Spektív Meopta MeoStar S1 75 ferde

Kategória: MEOPTA optika
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • Robusztus alumínium test
  • MeoBright tükröződésmentes réteg
  • Nitrogénnel töltve
  • Vízálló
  • Tökéletes optikai rendszer

Erőteljes és elegáns spektív, amely még az igényes felhasználók igényeit is kielégíti. A spektív ferde vagy egyenes kivitelben készül. A spektív kiváló minőségű alumíniumból készült, melybe precíz optikát építenek be. A vízállóság magától értetődő a Meopta spektíveknél. Az ár változtatható szemlencse nélkül van feltüntetve, mely az ajánlott tartozékok között található.

MeoBright 5501 - Minden optikai elem MeoBright 5501 (MB-5501) tükröződésgátló réteggel van felszerelve, amelyet a terepen a csúcstechnológiával alkalmaznak - rétegek lerakása ionok segítségével. A rétegek biztosítják a szkóp rendkívüli fényáteresztési értékeit (99,8% az objektívnél, 92% a teljes készüléknél modelltől függően).

MeoShield - Az ionok segítségével felvitt réteg extrém körülmények között is megvédi a lencsék külső felületeit a karcolásoktól és a kopástól. A MeoShield megfelel a hadsereg tartósságra és felületi keménységre vonatkozó követelményeinek.

CentricDrive – Széles középső hüvely a kényelmes fókuszálásért még kesztyűben is.

Beépített napellenző – A beépített napellenző megvédi az objektívet a heves esőtől, és megakadályozza a nem kívánt tükröződést éles háttérvilágításban. A beépített célzó elem megkönnyíti a megfigyelt tárgy fókuszálását.

Optikai alkatrészek – Az egyes optikai alkatrészeket a Meoptában gyártják, gondosan megtisztítják, polírozzák és pontosan összeszerelik a csúcsteljesítmény érdekében.

Prizmarendszer - A precízen köszörült eredeti prizmarendszer hosszú megfigyelést tesz lehetővé szemfáradás nélkül.

Vízálló – Minden spektív 100%-ban vízálló, merülőképes és teljesen védett a nedvesség, eső és hó ellen.

Nitrogénnel töltött - Minden távcső hermetikusan zárt, inert gázzal van feltöltve, amely 100%-ban megakadályozza a belső párásodást.

Termék vélemények

Fel