Céltávcső Swarovski dS 5-25x52 P

Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Nagy fényerő gyenge fényviszonyok mellett
Kiváló optika éles képekkel
A részletek pontos ábrázolása
Nagy felbontású kijelző

Amikor vadászol, pontosan kell céloznod, és precíz találattal kell eltalálnod a célt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Önnek. Az egyik lehetőség az intelligens technológia alkalmazása a Swarovski dS céltávcsőben. A nagy felbontású head-up kijelző minden fontos adatot tartalmaz a sikeres vadászathoz.

SWAROCLEAN - dS 5-25x52 PL

A DS valós időben, zavarás nélkül vetíti ki a releváns információkat a látómezőbe, és automatikusan megjeleníti a megfelelő célpontot. Ez magában foglalja az összes kulcsfontosságú tényező figyelembevételét, például a távolságot, a légnyomást, a hőmérsékletet és a szöget. Nincs szükség kézi beállításra. A célpontot a lőfegyver és lőszer kombinációjának egyedi ballisztikai adatai alapján számítják ki. Az adatok bevitele a dS Configurator-on keresztül történik, és a kiszámított ballisztikus görbe közvetlenül a dS-be kerül Bluetooth-on keresztül. A Swarovski optik most először ötvözi az analóg céltávcső optikai tulajdonságait a digitális céltávcső legfontosabb előnyeivel.

ÉLESSÉG KOMRPMISSZMOK NÉLKÜL A SWAROVSKI OPTIK ezen a területen is egy újabb minőségi szintet hoz az optikai rendszerekbe. A cél gyors megtalálása érdekében, különösen gyors lövéshelyzetben, az új kényelmes megfigyelést határoz meg. A DS kompromisszumok nélküli képélességet is kínál a legkisebbtől a legnagyobb nagyításig.

A MEGFIGYELÉSEK BEAVATKOZÁSÁNAK BIZTONSÁGA A céltácsövek általában úgy állítják be, hogy 100 m távolságig ne forduljon elő parallaxis. Ez azt jelenti, hogy a céltávcső által ebből a távolságból megfigyelt célpont ugyanazon a helyen van, mint a cél. A Z8i parallaxis torony lehetővé teszi a kép parallaxis nélküli beállítását, amely lövési pozícióból gyorsan állítható. A 100 m-es retesz lehetővé teszi a parallaxis torony könnyű és megbízható beállítását még alkonyatkor is.

KÉSZ NAPPAL ÉS ÉJSZAKA A vékony, szándékos világítás tökéletesen integrálódik az általános kialakításba. A beállító gombok felülről működtethetők a maximális kényelem érdekében. A céltávcső nappali és éjszakai módot kínál, egy memóriafunkciót, amely bekapcsoláskor automatikusan visszaállítja a kiválasztott fényerő utolsó szintjét. A fényerő 64 fokozata van. SWAROLIGHT, automatikus be-/kikapcsoló időzítő dőlésérzékelővel, érzékeli, hogy a Z8i lövés helyzetben van-e vagy sem. Ez energiát takarít meg, és meghosszabbítja az elem élettartamát.

Mechanika:

 • könnyű, robusztus magnézium test
 • nagy ellenállás a mechanikai sérülésekkel és karcolásokkal szemben
 • 4 m mélységig vízálló

Tervezés:

 • ergonomikus kiegyensúlyozott kialakítás
 • könnyű és gyors kezelés még kesztyűben is
 • kellemes gumibevonat, melyet télen különösen értékelni fog

Optika:

 • HD fluorid lencsék az élethű, kontrasztos képért és a tökéletes áteresztőképességért
 • optimalizált felületi rétegek SWAROBRIGHT, SWARODUR és SWAROTOP
 • nagy látómező
 • SWAROCLEAN tapadásgátló felület az optikai elemek rendkívül egyszerű tisztításához
 • optimalizált tetőprizmarendszer P-bevonattal
 • integrált dioptria korrekciós rendszer

Termékleírás:

Nagyítás: 5-25x
Effektív frontlencseátmérő: 48-52 mm
Kimeneti pupilla átmérője: 9,6-2,1 mm
Dioptria korrekció: -3-tól +2-ig
Fényáteresztés: 93%
Szálkereszt típusa: 4A-I
Alkonyatfaktor: 5,7-28,3
Látómező 100 m-en: 7,3-1,5 m
Mérési tartomány: 30-1375
Tápellátás: 1x CR123
Yd / m konverzió: Yard / méter
Alkalmazás: ds Configurator
Hossz: 403 mm
Súly: 1090 g
Működési hőmérséklet: (-20 °C / +55 °C)
Tárolási hőmérséklet: (-30 °C / +70 °C)

Termék vélemények

Fel