Távcső Meopta MeoPro 8x56 HD

Kategória: Távcsövek
Termékkód: PO19857
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • 8x56 HD – Ideális bármilyen távolságból történő részletes megfigyeléshez még rossz fényviszonyok között is
  • Vízálló - A MeoPro tábla 100%-ban vízálló
  • Nitrogénnel töltve - Hermetikusan zárva
  • MeoBright 5501 tükröződésmentes rétegek
  • Alumínium test

Kedvező ár az optimális teljesítményért!

A MeoPro 56 mm-es távcsövek még gyenge fényviszonyok mellett is jobb rálátást biztosítanak a világra, élénk színeket és kiváló fényerőt biztosítva hajnaltól alkonyatig. A robusztus, ergonomikus kialakítás precíz optikai rendszert tartalmaz, amely a MeoBright 5501 tükröződésmentes rétegtechnológiát használja, amelyet ionos leválasztással alkalmaznak az egyes optikai elemekre. Ragyogó és kristálytiszta képet biztosít a látómező teljes szélességében. A MeoPro sorozat összes távcsője vízálló, védő nitrogén atmoszférával van feltöltve.

A HD optikai elemek - fluorid üvegek speciális optikai tulajdonságaiknak köszönhetően lényegesen nagyobb kromatikus aberráció-elnyomást tesznek lehetővé, mint a szabványos optikai anyagok használatakor.

Optikai alkatrészek – Az egyes optikai alkatrészeket a Meoptában gyártják, gondosan megtisztítják, polírozzák és pontosan összeszerelik a csúcsteljesítmény érdekében.

Vízálló – Minden távcső 100%-ban vízálló, merülőképes és teljesen védett a nedvesség, eső és hó ellen.

Nitrogén töltés - Minden távcső hermetikusan zárt, inert gázzal töltve, amely 100%-ban megakadályozza a belső párásodást.

Prizmarendszer - A precízen köszörült Schmidt-Pechan prizmarendszerek hosszú megfigyelést tesznek lehetővé szem fáradása nélkül.

Fókuszálás és dioptriakorrekció - Központi fókuszkerék beépített dioptriakorrekciós kerékkel az egy ujjal történő egyszerű beállítás érdekében.

Ergonomikus forma – A védőgumi megerősítés a markolat felületein megpuhul, hogy csökkentse a kéz fáradását és javítsa a tapadást. Az ergonómikusan kialakított hüvelykujjhelyek mindenkinek megfelelnek, és garantálják a kiegyensúlyozott és kényelmes fogást.

Alumínium test - A repülési iparban használt könnyű alumíniumötvözetekből készült karosszéria rendkívül tartós és hosszú élettartamot garantál.

Termékleírás:

Nagyítás: 8 x
Frontlencse átmérője: 56 mm
Látómező: 73 m / 1000 m
Látószög: 6,35 °
Szemtávolság: 21,5 mm
Minimális élesítési távolság: 5 m
A kilépő pupilla átmérője: 3,7 mm
Szürkületi faktor: 21,2
Fényáteresztés nappal - jellemző: 88 %
Szürkületi fényáteresztő képesség: 80 %
Pupillák közötti távolság: 56 / 74 mm
Dioptria korrekció: -3 / 3
Magasság x Szélesség x Mélység 204 x 142 x 64 mm
Súly (takaró és heveder nélkül):: 1230 g

Termék vélemények

Fel