Csúcsminőség
Csúcsminőség teljesítmény

Távcső Meopta MeoRange 10x42 HD

Kategória: Távcsövek
Termékkód: PO19852
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • Integrált lézeres technológia
  • 100% vízálló
  • Nitrogénnel töltve - Hermetikusan zárva
  • MeoBright 5501 tükröződésmentes rétegek
  • Alumínium test
  • Mérés 1500 méteres távolságig

A MeoDrop kiváló optikai tulajdonságokat biztosít még rossz fényviszonyok között is. Az integrált lézertechnológia, a szenzorrendszer és a mikrochip soha nem látott funkciókat tesz lehetővé a felhasználó számára: távolságmérés akár 1500 m-ig, az újraszámított távolság, hőmérséklet, légnyomás, iránytű és készülék dőlésszögének kijelzése. Az összes olyan funkció, amelyre szüksége van a nagy távolságok pontos fényképezéséhez, egy készülékben található.

MeoLux – A legújabb MeoLux réteget a még jobb fényáteresztés és a nem kívánt tükröződés csökkentése érdekében fejlesztették ki. A MeoRange sorozatú távcsövek minden optikai eleme tükröződésmentes MeoLux réteggel van ellátva, amely akár 93-95%-os fényáteresztést biztosít a teljes távcsőre (99,8% egy optikai elemre).

MeoDrop – A speciális hidrofób rétegek eltaszítják a vizet, a port és a zsírt az optikai elemek felületéről, segítve a tiszta, ragyogó képet. A lótuszhatás elvén alapulnak; egy adott mikroszkopikus réteg hatására a nem kívánt por- vagy vízrészecskék cseppekké csomósodnak össze, amelyek egyszerűen lecsúsznak a lencse felületéről. A MeoDrop bevonatú optikai elemek könnyen tisztíthatók és nem kenődnek el.

A HD optikai elemek - fluorid üvegek speciális optikai tulajdonságaiknak köszönhetően lényegesen nagyobb kromatikus aberráció-elnyomást tesznek lehetővé, mint a szabványos optikai anyagok használatakor.

Optikai alkatrészek – Az egyes optikai alkatrészeket a Meoptában gyártják, gondosan megtisztítják, polírozzák és pontosan összeszerelik a csúcsteljesítmény érdekében.

Vízálló – Minden távcső 100%-ban vízálló, merülőképes és teljesen védett a nedvesség, eső és hó ellen.

Nitrogén töltés - Minden távcső hermetikusan zárt, inert gázzal töltve, amely 100%-ban megakadályozza a belső párásodást.

Prizmarendszer - A precízen köszörült Schmidt-Pechan prizmarendszerek hosszú megfigyelést tesznek lehetővé szem fáradása nélkül.

Fókuszálás és dioptriakorrekció - Központi fókuszkerék beépített dioptriakorrekciós kerékkel az egy ujjal történő egyszerű beállítás érdekében.

Ergonomikus forma – A védőgumi megerősítés a markolat felületein megpuhul, hogy csökkentse a kéz fáradását és javítsa a tapadást. Az ergonómikusan kialakított hüvelykujjhelyek mindenkinek megfelelnek, és garantálják a kiegyensúlyozott és kényelmes fogást.

Alumínium test - A repülési iparban használt könnyű alumíniumötvözetekből készült karosszéria rendkívül tartós és hosszú élettartamot garantál.

Termékleírás:

Nagyítás: 10 x
Frontlencse átmérője: 42 mm
Látómező: 110 m / 1000 m
Látószög: 6,35 °
szemtávolság: 21,5 mm
Minimális élesítési távolság:: 5 m
A kilépő pupilla átmérője: 3,7 mm
Szürkület faktor: 21,2
Fényáteresztés nappal - jellemző: 88 %
Alkonyat fényáteresztő képessége: 80 %
Pupillák közötti távolság: 56 / 74 mm
Dioptria korrekció: -3 / 3
Magasság x Szélesség x Mélység 157 x 134 x 70 mm
Súly (kryt és heveder nélkül): 940g

Termék vélemények

Fel