Távcső Meopta MeoStar B1.1 7x50

Kategória: Távcsövek
Termékkód: MEO1012345
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • 7x50- Hosszú megfigyeléshez nagy távolságból rossz fényviszonyok mellett.
  • Vízálló és robusztus test
  • Nitrogénnel töltve
  • MeoBright 5501 tükröződésmentes rétegek
  • Alumínium test
  • 30 év kiterjesztett garancia

A Meostar B1 50 mm-es távcsövek még gyenge fényviszonyok mellett is jobb rálátást biztosítanak a világra, és élénk színeket, valamint kiváló fényerőt biztosítanak hajnaltól alkonyatig. A robusztus ergonomikus kialakítás precíz optikai rendszert tartalmaz, amely a MeoBright 5501 tükröződésgátló rétegek technológiáját használja ionlerakással az egyes optikai elemekben. Ragyogó és kristálytiszta képet biztosít a látómező teljes szélességében. A Meostar B1 sorozat összes távcsője vízálló, védő nitrogén atmoszférával van feltöltve.

7x50 - Hosszú megfigyeléshez nagy távolságról rossz fényviszonyok mellett.

MeoBright 5501 - Minden optikai elem MeoBright 5501 (MB-5501) tükröződésgátló réteggel van felszerelve, amelyet a terepen a csúcstechnológiával alkalmaznak - rétegek lerakása ionok segítségével. A rétegek biztosítják a távcső kivételes fényáteresztési értékét (99,8% az objektívnél, 87-89% a teljes készüléknél modelltől függően).

MeoShield - Az ionok segítségével felvitt réteg extrém körülmények között is megvédi a lencsék külső felületeit a karcolásoktól és a kopástól. A MeoShield megfelel a hadsereg tartósságra és felületi keménységre vonatkozó követelményeinek.

Optikai alkatrészek – Az egyes optikai alkatrészeket a Meoptában gyártják, gondosan megtisztítják, polírozzák és pontosan összeszerelik a csúcsteljesítmény érdekében.

Vízálló – Minden távcső 100%-ban vízálló, merülőképes és teljesen védett a nedvesség, eső és hó ellen.

Nitrogén töltés - Minden távcső hermetikusan zárt, inert gázzal töltve, amely 100%-ban megakadályozza a belső párásodást.

Prizmarendszer - A precízen köszörült Schmidt-Pechan prizmarendszerek hosszú megfigyelést tesznek lehetővé szem fáradása nélkül.

Fókuszálás és dioptriakorrekció - Központi fókuszkerék beépített dioptriakorrekciós kerékkel az egy ujjal történő egyszerű beállítás érdekében.

Ergonomikus forma – A védőgumi megerősítés a markolat felületein megpuhul, hogy csökkentse a kéz fáradását és javítsa a tapadást. Az ergonómikusan kialakított hüvelykujjhelyek mindenkinek megfelelnek, és garantálják a kiegyensúlyozott és kényelmes fogást.

Alumínium test - A repülési iparban használt könnyű alumíniumötvözetekből készült karosszéria rendkívül tartós és hosszú élettartamot garantál.

30 év kiterjesztett garancia – Minden Meostar távcsőre 30 év kiterjesztett garancia vonatkozik a termék regisztrációját követően.

Termékleírás:

Nagyítás: 7 x
Frontlencse átmérője: 50 mm
Látómező: 126 m / 1000 m
Látószög: 7,21°
Szemtávolság: 12,5 mm
Minimális élesítési távolság: 4 m
A kilépő pupilla átmérője: 7,1 mm
Szürkület faktor: 18,7
Nappali fényáteresztés jellemző: 88 %
Alkonyat fényáteresztő képessége: 84 %
Pupillák közötti távolság: 56 / 74 mm
Dioptria korekció: -3 / 3
Magasság x Szélesség x Mélység 180 x 138 x 59 mm
Súly (huzat és heveder nélkül): 987 g

Termék vélemények

Fel