Távcső távolságmérővel Zeiss Victory RF 8x54 Távcső távolságmérővel Zeiss Victory RF 8x54 1 Távcső távolságmérővel Zeiss Victory RF 8x54 2 Távcső távolságmérővel Zeiss Victory RF 8x54 3
Árengedmény 10%

Távcső távolságmérővel Zeiss Victory RF 8x54

Kategória: Távcsövek
Termékkód: PO9258
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • Integrált távolságmérő
  • Rendkívül erős és könnyű magnéziumból készült
  • Garantált maximális élettartam
  • A legkifinomultabb távcső fénytartalékokkal
  • Az RF ballisztikai adatok és a használt lőszer konfigurációjának átvitelének lehetőségével
  • Kezelés kesztyűben is lehetséges
  • Fényáteresztő képesség több mint 94%
  • Alkonyat végéig megfigyelési lehetőség
  • Időtlen dizájn

A Zeiss Victory RF egy beépített távolságmérővel ellátott távcső, amely nagyon könnyen kezelhető. Elvére épül az ún "Egy érintés". Ez a teleszkóp kiváló képminőséggel rendelkezik, valamint ballisztikai információs rendszerrel rendelkezik, amely meghatározza a célpont magassági korrekcióját, figyelembe véve a szög, távolság, hőmérséklet, légnyomás, magasság és a felhasznált lőszer műszaki adatait. A Zeiss Hunting alkalmazás és az okostelefon segítségével lehetősége nyílik a ballisztikus rendszer minden előnyét kihasználni bluetooth-on keresztül. Az alkalmazással ballisztikai adatokat vihetünk át RF-re (Rangefinder), és a rendszer az Ön által használt lőszerhez konfigurálható.

A Zeiss Victory RF távcsövek a legkifinomultabb megoldással a fénytartalékok felhasználására. Ennek a távcsőnek a teste rendkívül erős, ugyanakkor könnyű magnéziumból készült, ami garantálja a maximális tartósságot. A Zeiss Victory RF a legmagasabb szintű kezelőergonómiát kínálja. Kezelés kesztyűben is lehetséges. Élesítés - a fókusz beállítására szolgáló központi elem új műszaki megoldást kapott, robusztus, hosszirányban barázdált. Az optikai rendszer LotuTec éleinek bevonatának köszönhetően a teleszkóp lehetővé teszi a megfigyelt cél tiszta és olvasható megjelenítését, bármilyen időjárás esetén.

94%-ot meghaladó fényáteresztő képességgel az alkonyat végéig megfigyelhető. A távcső optikai alkatrészei Schott HT üvegből, Zeiss T, Abbe-Konig prizmarendszerből, többszörös bevonattal rendelkeznek. Együtt rendkívül világos és kontrasztos képet hoz létre a fényviszonyoktól függetlenül. Időtlen kialakítású, nitrogénnel töltve. Tartozékok: lencse- és okulársapkák, búvárruha pánt, Cordura táska hurkokkal és elem.

Termékleírás:

Nagyítás: 8x
Frontlencse átmérő: 54 mm
Kimeneti pupilla átmérője: 6,8 mm
Tompítási tényező: 20,8
Látómező: 120 m
Minimális fókusztávolság: 3,5 m
Dioptria beállítási tartomány: +/- 3 dpt.
Szemkönnyítés: 17 mm
Lencse típusa: FL
Nitrogén töltés: Igen
Vízállóság: 100 mbar
Hossz: 195 mm
Szemszélesség: 65 mm 121 mm
Súly: 1095 g
Mérési tartomány: 15 - 2300 m
Mérési pontosság: 0,5% 600 m felett
Mérési időtartam: <0,3 mp.
Lézer hullámhossz: 905 nm
Lézersugár távolság: 1,6 x 0,5 mrad
Elem: 1 x 3V típusú CR 2
Az elem élettartama: + 20 °C-on> 2500

Termék vélemények

Fel