Hőkamera TETRAO Bubo H-6 Wi-Fi 50Hz észlelési távolság 559 m

Kategória: TETRAO optika
Termékkód: TX-H6
Garanciaidő: 3 év
Elérhetőség: Elérhető
158 320 Ft áfával

  •  Képrissítési  50Hz-ig
  • Könnyű és kompakt, mindössze 250 g súlyú test
  • Az akkumulátor élettartama 10 óra
  • Észlelési távolság 559 méter
  • 4 színpaletta a teljes megtekintési élmény érdekében
  • Zajcsökkentő képfeldolgozó szoftver

A TETRAO BUBO H-6 hőkamera kiváló minőségű, 160 × 120 képpontos felbontású maggal, 720 × 520 képpontos felbontású kijelzővel és 6 mm-es lencsével rendelkezik. Támogatja a forró pontot (a kép legmelegebb pontjának követését), a távolságmérést (az integrált távolságmérővel), a Wi-Fi-t és még sok mást. A nagy érzékenységű beépített hőérzékelő tiszta képet nyújt még olyan környezeti körülmények között is, mint a sötétség, a köd, a füst, a por, az eső, a hó, az erdő stb. A Wi-Fi használatával csatlakoztathatja a hőkamerát okostelefonjához fényképek és videók készítéséhez, vagy beállíthatja a hőképeket, mindezt egy egyszerű iOS és Android alkalmazással.

Minden vadász élvezni fogja az akár 10 órás akkumulátor-üzemidőt. Az akkumulátor egy kicsi és kompakt testbe van építve, amelynek súlya mindössze 250 g. A hőkamera C típusú USB-kábellel töltődik, és autóból, számítógépből vagy power bankból is töltheti. A Bubo H-6 a legkönnyebb hőkamera, amelyet könnyedén elrejthet a zsebében. Egyéb funkciók közé tartozik egy készenléti üzemmód, amelyben a hőképalkotás még több energiát takarít meg. Gyorsan ébred fel a készenléti üzemmódból, és a hőkamera azonnal használatra kész.

A hőkamera beépített 8 GB-os tárhellyel rendelkezik, amely elegendő a fényképek vagy videók rögzítéséhez. Az új 3D NR technológia biztosítja, hogy ne legyen nem kívánt zaj a képen. A kép tiszta és gyönyörűen olvasható. Jármű észlelési távolsága 559 méter, az emberi alakja pedig 182 méter.

A BUBO sorozat TETRAO hőkamerája akár 50 Hz frissítési frekvenciát kínál. A magasabb frissítési gyakoriság tökéletesen sima képet, nagyobb élességet és megfigyelési élményt biztosít. A kép zökkenőmentesen fut, és tapasztalata van a megfigyelésről. Az új hőkamerás érzékelő nagyobb optikai nagyítási és látótávolság elérését segíti elő, és egyúttal kompaktabbá teszi a hőkamerát.


Az összes TETRAO hőkamerát fejlett belső kamerás szoftverrel látták el, amely éles képet nyújt anélkül, hogy a felhasználónak további módosításra lenne szüksége. A H-6 változat négyszeres digitális zoommal rendelkezik, ennek köszönhetően még távolabbi tárgyakat is nagyíthat.

A QR-kód beolvasása után letöltheti a hőképalkotó alkalmazást.

A BUBO hőkamera Wi-Fi funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a szabadon elérhető alkalmazással (iOS és Android) csatlakoztassa, és a felhasználó láthatja az ÉLŐ képet a hőkamerából, teljes mértékben beállíthatja az osztályozást vagy fényképeket és videókatkészíthetaz okostelefonról. A kapcsolat gyors és zökkenőmentes. Ideális, ha a hőkamerát állványra szereli, kényelmesen ül az ülésen, és zavartalanul figyelheti a környezetet mobiltelefonján. Néhány másodperc alatt beállíthatja a kijelző különböző színpalettáit a mobiltelefonon keresztül, megváltoztathatja a nagyítást, videókat és fényképeket készíthet.

A mobil alkalmazás egyszerű és a kapcsolat zökkenőmentes. Az alkalmazásban teljesen kezelheti a fényképeket és videókat a különböző beállítások megváltoztatásával, például: színpaletta megváltoztatásával, a sima zoom beállításával, a legforróbb keresési funkció bekapcsolásával, fényképek és videók készítésével, vagy a fényképek fényerejének és kontrasztjának beállításával.

Ennek a kicsi, de nagyon nagy teljesítményű hőkamerának a másik jellemzője a DDE technológia, amely a részletek digitális erősítését jelenti. Ez a funkció még jobb képet nyújt részletesen. A távolságmérő funkcióját mindenképpen érdemes megemlíteni. A készülék elvégzi a távolságmérési funkciót, miután megjelölte a cél felső és alsó részét.

A rejtélyes Bubo név az Fülesbagoly (Bubo bubo) latin nevéből származik, amelyet a bölcsesség szimbólumának tartanak. A kettő közötti kapcsolat az, hogy a TETRAO Bubo hőkamerával képes meglátni a jelenségeket a sötétben, és behatolni az éjszakai világ titkaiba, ahogy a Fülesbagoly.

Eszköze legújabb frissítéséhez töltse le a frissítést innen: frissítés

A frissítés megfelelő telepítéséhez olvassa el annak előnyeit és utasításait: kézikönyv a frissítés helyes letöltéséhez

Termékleírás:

Mag felbontással: 160x120px
Nagyítás: 0,6 - 2,4x
Digitális nagyítás: 1x, 2x, 4x
Lencse: 6 mm
Színpaletták: fekete, fehér, vörös, fúziós
Legmelegebb pontfelismerés: Igen
Memória bővítés: Nem.
Fotó opció: Igen
Távmérő: igen (holografikus)
Videó opció: Igen
Wi-Fi kapcsolat: iOS és Android
Autó érzékelési távolság: 559 méter
A személy észlelési távolsága: 182 méter
USB és WiFi kapcsolat: Igen
Az akkumulátor élettartama: akár 10 óra
Akkumulátor típusa: Lítium újratölthető akkumulátor
Súly: 250g
Méretek: 158 x 61 x 57 mm

Csomag tartalma:
• BUBO H-6 kamera
• Csuklópánt
• Optikai tisztító kendő
• USB töltőkábel
• Utasítások Magyar nyelven

A modern és professzionális TETRAO márka termékeinek megvásárlásával Ön támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus (siketfajd) fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal a környezet minőségének javításában.

Termék vélemények

Tamás
Kicsi,praktikus. Àr/èrtèk arányban jó.
Tamás
Frissítve még jobb!

Fel