Taktikai készlet Gerber Suspension NXT + Gerber Mini Paraframe

Termékkód: GB31-003869
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A Gerber Suspension NXT készlet és a Mini Paraframe kés olyan eszközök nagyszerű kombinációja, amelyeket gyakran használ mindennap. Akár otthon, akár a természetben, akár a műhelyben töltöd a szabadidődet, mindig nálad kell lenni a szükséges kiegészítőknek. Mindig olyan helyzetekre, amikor valamit gyorsan meg kell tennie vagy meg kell javítania. A Gerber eszközök jelentik a legjobb megoldást olyan nem kívánt helyzetekre, amelyeket gyorsan meg kell oldania. Ez a szett bádog díszdobozban érkezik, így könnyen nagyszerű lakberendezési ajándék lehet.

SUSPENSION-NXT többfunkciós fogó

A SUSPENSION fogónak 15 olyan funkciója van, amelyeket általában a munkahelyén használ. Segítségükkel megoldhat számos olyan nem kívánt problémát, amely a munkája során, a természetben vagy más gyakori helyzetekben előfordulhat. A fogó nagyon könnyen kezelhető, kompakt és könnyű. Még ha hosszú ideig dolgozik velük, a keze nem fog fájni. Klasszikus többszerszámos kialakításuk növeli a hatékonyságot. Bármikor, bárhová rögzítheted őket (pl. öv, hátizsák), a beépített zsebcsipesznek köszönhetően.

A többfunkciós fogó 15 szerszámot tartalmaz:

Penge kombinált pengével (5,7 cm)
Nagy / közepes / kis lapos csavarhúzó
Phillips csavarhúzó
Vonalzó
Reszelő
Sörnyitó
Konzervnyitó
Olló
Needlenos fogó
Klasszikus fogó
Huzal szigetelő lehúzó
Drótvágó

Termékleírás:

Hossza (zárt állapotban): 11 cm
Hossza (teljes):
16 cm
Fogantyú anyaga:
rozsdamentes acél
Súly:
190 g

Gerber MINI-PARAFRAME kés

  • Zseb méretei
  • Sima penge
  • Nyitott keret
  • Frame-Lock biztosíték
  • Zsebcsipesz
  • Egyszerűség
  • Könnyű

A MINI-PARAFRAME kés az egyik legkisebb kés a Paraframe sorozatban. Minimalista dizájnra épül, akárcsak nagyobb "testvérei". Nyitott kerettel rendelkezik, nagyon könnyű és könnyen rögzíthető az övre, zsebre vagy az Ön számára megfelelő helyre. A kés felépítése ugyanolyan egyszerű, mint a tényleges működése és kezelése. Sima pengéje sokoldalúságot kínál bármilyen felhasználási területen. A biztonság növelése érdekében beépített Frame-Lock biztosítékkal van ellátva. Könnyűség, könnyű kezelhetőség, könnyű felépítés, ez a Gerber Mini-Paraframe kés.

Termékleírás:
Hossza (teljes): 13,3 cm
Hossza (zárva): 7,8 cm
Penge hossza: 5,6 cm
Anyaga:magas széntartalmú acél
Súly: 39 g

Termék vélemények

Fel