100% hatékony vadriasztó ANIMALIT 1l (ARMACOL helyettesítő)

Kategória: Vadcsalik
Termékkód: EH560201
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
15 715 Ft áfával

Az ANIMALIT vadriasztó az ARMACOL teljes értékű helyettesítője, pontosan ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, és pontosan 100% -ban is működik. Az egyetlen különbség az, hogy olcsóbb és pénzt takarít meg.

Az ANIMALIT olyan termék, amely biztonságosan taszítja az összes vadfajtát azokról a területekről és területekről, ahol a vadak nem fogadható. Bizonyított és 100% -ban hatékony termék a vaddisznók, szarvasok, őzek, nyulak, rókák, de az egerek, vakondok stb. Taszítására is ... Az ANIMALIT tisztán természetes alapon készül, erősen aromás, de nem veszélyes emberek számára. Ezért emberek által lakott területeken is használható.

Használata valóban széles spektrumú, legyen szó vadászatról, erdészetről, mezőgazdaságról, talaj, rétek, gyümölcsösök, szőlők, temetők stb. Arra is használható, hogy megakadályozzuk a kábelek elharapását az autóban. Az ANIMALIT -ot egy szövetdarabra vagy cellulózra kell felhordani, amelyet aztán szabadon felakasztanak a fa kerekekre 10 - 20 m távolságra a kívánt terület körül. Fehér színű, erősen koncentrált, ezért javasoljuk hígítását. Rendkívül hatékony és egész évben használható. Alkalmazás után garantált a hosszú távú, akár 3 hónapos hatás. Nagyon erős és heves esőzések esetén javasoljuk ismételt alkalmazását a 100% -os hatás elérése érdekében.

A csomag térfogata 1liter.

ALKALMAZÁS

Hígítsa az Animalit -t vízzel 1: 1 arányban.
Helyezzen be egy 10 cm -es vattacsomót a PVC tasakba.
Ezután vigyen fel körülbelül 10 ml oldatot a vattára.
Kösse fel a PVC tasakot, és akassza fel kb. 1 méter magasságba (fa, kerítés, kerék).
Az utolsó lépésben készítsen körülbelül 5 lyukat a zsákban, hogy az oldat lassan elpárologjon.
Az így alkalmazott oldat hatékonysága körülbelül 3 hónap.
Az Animalit alkalmazásával használjon védőfelszerelést, például kesztyűt és védőruházatot.

Termék vélemények

Fel