Gombázó szett medvék ellen TETRAO - Gáz spray TETRAO medvék ellen 150 ml+ csengő a medve ellen

Termékkód: KOMP-HUB
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Skladom, odosielame ihneď
20 870 Ft áfával 23 190 Ft
  • Hatótávolság akár 10 méter
  • A hatás azonnali
  • A legerősebb anyag a piacon
  • A leghatékonyabb védekezés a medvék ellen
  • A gyakorlatban bevált
  • Biztosítékkal felszerelve

A természetes termékekből készült  medvék ellen, ha a szükséges a védekezés vagy rendkívüli veszélyhelyzet keretein belül használják, azonnal megbénítja a támadót, és ez a személyi védőeszköz méltán kerül a piacon a legjobb ilyen jellegű termékek közé. A CR spray-k alkalmasak támadó állatok elleni használatra is. A Kaser a medvék ellen valóban bevált a gyakorlatban. A sprayben lévő magas nyomás akár 114 km/h sebességet biztosít, ami biztosítja, hogy széllel szemben is használható legyen.

A medve spray az egyik leghatékonyabb módja a medve elleni védekezésnek támadás esetén. A hatás kutyák vagy más állatok támadásával szemben is garantált. A CR az egyik legerősebb anyag a piacon. Szó szerint elvágja az embert egy időre, így bőven van ideje elmenekülni. Kanadában minden turista felszereléséhez medvetarte spray szükséges.

A Kaser elsősorban nőknek, időseknek, önvédelmi képzésben nem részesülőknek és hasonlóknak készült. A hatótávolság akár 10 méter, a permet széles körben terjed. Azonnali hatást fejthet ki, így a támadó néhány percig késleltetheti. A spray előnye a hatékonyság, a szétszórtság és az agresszivitás. Az azonnali hatás garantálja, hogy a támadónak nincs esélye a következő 5 percben semmilyen beavatkozásra. A Kaser könnyező szemeket, nyálkahártya irritációt, átmeneti vakságot (5 percen belül), szúrós szájkörnyéki fájdalmat okoz. Ezért a pénztárosokat tartják a legjobb önvédelemnek.

Körülbelül 4 m széles falat hoz létre a fiziológiailag leghatékonyabb irritáló anyagokról az ember és a medve között, ugyanakkor erős taszító hatást fejt ki a medvék érzékeny érzékszerveire, akár 10 méteres hatótávolsággal.

Hatóanyagok: a fiziológiailag leghatékonyabb mozgáskorlátozó irritáló anyagok együttes hatású, CS, CN, OC, CR együttes hatású keveréke.

CS (ortoklorobenzalmalotrinil) - bőr és szemfájdalmat okoz, valamint homályos látást.

CP (8-metil-N-vanillil-transz-6-nonenamid-kapszaicin) - súlyos szemirritációt, égetést és enyhe vagy súlyos kötőhártya-gyulladást okoz. Égést okoz az orrban és a légutak nyálkahártyájában, a mellkasban pedig szorító érzést, fulladást okoz.

Az OC (Oleoresin Capsicum) - a cayenne paprika - vagy paprika természetes, nem mérgező kivonata, amely ütés után szinte azonnali leállító hatású, és erős szemkönnyezést, súlyos égési sérülést okoz a légutakban, irritáló köhögést, fulladást, ill. az érintett bőr égése. Az azonnali leállítási hatásokat azoknál az állatoknál is kiküszöbölik, amelyeknél fokozott a fájdalomérzékenység küszöbértéke. A leállító hatások 20 percnél tovább tartanak, és így biztosítják a szükséges időt az állatból való kiszabaduláshoz.

CR (Dibenzo-Oxazepin) - a leállító hatás szinte azonnali (kb. 2 másodpercig tart), a hatékonyság pedig min. 15-30 perc. Az anyag hatása után az érintett személy égető fájdalmat érez a légutakban, a fejében és a szemében.,

Figyelmeztetés: A termék szemkönnyezést, nyálkahártya irritációt, átmeneti vakságot, szúrós szájkörnyéki fájdalmat és általános tájékozódási zavart és bénulást okoz!!!

Javasoljuk, hogy vásároljon egy védőtokot a medve spray-hez, amely garantálja, hogy kényelmesen viselhető az övön.

Termékleírás:

Hatótávolság: 10 m-ig
Méretek: 20 x 4,5 cm 
Térfogata: 150 ml

Csomag tartalma:
Medve spray CR 150 ml biztosítékkal

                                                           

A modern és professzionális TETRAO márka termékeinek megvásárlásával támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus (siketfajd) fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal környezete minőségének javításában.

Termék vélemények

Fel