Vadász Leszsák - egész test Vadász Leszsák - egész test 1 Vadász Leszsák - egész test 2
Árengedmény 27%
Árengedmény -27%
ig
:
nap
:
óra
:
perc
 
másodperc
-27%
Fagyokba
Csúcsminőség

Vadász Leszsák - egész test

Termékkód: PO7999
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
101 180 Ft áfával 139 270 Ft

Az egész testet melegítő Igor leszsák két zsebbel rendelkezik a dolgok tárolására, a  másik zseb az iratok számára amely cipzárral va ellátva. A leszsák a teltebb és magasabb vadászoknak is tágas, a fagyokat - 20-ig akár termo fehérneműben kibírja. Teljes hossza 224 cm, szélessége 85 cm, a zsák súlya 3,9 kg. A belső kerülete 165 cm. Egyedi zseb a golyók számára bal oldalán, 2x golyó és 3x sörét. Belül polár béléssel és sima béléssel  van ellátva. Azonnal meleg tapintású, a szigetelő párnázat az üreges szál 3-szorosa, vastagabb, mint a téli kabátokban. A felület csiszolt, tömör és vízlepergető anyagból készült. Az ujja elég nagy, és kényelmesen kihúzhatja a karjait. Tökéletes kapucni a fejen húzózsinórral. 150 cm hosszú cipzár, a nyaknál letakarva, hogy ne karcolja meg magát. A kezek az első cipzár előtt levehető kistáskában vannak elrejtve, a kis kézitáska belseje gyapjúval melegített, a kezek együtt lehetnek. A lesszákot cipővel lehet használni. A  IBO VADÁSZ számára készült SZLOVÁKIÁBAN!

ÚJ !! Climashield XP / APEX A POZITÍV BAG IGOR-BAN TARTALMAZ!

A kivételes leszsák, könnyű, de erős anyagból készült, összetétele 63% poliészter, 37% pamut. Speciális Climaschield 200 hőtöltelékkel szigetelt. Az alsó részen - deréktól lefelé még gyapjúval szigetelve, a felső részen steppelt béléssel tovább szigetelve thermo bélés 150. Az leszsáknak 2 db. belső cipzáras zsebbel van ellátva. Elöl cipzárral záródik, amit gombokkal záródó szár fed. Az leszsák szigetelt, gyapjúval bélelt hüvelyt tartalmaz. Ha pár lépést szeretnénk tenni az leszsákban, akkor kiszállhatunk belőle, és hátul speciális pántokkal bekapcsolhatjuk az alsó részt. Bekapcsoljuk az leszsákot az első gombokkal. Ily módon az leszsák nagyon meleg, hosszú kabátként fog szolgálni.

Climashield XP / APEX

Ez a leghatékonyabb hőszigetelő anyag a piacon. Elszigetelve abszolút világelső. Nagyon tartós, könnyű, rendkívül tartós, rugalmas és gyorsan száradó. Bármely versenytárshoz képest ismételt tömörítés, mosás és szárítás után is megtartja a leghosszabb "Loft".

Ez egy robusztus háromdimenziós 3D szerkezet - ugyanaz, mint a tollak -, amelyet termikusan kötött térhálós szálak alkotnak, háromszög keresztmetszetű üreggel. Szigetelő tulajdonságai a szintetikus szigetelések közül a legközelebb állnak a tollakhoz.

Termék vélemények

Tibi
Hibátlan termék,jó anyagokból készül,,csak ajánlani tudom!,tudja ami ki van írva a termékről!

Fel