Előre hangolt rókacsali Nordik Predator Pre Tuned

Kategória: Vadhívók
Termékkód: PO14
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
9 690 Ft áfával

Nordik Predator "Pre-tuned" 

Előre hangolt ragadozó hívó

Ez a csali nagyon könnyen használható. 4 alaphangra van hangolva, és így segít a kezdőknek, hogy könnyen utánozzák az összes hangot, ami nagyon vonzó a rókák számára.

Nyúlsíró: Könnyedén utánozhatja ezeket a hangokat, ha a gumigyűrűt a soundboard középső hornyába helyezi, a szájába teszi és fújja. Minél mélyebbre teszi a csalit a szájába, annál durvább lesz a sikítás utánzása. Váltogassa a hosszú és rövid hangokat 15-25 másodpercig, és ismételje meg 3-4 percenként. A hitelesebb hangzás érdekében váltakozva nyissa ki és csukja be a tenyerét a csali vége előtt. Mozgassa a fejét oldalra.

Egércincogás: Mozgassa a gumigyűrűt a csalik testétől a legtávolabbi bevágásig, fogaival nyomja meg a membránt a gumigyűrű előtt, és rövid időközönként fújja a csaliba.

Az őz segélyhívása: (medvék csábítása): Használja a csalit ugyanúgy, mint a mezei nyulakat és a nyúlsikolyokat, de mozgassa a gyűrűt a csali testéhez legközelebbi bevágásig, és helyezze be a csalit a szájba. Ahhoz, hogy ilyen módon vonzza a medvéket, továbbra is intenzíven csalogassa legalább egy órán keresztül.

Figyelem! A csali 115 dB -t meghaladó hangokat tud kibocsátani, ezért a gyártó fülvédő használatát javasolja.

Gyártó: Nordik Gear AB, Svédország

Termék vélemények

Fel