Vadhívó nagyvadakhoz Nordik Hind

Kategória: Vadhívók
Termékkód: PO211
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
14 775 Ft áfával

Nordic hind

Csali gímtarvadakhoz, nagyragadozók és szikasarvasra párzásba

A Nordik Hind egy vadonatúj és egyedi csali. Kifejezetten arra tervezték, hogy utánozza a bajba jutott szarvasborjú hangját. Ez a hang mindenekelőtt az szarvasokat, de a többi vadállatot is felébreszti a tevékenységre, és arra kényszeríti, hogy közelebb jöjjön. Ezt a vonzási módszert a legsikeresebbnek tartják azokon a területeken, ahol sűrűn előfordul a szarvas.
A csalit a szikaszarvasok bőgésben való csalogatására is használják. Ennél a megnyilvánulásnál kezdj el enyhén zúgó hangot fújni a csaliba, majd nagyon hangosan fújj rövid sima átmenetben, hogy magas sípoló hangot érj el, majd ismét csökkentsd a légzésed intenzitását egy rövid dúdolás erejéig.
Alap csali modell:
3-szor csalunk, várunk és a következő műcsalit igazítjuk a becsalt szarvas reakciója szerint. Jöhet azonban csendben és nagyon óvatosan is, válasz nélkül.
A csalit ragadozók, például farkasok, medvék vagy hiúzok vonzására is lehet használni olyan területeken, ahol gímszarvasok élnek.

Tipp: A csali össze van hajtva a könnyebb szállítás és kezelés érdekében. Az autentikus hangok vonzásához és eléréséhez szükséges a csali alsó részének nyújtása (kinyújtása). Amikor a csali véget ért, egyszerűen nyomja meg újra, hogy összecsukja.

Termék vélemények

Fel