Vadhívó TETRAO szarvastehén hang dámszarvasra is alkalmas Vadhívó TETRAO szarvastehén hang dámszarvasra is alkalmas 1 Vadhívó TETRAO szarvastehén hang dámszarvasra is alkalmas 2 Vadhívó TETRAO szarvastehén hang dámszarvasra is alkalmas 3
Árengedmény 20%
Árengedmény -20%
ig
:
nap
:
óra
:
perc
 
másodperc
-20%

Vadhívó TETRAO szarvastehén hang dámszarvasra is alkalmas

Kategória: Vadhívók
Termékkód: TX-GV-RJEL
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Skladom, odosielame ihneď
11 175 Ft áfával 13 970 Ft
  • A folyató szarvastehén tökéletes hangja
  • A vadhívó magasságának beállítási lehetősége
  • Három kivehető részből áll
  • Használható dámszarvas vadhívására barcogásban

A TETRAO vadhívó egy innovatív vadhívó, amely állítható tónusú, folyató szarvastehén ellenőrzött hangjával, ideális szarvasok hívására a bőgés során. Lehetőség van a hangok hangmagasságának beállítására a vadhívókon. Tökéletesen utánozhatjuk a dámszarvas hangját is. A folyató szarvastehén hangja olyan hatásos, hogy még a hőségben kimerült szarvasokat is magához vonzza, vagy még akkor is, ha a hímnek saját háremje van. A bőgő szarvasok számára, akiknek még nincs tahénjük, ez a hang szó szerint olyan, mint egy mágnes. Vadhívó használható, ha nem tudsz eljutni a szarvashoz, és semmilyen vadhívó nem segít.

A TETRAO vadhívó három kivehető részből áll - egy szájrészből, egy nádnyélből és egy rezonanciacsőből -, és kényelmet és egyszerű használatot biztosít. A hangszín beállítása egyszerű: csúsztassa a gumigyűrűt a szájrész kiválasztott hornyába, és változtassa meg a hangmagasságot. A vadhívót a csáklya legvastagabb végétől kb. 5 mm-re mozgatva a gumicsíkot a gubacs hangjára hangoljuk. Ajkainkat a gumigyűrűre helyezzük, és finoman, röviden fújjuk a csaliba, így az EHHH-EHHH-EHHH hangot adjuk. A hangot vagy az intenzitást manuálisan moduláljuk egy úgynevezett hangtölcsér segítségével. A csalit a dámszarvas kommunikációja során is használhatjuk hangot adva, ami hasznos lehet a dámszarvas barcogásban történő vadhívásra.

Az egyedülálló TETRAO vadhívó segítségével a vad hangok világába repülsz, és közelebb kerülhetsz a vadhoz, mint még soha. Mostantól vadászfelszerelése nem lesz teljes ez az innovatív szarvasthén hangnélkül, amely egy teljesen új dimenziót ad a vadhívás lehetőségeinek a nyomban.

A modern és professzionális TETRAO márka termékeinek megvásárlásával támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus (siketfajd) visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal környezete minőségének javításában.

Termék vélemények

Fel