Vákumos fóliahegesztő FoodSaver FFS014X Vákumos fóliahegesztő FoodSaver FFS014X 1 Vákumos fóliahegesztő FoodSaver FFS014X 2 Vákumos fóliahegesztő FoodSaver FFS014X 3
Árengedmény 17%
Szuper ár

Vákumos fóliahegesztő FoodSaver FFS014X

Termékkód: FS-FFS014X
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
28 100 Ft áfával 33 860 Ft
 • Intuitív egygombos működés
 • Fólia automatikus vákumozása és hegesztése
 • Port az FoodSaver kiegészítők használatához
 • Függőleges tárolás
 • Vákuum előrehaladási sáv
 • Mosogatás a mosogatógépben
 • Egyszerű reteszelő mechanizmus
 • Nyomás: 0,53 bar

Az FoodSaver időtálló vákuum csomagolók úttörő innovációval járnak. Sokáig megőrzik az ételek magas minőségét és frissességét, az aromás ételek megőrzik aromájukat. Mindez többször hosszabb, mint a hagyományosan tárolt ételek. Bármit vákumozhat, amire szüksége van. A húsoktól kezdve a zöldségeken és gyümölcsökön át a szószokig és levesekig.

Az elegáns és kompakt kialakítású FoodSaver FFS014X vákuumcsomagoló ideális segítő minden háztartás számára. Függőleges helyzetben tárolható, így helytakarékos, és alkalmas minden kisebb vagy nagyobb konyha számára. Az FFS014X kompatibilis az összes FoodSaver tartozékkal.

Az ételek vákumozása egyszerű folyamat, amelyet bárki kezelhet. Kinyitja az automatikus vákumozót, behelyezi a táska vagy a fólia végét, bezárja és megnyomja a gombot. A vákumozottt ételből származó nedvességet és folyadékokat egy csepptálcába gyűjtik. Semmi nem szivárog ki a csomagból, így nincs "rendetlenség". Vákumozás után csak húzza ki a tálat, és öntse ki a folyadékokat.

A FoodSaver vákumozók professzionális vastag barázdált fóliát használnak, amely tökéletes levegőelvezetést és légmentesen zárt csatlakozás létrehozását teszi lehetővé. Az így csomagolt élelmiszerek esetében a fagyasztókban történő tárolási idő 6 hónapról 2-3 évre (hús, zöldség, gyümölcs) meghosszabbodik a hagyományos csomagoláshoz képest. A hűtőszekrényben a tárolási idő egy hétről 6 hónapra meghosszabbodik. A speciális fóliatasakok moshatók és újrafelhasználhatók. A fagyasztott ételeket a fóliában mikrohullámú sütőben főzhetik, felolvaszthatják és felmelegíthetik.

Tartsa hosszú ideig frissen az ételt, és akadályozza meg a baktériumok képződését. A vákumozott élelmiszerek eltarthatósága akár többször is hosszabb, mint a laza tárolt élelmiszereké. Ezért ne várja meg, amíg az étele romlani kezd. A FoodSaver FFS014X vákuumcsomag olyan befektetés, amely megtérül. Spórol az ételeken, és végül a nehezen megkeresett pénzén.

Műszaki specifikáció:

Feszültség: 220 V, 50 Hz
Teljesítmény: 150 W
Méretek: 40,8 x 8,7 x 14,5 cm
Súly: 1,7 kg
Garancia: 2 év

Tartozékok a csomagban:

 • 5 x 0,94l térfogatú táska
 • 5 x 3,78l térfogatú táska
 • 1 x tömlős tartozék FoodSaver kiegészítőkhöz

Termék vélemények

Fel