Vadászékszer TETRAO

(49)

Még a városban sem titkolom a vadászélethez kötődő "vadász szívemet". Így született meg az ötlet, hogy készítsünk egy kivételes és elegáns ékszerkollekciót, exkluzív vadász tematikával Ezt a kollekciót a legértékesebb fémek egyedi kombinációja hozza létre, Swarovski drágakövek hozzáadásával, hogy ékszereinkkel mindannyian kifejezhessük azt, ami a szívünkhöz legközelebb áll. Minden ékszer alapja az agancs, amely az erő, a bölcsesség és a természetes körforgás szimbóluma. Mindannyiunknak egyedi lehetősége van arra, hogy megkülönböztessük magunkat környezetünktől, és megtaláljuk azt a darabot, amely a legjobban megragad és egyedivé tesz bennünket. Ezek a nagyszerű ékszerek megfizethetőek, kombinálhatók, és alapvetően az erdő inspirálja, és szívvel készülnek.

Kivételes vadászhölgy Közép-Európából, természetvédelmi érzékkel, megértve a vadászat fontosságát, képzett és dolgozó a hivatásos erdészeti és vadászati ​​ágazatban. A fiatal nő, aki példakép a fiatal generációk számára, motiválja a tapasztaltabb vadászokat is, és munkaszeretetet mutat a gyönyörű szlovák természet állatvilágához és növényvilágához.

Meghatározza a vadászat trendjét és stílusát, aktívan befolyásolja és pozitív véleményt alkot a nem vadászó közönségről. Teszteli a legújabb termékeket, véleményeket, fotótörténeteket, blogokat készít online és offline csatornákon. Befolyásolja és új termékeket hoz létre stílusosan, kiváló minőségben és szivel. TETRAO márkájú termékeket is létrehoznak, amelyek a gyakorlati funkcionalitás szempontjából részletesen díszesek, és aktívan részt vesznek a veszélyeztetett Tetrao urogallus megmentésében. Olyan termékeket tart kézben, amelyeket szívvel hoznak létre korlátozott piacokon és az egyedülálló PETRRISSA COLLECTION alatt Európa-szerte. Együtt hozunk létre jobb vadászatot #vadászatszivből.

Fel