Csúcsminőség

Hőkamera TETRAO Falco G-19 60hz távolsági észlelés 1300 m

Kategória: TETRAO optika
Termékkód: TX-G19
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
 • Képfrissítés 60 Hz
 • Könnyű és kompakt test, mindössze 350 g tömegű és kozmikus ellenállással
 • Magas akkumulátor-üzemidő
 • Észlelési távolság 1300 méter
 • 6 színpaletta a teljes megfigyelési élmény érdekében
 • Fejlett szoftver a tökéletes képért

A hőkémerák új generációja jön

A FALCO sorozat TETRAO hőkamerájának új generációja akár 60Hz frissítési frekvenciát kínál. A magasabb frissítési gyakoriság tökéletesen sima képet, nagyobb élességet és megfigyelési élményt biztosít. A kép zökkenőmentesen fut, és tapasztalata van a megfigyelésről.

Az észlelési távolság az egyik legjobb a hőkamerák között

A TETRAO FALCO G-19 hőkamera valóban csodálatra méltó érzékelési távolsággal büszkélkedhet. Emberi alak 500 m, járműveknél akár 1300 m. Kategóriájában a FALCO G-19 az abszolút csúcshoz tartozik a hőkamerák között.

A FALCO hőkamera hosszú távú kutatás és fejlesztés eredménye, amelyben a legfrissebb ismeretek valósultak meg a termikus képfeldolgozás területén, ami biztosítja, hogy a TETRAO hőkamerák a legjobb minőséget mutassák. A G-19 hőkamerát úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt érjen el minimális méret és súly mellett. A TETRAO hőkamera nagy előnye a kompakt méret és forma, amely kényelmes viseletet és kényelmes kézben tartást tesz lehetővé. A termikus képalkotás beépített Li-ion 3200 mAh akkumulátorral működik, amelyet gyorsan lehet tölteni töltővel vagy USB-re csatlakoztatott eszközzel. Az akkumulátor tiszteletre méltó 5 órán át bírja. Alul egy töltőport és egy videokimenet található a felvevő eszközhöz való csatlakozáshoz.

Nagy felbontású 400x300 képpont felbontású kép, a legapróbb részletekig.

Az új hőképalkotó érzékelő nagyobb optikai nagyítási és látótávolság elérését segíti elő, és egyúttal kompaktabbá teszi a hőkamerát. A hőkamera valóban csodálatra méltó érzékelési távolsággal büszkélkedhet. Emberi alak 500 m. A FALCO G-19 6 színpaletta közül választhat a képek megjelenítéséhez. A szokásos monokróm kijelző "forró fehér", majd "forró fekete" és a forró vörös szín 3 intenzitási fokozatban a még jobb megjelenítés érdekében, miközben a forró pontjait ebben a módban piros színnel jeleníti meg. Nagyszerű funkció a "HOT TRACK" mód, amelyben egy kis kereszt jelenik meg a kijelzőn, amely a kép legmelegebb helyét mutatja. És itt van még egy apró, de nagyon hasznos dolog. A hőkamera egy kis lámpával van felszerelve, amellyel megvilágíthatja az utat, amikor késő este hazatér az erdőből.

Sétálhat egyenetlen terepen az ideális útvonalon kívül alkonyatkor, sötétedés előtt vagy akár teljes sötétségben, és felfedezhet olyan éjszakai állatokat is, amelyeket vadász társaság más tagjai nem vettek észre. Vagy könnyebben és gyorsabban felfedezheti a terítékre hozott vad helyét. Használjon TETRAO hőkamerát, amely nem lep meg könnyű köddel, füsttel vagy pornyomokkal. Ez az eszköz forradalmasította a hőkamerát, amelynek nincs versenytársa. Az autofókusz magától értetődő. A hőkamera képoptimalizáló szoftverrel van felszerelve, amely szabályozza az energiafogyasztást, és különösen élesebb és részletesebb képet nyújt. További előny a készenléti üzemmód, amely minimalizálja az energiafogyasztást, és néhány századon belül felébreszti a hőkamerát. A kijelző fényereje is magától értetődő.

Tartós test, alacsony súly és ergonomikus kialakítás

A hőkamera kompakt és rendkívül tartós testel rendelkezik. Ezek a hőkamerák ideálisak mindenki számára, mert bárhová magával viheti és minden körülmények között használható. A hőkamera mindíg magánál lehet és nem is fog tudni róla, mert soha nem lehet tudni, hogy egy ilyen praktikus segítő mikor jöhet jól. A test tartós műanyagokból készül, míg az egész test gumírozott, így még jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak, és hozzájárul a tökéletes tapadáshoz is. A hőkamera ellenáll az eséseknek és akár 1 méteres ütéseknek is. Így megfelel az IP66 szabványnak.

Leírhatatlanul éles képek és 4x zoom

A TETRAO FALCO G-19 hőkamera éles hőmérsékleti képet nyújt nappal, de éjszaka is. A képet az LCD keresőben vetítik 720x540 pixel felbontással. Az összes TETRAO hőkamerát fejlett belső kamera szoftverrel látták el, amely éles képet nyújt anélkül, hogy a felhasználónak további beállításra lenne szüksége. A G-19 változat négyszeres digitális zoommal rendelkezik, ennek köszönhetően még távolabbi objektumokra is nagyíthat. A TETRAO hőkamera képalkotás egyszerűen elbűvöl minden irányba.

Nemes szándékkal készült termék

A modern és professzionális TETRAO márkanév termékeinek megvásárlásával Ön támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyben a környezet minőségének javításában.

Terméklírás:

Detektor (mag): 400 x 300 pixel
Lencseátmérő 19 mm
Látómező 19 ° x 14,5 °
Képfagyás: Igen
Wi-Fi: Nem.
HOT TRACK funkció: Igen
Kép a képben funkció: Nem.
Digitális zoom: 2x, 4x
Indítási idő: kevesebb, mint 2 másodperc
Fókusz: automatikus
Dioptria korrekció: +/- 4
USB port: szoftverfrissítés / akkumulátor töltés
Beépített kereső: színes LCD kijelző 720 x 450 képpont
Kép polaritása: 6 színpaletta
Videó frissítési gyakorisága: 60 NTSC, 50Hz PAL
Súly: 350 g
Méretek: 160 x 67 x 62 mm
Tápegység: beépített Li-Ion akkumulátor
Az akkumulátor töltése: USB-kábel, töltés adapterrel vagy számítógéppel
Az akkumulátor élettartama: 5 óra (normál megfigyelés)
Üzemi hőmérséklet: -30 ° C és +50 ° C között
Vízállóság: IP-66
Testfelismerési távolság 1,8 x 0,5 m: kb. 500 m
Jármű észlelési távolság 4,0 x 1,5 m: kb. 1300 m

Csomag tartalma:

 • Hőkamera TETRAO Falco G-19 60Hz
 • USB kábel és hálózati adapter
 • Csuklópánt
 • Videokábel
 • Lencsevédő sapka
 • Nylon tok
 • Utasítás Magyar nyelven

Termék vélemények

Fel