Csúcsminőség

Hőkamera TETRAO Falco G-25 Wi-Fi 60Hz észlelési távolság 1700 m

Kategória: TETRAO optika
Termékkód: TX-G25WIFI
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
 • Képfrissítési 60 Hz
 • Könnyű és kompakt test, mindössze 375 g tömegű és kozmikus ellenállással
 • Magas akkumulátor-üzemidő
 • Csatlakozás lehetősége Wi-Fi-n keresztül az okostelefon alkalmazásával
 • észlelési távolság 1700 méter
 • 6 színpaletta a teljes megfigyelési élmény érdekében
 • Fejlett szoftver a tökéletes képért

A hőkamerák új generációja jön

A FALCO sorozat TETRAO hőkamerájának új generációja 60Hz frissítési frekvenciát kínál. A magasabb frissítési gyakoriság tökéletesen sima képet, nagyobb élességet és megfigyelési élményt biztosít. A kép zökkenőmentesen fut.

Az észlelési távolság az egyik legjobb a hőkamrák között

A TETRAO FALCO G-25 Wi-Fi hőkamera valóban csodálatra méltó észlelési távolsággal büszkélkedhet. Az emberi alak 700 m, a járművek számára pedig akár 1700 m. Kategóriájában a FALCO G-25 az abszolút csúcshoz tartozik a hőkamerák között.

Párosítsd okostelefonodat az alkalmazáson Wi-Fi kapcsolaton keresztül

A G-25W modell fel van szerelve Wi-Fi funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy szabadon elérhető alkalmazással (iOS és Android) csatlakoztassa a hőkamerát, és a felhasználó láthatja a hőkamera LIVE képét, teljesen beállíthatja az eszközt, vagy fényképeket és vodeókat készíthet, mindezt egyszerűen és kényelmesen az okostelefonon keresztül. A kapcsolat gyors és zökkenőmentes. Ideális, ha a hőkamerát állványra erősíti, kényelmesen ül az ülésen, és megszakítás nélkül megfigyelheti a környéket a mobiltelefon képernyőjén. Különböző színű kijelzőpalettákat állíthat be, megváltoztathatja a nagyítást, videókat vagy fényképeket készíthet a telefonon másodpercek alatt.

A FALCO hőkamera hosszú távú kutatás és fejlesztés eredménye, amelyben a legfrissebb ismeretek valósultak meg a termikus képfeldolgozás területén, ami biztosítja, hogy a TETRAO hőkamerák a legjobb minőséget mutassák. A G-25 hőkamera úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt érjen el minimális méret és súly mellett. A TETRAO hőkamera nagy előnye a kompakt méret és forma, amely kényelmes viseletet és kényelmes kézben tartást tesz lehetővé.

A hőkamera beépített Li-ion 3200 mAh akkumulátorral működik, amelyet gyorsan lehet tölteni töltővel vagy USB-re csatlakoztatott eszközzel. Az akkumulátor tiszteletre méltó 5 órán át bírja. Alul egy töltőport és egy videokimenet található a felvevő eszközhöz való csatlakozáshoz. És itt van még egy apró, de nagyon hasznos dolog. A hőkamerét egy kis lámpával van felszerelve, amellyel megvilágíthatja az utat, amikor késő este hazatér az erdőből.

Nagy 400x300 felbontású kép, a legapróbb részletekig renderelve.

Az új hőkamera érzékelő nagyobb optikai nagyítási és látótávolság elérését segíti elő, és egyúttal kompaktabbá teszi a hőkamerát. A hőkamera valóban csodálatra méltó érzékelési távolsággal büszkélkedhet. 700 m az emberek számára, és 1700 méter egy autó méretű épület számára. A FALCO G-25 6 ​​színpaletta közül választhat a képek megjelenítéséhez. A szokásos monokróm kijelző "forró fehér", majd "forró fekete", a szín pedig forró vörös forró 3 intenzitással a még jobb megjelenítés érdekében, miközben ebben a módban a forró pontjait piros színnel jeleníti meg. Nagyszerű funkció a "HOT TRACK" mód, amelyben egy kis kereszt jelenik meg a kijelzőn, amely a kép legmelegebb helyét mutatja.

Sétálhat egyenetlen terepen az i útvonalon kívül alkonyatkor, sötétedés előtt vagy akár teljes sötétségben, és felfedezhet olyan éjszakai állatokat is, amelyeket vadász társaság más tagjai nem vettek észre. Vagy könnyebben és gyorsabban felfedezheti a terítékre hozott vad helyét. Használjon TETRAO hőkamerát, amely nem lep meg könnyű köddel, füsttel vagy pornyomokkal. Ez az eszköz forradalmasította a termovíziót, amelynek nincs versenytársa. Természetesen kézi fókusz is rendelkezésre áll a legpontosabb és élesebb kép érdekében. A hőkamera képoptimalizáló szoftverrel van felszerelve, amely szabályozza az energiafogyasztást, és különösen élesebb és részletesebb képet nyújt. További előny a készenléti üzemmód, amely minimalizálja az energiafogyasztást, és néhány századon belül felébreszti a hőlátást.

Tartós test, alacsony súly és ergonomikus kialakítás

A hőkamera kompakt és rendkívül tartós testel rendelkezik. Ezek a hőkamerák ideálisak mindenki számára, mert bárhová magával viheti és minden körülmények között használható. Hőkamera mindig magánál lehet, és nem is fog tudni róla, mert soha nem lehet tudni, hogy egy ilyen praktikus segítő mikor jöhet jól. A test tartós műanyagokból készül, míg az egész test gumírozott, így még jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak, és hozzájárul a tökéletes tapadáshoz is. A hőkamera ellenáll az eséseknek és akár 1 méteres ütéseknek is. Így megfelel az IP66 szabványnak.

Leírhatatlanul éles képek és 4x  zoom

A TETRAO FALCO G-25 hőkamera éles hőmérsékleti képet nyújt nappal, de éjszaka is. A képet az LCD keresőben vetítik 720x540 pixel felbontással. Az összes TETRAO hőkamerát fejlett belső kamera szoftverrel látták el, amely éles képet nyújt anélkül, hogy a felhasználónak további beállításra lenne szüksége. A G-25 változat négyszeres digitális zoommal rendelkezik, ennek köszönhetően még távolabbi objektumokra is nagyíthat. A TETRAO hőkamera képalkotás egyszerűen elbűvöl minden irányba.

Nemes szándékkal készült termék

A modern és professzionális TETRAO márkanév termékeinek megvásárlásával Ön támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyben a környezet minőségének javításában.

Termékleírás:

Detektor (mag): 400 x 300 pixel
Lencseátmérő 25 mm
Látómező 14,6 ° x 11,1 °
Képfagyás: Nem.
Digitális zoom: 2x, 4x
Indítási idő kevesebb, mint 2 másodperc
Élezés: kézi
Wi-Fi: Igen
HOT TRACK funkció: Igen
Kép a képben funkció: Nem.
Dioptria korrekció: +/- 4
USB port szoftverfrissítés / akkumulátor töltés
Beépített kereső színes LCD kijelző 720 x 450 képpont
Kép polaritása 6 színpaletta
Videó frissítési gyakorisága 60Hz NTSC, 50Hz PAL
Súly: 375 g
Méretek: 168 x 67 x 62 mm
Tápegység:  beépített Li-Ion akkumulátor
Az akkumulátor töltése: USB-kábel, töltés adapterrel vagy számítógéppel
Az akkumulátor élettartama: 5 óra (normál megfigyelés)
Üzemi hőmérséklet: -30 ° C és +50 ° C között
Vízállóság: IP-66
Testfelismerési távolság 1,8 x 0,5 m: kb. 700 m
Jármű észlelési távolság 4,0 x 1,5 m: kb. 1700 m

Csomag tartalma:

 • Hőkamera TETRAO Falco G-25 Wi-Fi
 • USB kábel és töltő
 • Csuklópánt
 • Videokábel
 • Lencsevédő sapka
 • Nylon tok
 • Utasítás Magyar nyelven

Termék vélemények

Fel