Hőkamera TETRAO Falco G-35 Wi-Fi 60Hz észlelési távolság 2400 m

Kategória: TETRAO optika
Termékkód: TX-G35
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
 • Képfrissítés 60 Hz
 • Könnyű és kompakt, mindössze 485 g súlyú test 
 • Hosszú akkumulátor élettartalom
 • Belső memória 16 GB-ig fényképek és videók tárolására
 • Csatlakozás lehetősége Wi-Fi-n keresztül az okostelefon alkalmazásával
 • Észlelési távolság 2400 méter
 • 5 színpaletta a teljes megfigyelési élmény érdekében
 • Fejlett szoftver a tökéletes képért

A hőkakemra új generációja jön

A FALCO sorozat TETRAO hőkamerájának új generációja 60Hz frissítési frekvenciát kínál. A magasabb frissítési gyakoriság tökéletesen sima képet, nagyobb élességet és megfigyelési élményt biztosít. A kép zökkenőmentesen fut, és tapasztalata van a megfigyelésről.

Az észlelési távolság az egyik legjobb a hőkamerák között

A TETRAO FALCO G-35 hőkamera valóban csodálatra méltó érzékelési távolsággal büszkélkedhet. Az emberi alak 1000 m, a járműveknél pedig legfeljebb 2400 m. Kategóriájában a FALCO G-35 az abszolút csúcshoz tartozik a hőkamerák között.

Párosítsd okostelefonodat az alkalmazáson keresztül Wi-Fi kapcsolaton keresztül

A G-35 modell fel van szerelve Wi-Fi funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy szabadon elérhető alkalmazással (iOS és Android) csatlakoztassa a hőkamerát, és a felhasználó láthatja a hőkamera LIVE képét, teljes mértékben beállíthatja, illetve fényképeket és videókat készíthet, mindezt egyszerűen és kényelmesen az okostelefonon keresztül. A kapcsolat gyors és zökkenőmentes. Ideális, ha a termovíziót állványra erősíti, kényelmesen ül az ülésen, és megszakítás nélkül megfigyelheti a környéket a mobiltelefon képernyőjén. Különböző színű kijelzőpalettákat állíthat be, megváltoztathatja a nagyítást, videókat vagy fényképeket készíthet a telefonon másodpercek alatt.

A mobil alkalmazás egyszerű és a kapcsolat zökkenőmentes. Az alkalmazásban teljesen kezelheti a fényképeket és videókat a különböző beállítások megváltoztatásával, például: színpaletta megváltoztatásával, a sima zoom beállításával, a legforróbb keresési funkció bekapcsolásával, fényképek és videók készítésével vagy a fényképek fényerejének és kontrasztjának beállításával.

A FALCO hőkamera hosszú távú kutatás és fejlesztés eredménye, amelyben a legfrissebb ismeretek valósultak meg a termikus képfeldolgozás területén, ami biztosítja, hogy a TETRAO termovíziók a legjobb minőséget mutassák. A G-35 hőkamera képalkotást úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt érje el minimális méret és súly mellett. A TETRAO monokulár nagy előnye a kompakt méret és forma, amely kényelmes viseletet és kényelmes kézben tartást tesz lehetővé. A termikus képalkotás beépített Li-ion 6000 mAh akkumulátorral működik, amely gyorsan tölthető töltővel vagy USB-re csatlakoztatott eszközzel. Az akkumulátor tiszteletre méltó 5 órán át bírja. Az oldalon található egy töltőport és egy video kimenet a felvevő eszközhöz való csatlakozáshoz.

Nagy felbontású 400x300 kép, a legapróbb részletekig renderelve a felső képet

Az új hőkamera érzékelő nagyobb optikai nagyítási és látótávolság elérését segíti , és egyúttal kompaktabbá teszi a hőkamerát. A hőkamera valóban csodálatra méltó érzékelési távolsággal büszkélkedhet. Emberi alak számára ez 1000 m. A FALCO G-35 5 színpaletta közül választhat a képek megjelenítéséhez. A következő színmódok közül választhat: Fekete forró, Fehér forró, Piros forró, Vas és kék forró. Nagyszerű funkció a "HOT TRACK" mód, amelyben egy kis kereszt jelenik meg a kijelzőn, amely a kép legmelegebb helyét mutatja. Nagyszerű funkció a kép a képben funkció, amely lehetővé teszi, hogy a témát a kijelző egy kis részén, maximális nagyítással figyelje meg.

Sétálhat egyenetlen terepen az útvonalon kívül alkonyatkor, sötétedés előtt vagy akár teljes sötétségben, és felfedezhet olyan éjszakai állatokat is, amelyeket vadász társaság más tagjai nem vettek észre. Vagy könnyebben és gyorsabban felfedezheti a terítékre hoyott vad helyét. Használjon TETRAO hőkamerát, amely nem lep meg könnyű köddel, füsttel vagy pornyomokkal. Ez az eszköz forradalmasította a hőkamerát, amelynek nincs versenytársa. Természetesen kézi fókusz is rendelkezésre áll a legpontosabb és élesebb kép érdekében. A hőképalkotás képoptimalizáló szoftverrel van felszerelve, amely szabályozza az energiafogyasztást, és különösen élesebb és részletesebb képet nyújt. További előny a készenléti üzemmód, amely minimalizálja az energiafogyasztást, és néhány századon belül felébreszti a hőkamerát.

Tartós test, alacsony súly és ergonomikus kialakítás

A hőkamera kompakt és rendkívül tartós testel rendelkezik. Ezek a hőkamerák ideálisak mindenki számára, mert bárhová magával viheti és minden körülmények között használható. Hőkamera mindig magánál lehet, és nem is fog tudni róla, mert soha nem lehet tudni, hogy egy ilyen praktikus segítő mikor jöhet jól. A test tartós műanyagokból készül, míg az egész test gumírozott, így még jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak, és hozzájárul a tökéletes tapadáshoz is. A hőkamera ellenáll az eséseknek és akár 1 méteres ütéseknek is. Így megfelel az IP66 szabványnak.

Leírhatatlanul éles képek és 4x zoom

A TETRAO FALCO G-35 hőkamera éles képet nyújt nappal, de éjszaka is. A képet az LCD keresőben vetítik 1280x960 pixel felbontással. Az összes TETRAO hőkamerát fejlett belső kamera szoftverrel látták el, amely éles képet nyújt anélkül, hogy a felhasználónak további beállításra lenne szüksége. A G-35 változat négyszeres digitális zoomal rendelkezik, ennek köszönhetően még távolabbi objektumokra is nagyíthat. A TETRAO hőkamera  egyszerűen elbűvöl minden irányba.

Nemes szándékkal készült termék

A modern és professzionális TETRAO márkanév termékeinek megvásárlásával Ön támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyben a környezet minőségének javításában

Termékleírás:

Detektor (mag): 400 x 300 pixel
Lencseátmérő 35 mm
Látómező 11,1 ° x 8,3 °
Képfagyás: Igen
Kép és videó készítésének lehetősége: Igen
Digitális zoom: 2x, 4x
Indítási idő: kevesebb, mint 2 másodperc
Élesítés kézi
Dioptria korrekció: -4 / +2
Belső memória mérete: 16 GB
USB port: szoftverfrissítés / akkumulátor töltés
HOT TRACK funkció: Igen
Wi-Fi: Igen
Kép a képben funkció: Igen
Beépített kereső: 1280 x 960 pixeles színes LCD kijelző
Kép polaritása: 5 színpaletta
Videó frissítési gyakorisága: 60Hz NTSC, 50Hz PAL
Súly: 485 g
Méretek: 192 x 65 x 71 mm
Tápegység: beépített Li-Ion akkumulátor
Az akkumulátor töltése USB-kábel, töltés adapterrel vagy számítógéppel
Az akkumulátor élettartama: 5 óra (normál megfigyelés)
Üzemi hőmérséklet: -30 ° C és +60 ° C között
Vízállóság IP-66
Testfelismerési távolság 1,8 x 0,5 m: kb. 1000 m
Jármű észlelési távolság 4,0 x 1,5 m: kb. 2400 m

Csomag tartalma:

 • Hőkamera TETRAO Falco G-35
 • USB kábel és hálózati adapter
 • Csuklópánt
 • Videokábel
 • Lencsevédő sapka
 • Nylon tok
 • Utasítás Magyar nyelven

Termék vélemények

Fel