Csúcsminőség

Hőkamera TETRAO Falco G-50 Wi-Fi 60Hz észlelési távolsági 3000 m

Kategória: TETRAO optika
Termékkód: TX-G50
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
 • Képfrissítés 60 Hz
 • Könnyű és kompakt test, mindössze 535 g tömegű és kozmikus ellenállással
 • Magas akkumulátor üzemidő
 • Belső memória 16 GB-ig fényképek és videók tárolására
 • Csatlakozás lehetősége Wi-Fi-n keresztül az okostelefon alkalmazásával
 • Detektálási távolság 3000 méter
 • 5 színpaletta a teljes megfigyelési élmény érdekében
 • Fejlett szoftver a tökéletes képért

Érkezik a hőkamerák új generációja

A FALCO sorozat TETRAO hőkamerájának új generációja akár 60Hz frissítési frekvenciát kínál. A magasabb frissítési gyakoriság tökéletesen sima képet ad, nagyobb élességet és megfigyelési élményt biztosít. A kép zökkenőmentesen fut, és tapasztalata van a megfigyelésről.

Az észlelési távolság az egyik legjobb a hőkamerák terén

A TETRAO FALCO G-50 hőkamera valóban csodálatra méltó érzékelési távolsággal büszkélkedhet. Az emberi testet 1400 m, a járműveket pedig akár 3000 m képes felismerni. Kategóriájában a FALCO G-50 az abszolút a csúcshoz tartozik a hőkamerák terén.

Párosítsd okostelefonodat az alkalmazáson keresztül Wi-Fi kapcsolaton keresztül

A G-50 Wi-Fi-vel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a hőkamera egy szabadon elérhető alkalmazáson keresztül (iOS és Android) csatlakoztassa, és a felhasználó láthatja az ÉLŐ képet a hőkamerábol, teljesen beállíthatja, vagy fényképeket és videókat készíthet. Egyszerűen és kényelmesen az okostelefonon keresztül. A kapcsolat gyors és zökkenőmentes. Ideális, ha a termovíziót állványra erősíti, kényelmesen ül az ülésen, és megszakítás nélkül megfigyelheti a környéket a mobiltelefon képernyőjén. Különböző színű kijelzőpalettákat állíthat be, megváltoztathatja a nagyítást, videókat vagy fényképeket készíthet a telefonon másodpercek alatt.

A mobil alkalmazás egyszerű és a kapcsolat zökkenőmentes. Az alkalmazásban teljesen kezelheti a fényképeket és videókat a különböző beállítások megváltoztatásával, például: színpaletta megváltoztatásával, a sima zoom beállításával, a legforróbb keresési funkció bekapcsolásával, fényképek és videók készítésével vagy a fényképek fényerejének és kontrasztjának beállításával.

A FALCO hőkamera hosszú távú kutatás és fejlesztés eredménye, amelyben a legfrissebb ismeretek valósultak meg a termikus képfeldolgozás területén, ami biztosítja, hogy a TETRAO hőkamerák a legjobb minőségben jelenjenek meg. A G-50 hőkamera a maximális teljesítményre tervezték, minimális méret és súly mellett. A TETRAO hőkamera nagy előnye a kompakt méret és forma, amely kényelmes viseletet és kényelmes kézben tartást tesz lehetővé. A hőkamera beépített Li-ion 6000 mAh akkumulátorral működik, amely gyorsan tölthető töltővel vagy USB-re csatlakoztatott eszközzel. Az akkumulátor tiszteletre méltó 5 órát bír.

Nagy felbontású 400x300 kép, a legapróbb részletekig

Az új hőkamera érzékelő nagyobb optikai nagyítási és látótávolság elérését segíti elő, és egyúttal kompaktabbá teszi a hőkamerát. A hőkamera valóban csodálatra méltó érzékelési távolsággal büszkélkedhet. Emberi test észleleése 1400 m. A FALCO G-50 5 színpaletta közül választhat a képek megjelenítéséhez. A következő színmódok közül választhat: Fekete forró, Fehér forró, Piros forró, Vas és kék forró. Nagyszerű funkció a "HOT TRACK" mód, amelyben egy kis kereszt jelenik meg a kijelzőn, amely a kép legmelegebb helyét mutatja

Sétálhat egyenetlen terepen az iútvonalon kívül alkonyatkor, sötétedés előtt vagy akár teljes sötétségben, és felfedezhet olyan éjszakai állatokat is, amelyeket vadász tarsaségnak más tagjai nem vettek észre. Vagy könnyebben és gyorsabban felfedezheti a terítékre hozott vad helyét. Használjon TETRAO hőkamerát, amely nem lep meg könnyű köddel, füsttel vagy pornyomokkal. Ez az eszköz forradalmasította a termovíziót, amelynek nincs versenytársa.

Természetesen kézi fókusz is rendelkezésre áll a legpontosabb és élesebb kép érdekében. A hőkamera képoptimalizáló szoftverrel van felszerelve, amely szabályozza az energiafogyasztást, és különösen élesebb és részletesebb képet nyújt. További előny a készenléti üzemmód, amely minimálisra csökkenti az energiafogyasztást, és néhány századon belül felébreszti a hőkamerát. Nagyszerű tulajdonság a kép a képben funkció, amely lehetővé teszi, hogy a témát a kijelző egy kis részén, maximális nagyítással figyelje meg.

Tartós test, alacsony súly és ergonomikus kialakítás

A hőkamera kompakt és rendkívül tartós testel rendelkezik. Ezek a hőkamerák ideálisak mindenki számára, mert bárhová magával viheti és minden körülmények között használható. Hőkamerával mindig magánál lehet, és nem is fog tudni róla, mert soha nem lehet tudni, hogy egy ilyen praktikus segítő mikor jöhet jól. A test tartós műanyagokból készül, míg az egész test gumírozott, így még jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak, és hozzájárul a tökéletes tapadáshoz is. A hőkamera ellenáll az eséseknek és akár 1 méteres ütéseknek is. Így megfelel az IP66 szabványnak.

Leírhatatlanul éles képek és 4x zoom

A TETRAO FALCO G-50 hőkamera éles képet nyújt nappal, de éjszaka is. A képet az LCD keresőben vetítik 1280x960 pixel felbontással. Az összes TETRAO hőkamerát fejlett belső kamera szoftverrel látták el, amely éles képet nyújt anélkül, hogy a felhasználónak további beállításra lenne szüksége. A G-50 változat négyszeres digitális zoomal rendelkezik, ennek köszönhetően még távolabbi objektumokra is nagyíthat. A TETRAO hőkamera egyszerűen elbűvöl minden irányba.

Nemes szándékkal készült termék

A modern és professzionális TETRAO márkanév termékeinek megvásárlásával Ön támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyben a környezet minőségének javításában.

Termékleírás:

Detektor (mag): 400 x 300 pixel
Lencseátmérő: 50 mm
Látómező: 7,8 ° x 5,8 °
Kép rögzítése: IGEN
Digitális zoom: 2x, 4x
Kezdési idő: kevesebb, mint 2 másodperc
HOT TRACK funkció: Igen
Kép a képben funkció: Igen
Kép és videó készítése Igen
Élesítés: kézi
Belső memória: 16 GB
Dioptria korrekció: -4 / +2
Kép és fotózás képessége: Igen
USB port: szoftverfrissítés / akkumulátor töltés
Beépített kereső: 1280 x 960 pixeles színes LCD kijelző
Kép polaritása: 5 színpaletta
Videó frissítési gyakorisága: 60Hz NTSC, 50Hz PAL
Súly: 535 g
Méretek: 214 x 65 x 71 mm
Tápegység: beépített Li-Ion akkumulátor
Az akkumulátor töltése: USB-kábel, töltés adapterrel vagy számítógéppel
Az akkumulátor élettartama: 5 óra (normál megfigyelés)
Üzemi hőmérséklet: -30 ° C és +60 ° C között
Vízállóság: IP-66
Testfelismerési távolság 1,8 x 0,5 m: kb. 1400 m
Jármű észlelési távolság 4,0 x 1,5 m: körülbelül 3000 m

Csomag tartalma:

 • Hőkamera TETRAO Falco G-50
 • USB USB-C kábel és hálózati adapter
 • Csuklópánt
 • Videokábel
 • Lencsevédő sapka
 • Nylon tok
 • Utasítás Magyar nyelven

Termék vélemények

Fel