Vadkamera Cuddeback Ambush mini – bemutató darab
Árengedmény 46%

Vadkamera Cuddeback Ambush mini – bemutató darab

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: PO1159
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Vadkamera Cuddeback Attac IR IBO Vadász - a legnagyobb importőr - a vadkamerák nagy- és kiskereskedelme idén is újdonságként szolgál. Kisebb méretekkel rendelkező vadkamerák, mint amit ennél a gyártóval megszokhattunk, forradalmi kivitelben, amely egy fa ágát utánozza. 25 éves hagyomány és tapasztalat eredménye. A Cuddeback és több mint hároméves fejlesztés, ez a funkciókkal teli kamera - a CUDDEBACK ATTAC IR vadkamera A világ leggyorsabb vadkamerája, professzionális használatra.

A Cuddeback Attack erőteljes fekete infra megvilágítással rendelkező vadkamera. Kisebb méretekkel rendelkező vadkamera, mint amit ennél a gyártónál megszokhattunk, forradalmi kivitelben, egy fa ágát utánozva. 25 éves hagyomány és tapasztalat eredménye. Cuddeback tobb mint hároméves fejlesztett funkcioval van felszerelve. A világ leggyorsabb vadkamerája.

A vadkamera kiváló szoftvert biztosít. ¼ másodperc a reakcióidő ez a paraméter a leggyorsabb vadkamerák közé sorolja! Az irányított mozgásérzékelő középre helyezve azt jelenti, hogy több "éles" képet lát a fénykép közepén. Valódi színek, éles és tiszta képek élénk színekkel és 5,0 megapixeles felbontással. 640x480 videó 30 másodperc alatt. Éjjel a Cudeback Attack erőteljes fekete infra megvilágítással világít. A megvilágítás hatótávolsága körülbelül 17-20 méter. Az egyetlen vadkamera amelyik egyszerre fényképeket és videókat készíthet.

Beállíthatja azt a modellt is, hogy fényképeket rendszeres időközönként rögzítsen. Állítsa a vadkamerát time-lapse üzemmódba, és a nap folyamán automatikusan fényképez (anélkül, hogy mozgásérzékelőn keresztül aktiválódna). Egyszerű menü, könnyen kezelhető.Ez lehetővé teszi nagy területek, például mezők, földek megfigyelését. Nyolc késleltetési lehetőség közül választhat - szünetet tart 15 másodperctől 30 perci. 1–32 GB kapacitású SD kártyákat használhat (külön megvásárolható). Csatlakozás lehetősége USB porton keresztül. A vadkamera egy Genius Cuddeback Mount rendszerrel van ellátva, amelynek szíjak vagy csavarral van a fához rögzitve. A kamera négy D típusú elemekkel l működik (nem tartozék).

Az árukat az üzletben és a kiállításon használták, bemutatták a vásárlóknak, de elmondható, hogy az áruk nem használtak, de a használat jeleit mutathatják. Az árukra garancia nincs, így jelentős árengedményben vannak

Termék vélemények

Fel