GPRS átvitel
Csúcsminőség teljesítmény
A gazemberekre

Vadkamera TETRAO Spromise S328 30Mpx 940nm MMS / 4G

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: PO1053
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
99 750 Ft áfával
  • Újdonság a vadkamerák világában 
  • Magyar menü
  • Nagyfelbontású videó akár 1080p felbontással
  • 30 Mpx érzékelő  
  • Kétirányú kommunikáció okostelefonnal SMS-ben vagy alkalmazáson keresztül 
  • Rendkívül erős láthatatlan infravörös led fény 
  • Nagy, 2,4 "-es színes kijelző 
  • A régebbi modellek akkumulátorának élettartama kétszerese 
  • Villámgyors reakció idő 0,6 másodperc !!! 
  • Tökéletes álcázás 

Az új technológiákkal feltöltött vadkamera, amelyek új teljesítményszintet határoznak meg. A Spromise S328 vadkamera sikeres Spromise S128 modell folytatása. A felújított kamera modellje az elemek élettartamának majdnem kétszeresét, villámgyors zárat kínál mindössze 0,6 másodperc alatt. A gyors redőny segíti az éles fényképek „lefagyasztását”, így a vadkamerák nem hagynak ki egyetlen fontos pillanatot sem. Előrelépés történt egy mozgásérzékelőn is, amely akár 5 méteres mozgást is rögzít. Figyelnie kell az erős megvilágításra is, amelynek köszönhetően fotói még éjszaka is részletesek lesznek.

Jelenleg az abszolút legjobb a vadkamerák piacán az ár/teljesítmény arányban.Más vadkamera nem ad ennyi nagyszerű funkciót. És egyetlen más hasonló funkciójú fotócsapda sem ilyen megfizethető. A megfigyelő eszközök között újdonságról beszélünk, - SPROMISE S328 30Mpx 940nm.

A Magyar nyelvű menünek köszönhetően a vadkamera beállítása már nem jelent problémát az Ön számára. A HD 1080p felbontású és hangal ellátott videók a lehető legmagasabb szintű eseményfelvételt biztosítanak a megfigyelt helyen. A 30 Mpx szenzorral készített fényképek valós felbontása 30 Mpx. Nappal és éjszaka sem fognak hiányozni a legapróbb részletek sem. A fényképeket és videókat SD-kártyán (legfeljebb 32 GB méretű) tárolják, így kényelmesen megtekintheti őket közvetlenül a terepen a nagy, 2,4 "-es színes kijelzőn.

            

A SPROMISE S328 ideális segítő az ingatlan őrzéséhez és egyúttal a vadak észrevétlen megfigyeléséhez. Mindezt a 44 led diódának köszönhetően, amelyek valóban jó minőségű és erőteljes, abszolút láthatatlan megvilágítást biztosítanak 940 nm hullámhosszal. Ezenkívül lehetővé teszik az megvilágítást 25 méteres távolságig. A vadkamera láthatatlanságát megsokszorozza a tökéletesen valós álcázás. Semmilyen tolvajnak vagy állatnak nincs esélye észrevenni, hogy figyelik őket. Szeretne naprakész áttekintést kapni arról, hogy mi történik a megfigyelt helyen? Nem probléma a SPROMISE S328 vadkamerávall. Bármikor és bárhol tájékoztathatja Önt MMS-ben vagy e-mailben. Amikor fényképet készít. Így teljes körűen tájékozott az adott helyen történő mozgásról. A piac legerősebb antennájának köszönhetően még ott is van térelő, ahol pl. mobiltelefon már nem. A vadkamera még jobb biztonsága érdekében javasoljuk, hogy vásároljon egy védőfémdobozt, amely pontosan a vadkamera típusához készült. Javasoljuk, hogy a vadkamerát acél zárral rögzítse, amely még jobban rögzíti

A SPROMISE S328 kamera minden elérhető beállítását távolról is elvégezheti otthona vagy irodája kényelméből, a benne lévő kétirányú kommunikáció segítségével. Könnyedén beállíthatja az igényeinek, akár telefonról, táblettról, számítógépről vagy laptopról. Az alkalmazos keresztül vagy egyszerű és rövid SMS-kódok segítségével.

ITT letöltheti azt az alkalmazást, amelyen keresztül kényelmesen beállíthatja számítógépén a SPROMISE S328 vadkameráját. (Beállítja a számitógépen az  összes beállítást, és csak átmásolja a kapott fájlt a vadkamerában használt SD-kártyára. A beállítás gyors és egyszerű.)

Az alkalmazás, amelynek köszönhetően kényelmesen vezérelheti és beállíthatja a SPROMISE S328 vadkameráját okostelefonjáról, ITT tölthető le.

Specifikációk: 

Infravörös led fény teljesen láthatatlan - 940 nm
megvilágítás 25 m-ig 
Fotó felbontása 12/30 Mpx
Videó képkockasebesség (fps) akár 30 kép / mp
Video felbontás QVGA (320x240), WVGA (800x480), HD (720p), HD (1080p) 
Videó hossza 1 - 30 mp
Hangfelvétel Igen 
Reakcióidő akár 0,6 mp
Trigger intervallum 0 sec - 60 perc 
Érzékelő érzékenysége Alacsony / Normál / Magas
A kép szélessége 52 ° 
Folyamatos fényképezés Igen (1 - 10 fénykép)
Időzített funkció Igen (30 mp - 8 óra)
MMS / 4G modul Igen
Kétirányú kommunikáció igen (alkalmazás / SMS kódok)
Fényképezési időzítő Igen, időbeállítási lehetőség
A menü nyelve Magyar
A fényképen látható adatok Dátum, idő, hőmérséklet, az elemek állapota
SDHC-kártya támogatás Akár 32 GB 
Tápellátás 4x AA, 8x AA vagy 12x AA (a tartósság érdekében ajánlott), újratölthető NiMH / 6V külső akkumulátorok használatának lehetősége
Állvány menet Igen 
USB kimenet Igen 
Súly 350 g
Méretek 152 x 172 x 89 mm 

 

csomag tartalma: 

 1x Vadkamera Spromise S328 

1x USB kábel 

1x Heveder vadkamera rögzítésére 

1x Utasítás Magyar nyelven 

Termék vélemények

Fel