Vadkamera Cuddeback Attac IR – bemutató darab Vadkamera Cuddeback Attac IR – bemutató darab  1
Árengedmény 40%

Vadkamera Cuddeback Attac IR – bemutató darab

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: PO1157
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Vadkamera Cuddeback Attac IR IBO Vadász - a legnagyobb importőr - a vadkamerák nagy- és kiskereskedelme idén is újdonságként szolgál. Kisebb méretekkel rendelkező vadkamerák, mint amit ennél a gyártóval megszokhattunk, forradalmi kivitelben, amely egy fa ágát utánozza. 25 éves hagyomány és tapasztalat eredménye. A Cuddeback és több mint hároméves fejlesztés, ez a funkciókkal teli kamera - a CUDDEBACK ATTAC IR vadkamera A világ leggyorsabb vadkamerája, professzionális használatra.

A vadkamera kiváló szoftvert biztosít. ¼ másodperc a reakcióidő, ezzel a paraméterrel a leggyorsabb vadkamerák közé sorolja! Az irányított mozgásérzékelő középre helyezve azt jelenti, hogy több "éles" képet lát a fénykép közepén. Valódi színek, éles képek napközben élénk színekkel és 5,0 megapixeles felbontással. 640x480 videó 30 másodperc alatt. Éjjel a Cudeback Attack IR vadkamera láthatatlan infra megvilágítása van. A  36 nagy teljesítményű LED-t bocsát ki, körülbelül 17-20 méteres hatótávolságtól. Az egyetlen vadkamera amelyik egyszerre fényképezhet és videókat készíthet.

Beállíthatja ezt a modellt arra is, hogy fényképeket rendszeres időközönként rögzítsen. Állítsa a vadkamerát time-lapse üzemmódba, és automatikusan fényképez a nap folyamán (anélkül, hogy mozgásérzékelőn keresztül aktiválódna). Egyszerű menü, könnyen érthető, kézi beállítás a rendszeres időgyűjtéshez. Ez lehetővé teszi nagy területek, például mezők, földek és hasonlók megfigyelését. Nyolc késleltetési lehetőség közül választhat - szünetet tart 15 másodperctől 30 percig, és non-stop figyelemmel kíséri érdeklődését. 1–32 GB kapacitású SD kártyákat használ (külön megvásárolható). Csatlakozás lehetősége USB porton keresztül. A vadkamera egy Genius Cuddeback Mount rendszerrel van ellátva, amelynek szíjak vagy csavarrak rofzitheto a fához. A kamera négy D típusú elemmel működik (nem tartozék).Elemek akár 50 000 képet birnak.

A Cuddeback márka leállította a gyártást, a vadkamera kedvezményes áron van, és erre a vadkamerára nem vonatkozik a garancia. A vadkamera új és csomagolt.

Az árukat az üzletben és a kiállításon lepakolták, bemutatták az ügyfeleknek, de elmondható, hogy az áruk  nem használtak, de a használat jeleit mutathatják. Az árukra garancia nincs, így jelentős árengedményben vannak.

Termék vélemények

Fel