Vadkamera SPYPOINT FORCE DARK Vadkamera SPYPOINT FORCE DARK 1 Vadkamera SPYPOINT FORCE DARK 2 Vadkamera SPYPOINT FORCE DARK 3 Vadkamera SPYPOINT FORCE DARK 4 Vadkamera SPYPOINT FORCE DARK 5
Árengedmény 25%
Csúcsminőség

Vadkamera SPYPOINT FORCE DARK

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: EH680095
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • Reakcióidő csak 0,07 mp
  • Egyszerű menü
  • Láthatatlan led megvilágítás
  •  42db LED 
  • FULL HD videó hanggal
  • 2 "-es LCD kijelző

A SPYPOINT FORCE DARK egy nagyszerű kanadai vadkamera, amely az egyik legnépszerűbb a világon. Nem csak azért, mert kicsi a mérete, és ennek köszönhetően nagyon kényelmes kezelni. Az ultrakompakt SPYPOINT FORCE DARK vadkamera valóban lenyűgöző funkciókat rejt magában egy kis testben. Az innovatív árnyékolt mozgásérzékelő gyorsabban képes érzékelni a mozgást. Ennek köszönhetően a reakcióidő csupán hihetetlen 0,07 másodperc. Nincsenek szünetek a képek között. A FORCE DARK kamera legfeljebb 42 láthatatlan LED-diódával rendelkezik, ennek köszönhetően a képek élesek és nagyon jó minőségűek még rossz fényviszonyok mellett vagy éjszaka is. A fényképek akár 12 Mpx felbontásúak, a videók pedig FULL HD minőségű, 1080p felbontással,hangal a legapróbb részletekig.

A SPYPOINT FORCE-DARK egy vadkamera, amely minden fontos pillanatot megörökít. Ahogy a neve is sugallja, a FORCE-DARK gyakorlatilag észrevehetetlen láthatatlan LED-eket használ, amelyek nem hoznak létre látható villanást. A SPYPOINT hibrid világítástechnika lehetővé teszi, hogy az igényeinek megfelelő négy megvilágítási beállítás közül választhasson.

Az FORCE-DARK a vadkamerák közül a leggyorsabb reakcióidő mindössze 0,07 másodperc alatt fényképez. Mit is jelent ez pontosan? Ez azt jelenti, hogy észlelésekor a kamera bekapcsol alvó üzemmódból, és néhány milliszekundum alatt megkezdi a fényképezést.

Az új vadkamera menü strukturált, intuitívabb és áttekinthetőbb. Könnyen és gyorsan beállíthatja a FORCE DARK-ot a 2 "-es LCD kijelzőn, amely közvetlenül a vadkamerába van építve.

Tehát, ha olyan vadkamerára vágyik, amelyik igazán szép fotókat és videókat képes készíteni, másrészt viszont nem akar szédítő összeget fektetni, a FORCE DARK remek választás Ön számára. Használhatja a vadak megfigyelésére, ugyanakkor tökéletesen megtartja a biztonsági kamera helyzetét a tárgyak megfigyelésére és őrzésére. Válassza a kanadai megbízhatóságot és minőséget, és biztosan nem fogja megbánni.

Megvilágítás regulációja Igen 4 szint
Megvilágítás Láthatatlan, 42 LED 940 nm
Fotó felbontás 12 Mpx színes (fekete-fehér éjszaka)
Megvilágítás hatótávolsága 27 méter sötétben
Videó felbontás FULL HD (1080p) 24 kép / mp
Reakcióidő 0,07 s
Hangfelvétel Igen
Fotó és videó egyszerre Először 1 fotó, majd videó
Kijelző Igen, 2 "LCD
Time-lapse Igen
Sorozatfelvétel Igen, legfeljebb 6 fotó egymás után
PIR érzékelő szabályozásának lehetősége Igen - alacsony / közepes / magas
Információk a fotón átum, idő, holdfázis, hőmérséklet, Spypoint logó, vadkamera modell
Folyamatos mód Igen
SD / SDHC kártya támogatás Igen, legfeljebb 32 GB SD / SDHC
Tápellátás 8x alkáli AA elem / újratölthető lítium elem LIT-09 / 12V tápcsatlakozó külső akkumulátorhoz vagy adapterhez
Portok USB és TV-OUT
Állvány menet Normál (1/4 "- 20")
Méretek 3,6 "x 5" x 3,2 "(9,6 x 12,7 x 8,1 cm)
Szín Álcázott

Csomag tartalma:

  • 1x vadkamera SPYPOINT DARK FORCE
  • 1x rögzítő konzol
  • 1x heveder a vadkamera rögzítésére
  • 1x utasítás 

Termék vélemények

Fel