Vadkamera SPYPOINT SMART CAMO- bemutató darab Vadkamera SPYPOINT SMART CAMO- bemutató darab 1 Vadkamera SPYPOINT SMART CAMO- bemutató darab 2 Vadkamera SPYPOINT SMART CAMO- bemutató darab 3
Árengedmény 67%
Csúcsminőség
A gazemberekre

Vadkamera SPYPOINT SMART CAMO- bemutató darab

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: EH680062
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A SPYPOINT SMART vadkamera messze a legegyszerűbb vadkamera a piacon. Most már nem kell hosszadalmas és bonyolult beállításokat végrehajtania. A SMART kamerát teljesen egyszerűen és kényelmesen vezérelheti, csak az érintőkerék segítségével. Ezzel csak kiválasztja a beprogramozott beállításokat, és nem érdekel semmi más. A "praktikus" kamera azonnal készen áll a használatra.

Egy másik szolgáltatás, amelyet mindenképpen értékelni fog, az "Intelligens mozgáselemzés indítása" (ITT). A SMART kamerával készített képek és videók így élesebbek és sokkal szebbek. A nagy felbontású 10 Mpx-es képeken a legapróbb részletek is láthatók. A kicsi és egyben kompakt vadkamera teljesen láthatatlan infra megvilágítással rendelkezik, amelyet 36 LED-dióda biztosít. Ennek a praktikus eszköznek köszönhetően tehát abszolút észrevehetetlen a terület ellenőrzése.

A képek olyan információkat mutatnak be, mint dátum, idő, holdfázis és hőmérséklet. Pontosan tudja, mikor, hol és milyen körülmények között rögzítették a pillanatot. A mozgásérzékelő 20 m távolságig érzékeli a mozgást. A fényképeket és videókat SDHC-kártyán tároljuk, a vadkamera legfeljebb 32 GB-os kártyákat támogat.

Minden "túlzás" nélkül értékelhetjük a SPYPOINT SMART camo kamerát, mint ez idő egyik leginnovatívabb vadkameráját. Csak annyit kell tennie, hogy egyszer kipróbálja, és azonnal beleszeret.

Az árukat az üzletben és a kiállításon használták, bemutatták a vásárlóknak, de elmondható, hogy az áruk nem használtak, de a használat jeleit mutathatják. Az árukra nincs garancia, ezért jelentős árengedményben vannak.

Termékleírás:

TT (intelligens mozgásanalízis indítás) funkció Igen
Érintőkerék Igen
Infra megvilágitás láthatatlan, 36 LED
Fotó felbontás 10 Mpx színes (fekete-fehér éjszaka)
Videó felbontás 480p
Hangfelvétel Nem
Fotónézeti kijelző Nem
REMOS kompatibilitás Nem
Hálózat Nem
Vezeték nélküli hatótávolság Nem
Mobil fényképátvitel Nem
Vezeték nélküli fényképátvitel Nem
Time-lapse Igen
Sorozatfelvétel Igen, akár 6 egymást követő fénykép
Állítható működési idő Igen
A mozgásérzékelő állítható távolsága 1,5 - 20 m
Mozgásérzékelők 1 érzékelő 5 mozgási zónát takar
Információ a fotón dátum, idő, holdfázis, hőmérséklet
Automatikus infravörös szintbeállítás Igen
Folyamatos mód Igen
Kompatibilis a napelemekkel Nem
SD / SDHC kártya támogatás Igen, akár 32 GB (nem tartozék)
Tápellátás 6x alkáli AA elem / újratölthető lítium elem LIT-09 / 12V tápcsatlakozó
Portok USB és TV-OUT
Állvány menet Normál (1/4 - 20 ")
Méretek 10,9 x 17,3 x 7,6 cm (4,3 x 6,8 "x 3")
Szín álcázott

Termék vélemények

Fel