Vadkamera TETRAO Spromise S358 30Mpx 940nm MMS / 4G

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: PO1052
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • VIDEO küldés funkció !!!
  • Magyar MENÜ
  • 30 Mpx felbontásban
  • Kétirányú kommunikáció alkalmazással vagy SMS-kódokkal
  • Abszolút láthatatlan infravörös led megvilágítás 940 nm
  • Nagy, 2,4 "-es színeskijelző
  • Extra hosszú élettartalom 12xAA méretű elemekkel
  • Kiemelkedően rövid reakcióidő 0,6 másodperc
  • Robusztus test tökéletes álcázással

A TETRAO Spromise S358 a Spromise S128 vadkamera újított modellje. A TETRAO Spromise S358 elsősorban a videoküldési funkcióval rendelkezik, és ezt a funkciót kínálja a piac egyetlen vadkamerájaként. Érdemes megemlíteni az erőteljes láthatat infravörös megvilágítást, amely akár 40% -kal erősebb, mint a S128 és S108 modell. Vadkamera hihetetlenül gyors  reagálási szoftverrel rendelkezik,  MMS-üzeneteket  és e-maileket küld. A reakció idő 0,6 másodperc. Ez a  egyedülálló vadkamera lehetővé teszi, hogy akár tízképet is készítsen egymásután, így nemfog hiányozni egyetlen pillanat sem. A vadkamera előnye az eredeti fényképek küldése, amelyek nem csökkenti a kép minőséget.

A Magyar nyelvű menünek köszönhetően a vadkamera beállítása többé nem okoz gondot Önnek. Jelenleg a legjobb vadkamera a  vadkamerák piacán az ár/teljesítmény arányban.  Ésegyetlen más hasonló funkciójú vadkamera sem ilyen kedvezményes. A megfigyelő eszközök között újdonságról beszélünk, az új - SPROMISE S358 30Mpx 940nm

Az akár 1080p HD felbontású  hangal elátott videók a lehető legmagasabb szintű rögzítést nyújtanak az eseményekről a megfigyelt helyen. A 30 Mpx szenzorral készített fényképek valósfelbontása 30 Mpx. Nappal és éjszaka sem fognak hiányozni a legapróbb részletek sem. A fényképeket és videókat SD-kártyán (legfeljebb 32 GB méretű) tárolják, így kényelmesen megtekintheti őket közvetlenül a terepen a nagy, 2,4 "-es színeskijelzőn.

A SPROMISE S358 ideális segítő az ingatlan őrzéséhez és egyúttal a vad láthatatlan megfigyeléséhez. Mindezt 44 diódának köszönhetően, amelyek valóban jóminőségű és erőteljes, abszolút láthatatlan megvilágítást biztosítanak 940 nm hullámhosszal. Lehetővé teszik az megvilágítást akár 23 méteres távolságig. A vadkamera láthatatlanságát megsokszorozza a tökéletesen valódi álcázás. Semmilyen tolvajnak vagy állatnak nincsesélye észrevenni, hogy figyelik őket. Szeretne naprakész áttekintést kapni arról, hogy mi történik a megfigyelt helyen? Semmi probléma a SPROMISE S358-al. Bármikor és bárhol tájékoztathatja Önt MMS-ben vagy e-mailben. Amikor fényképet készít, elküldi. Így teljeskörűen tájékozott az adott helyen történő mozgásról. A piac legerősebb antennájának köszönhetően mégottis van térelő ahol  mobiltelefon már nincs.

A SPROMISE S358 vadkamera minden elérhető beállítását távolról is elvégezheti otthona vagy irodája kényelméből, a bennelévő kétirányú kommunikáció segítségével. Könnyedén beállíthatja az igényeinek, akár telefonról, tablettról, számítógépről vagy laptopról. Azalkalmazás egyszerű és rövid SMS-kódok segítségével álitható.

Az alkalmazás, amelyen keresztül kényelmesen beállíthatja számítógépén SPROMISE S358 vadkameráját, INNEN tölthető lr.. (Minden beállítást megad a számítógépen, és a kapott fájlt csak átmásolja a vadkamerában használt SD-kártyára, a beállítás egyszerű és gyors.)

Javaslatunk: a vadkamera belső részén található egy címke, amelyre a kameracsapda IMEI-száma van ráírva. Mielőtt a kiválasztott helyre helyezné, írja le vagy készítse el a képet erről a számról. Véletlen elvesztés vagy tolvaj általi lopás esetén mobilszolgáltatója vagy az HU-rendőrség segítségével GSM-modullal lehet felkutatni a vadkamerát. És azonnal abban a pillanatban, amikor újra bejelentkezik a GPRS-hálózatba.

IMEI-szám (International Mobile Equipment Identity) – ez az eszköz gyártója által beállított egyedi szám.

Termékleírás: 

Infravörös led megvilágítás 940 nm
A képszélessége 52 °
Megvilágítás hatótávolsága 23 m-ig
Folyamatos fényképezés Igen (1 - 10 fénykép)
Fotófelbontás 3/5/8/12/30 Mpx
Videóképkockasebesség (fps) akár 30 kép / mp
Videófelbontás QVGA (320x240), WVGA (800x480), HD (720p), FULL HD (1080p)
Videóhossza 1 - 30 mp
Hangfelvétel Igen
Reakció idő akár 0,6 mp
kép készítésének készleltetése 0 sec - 60 perc
Érzékelő érzékenysége Alacsony / Normál / Magas
Időzítettfunkció Igen (30 mp - 8 óra)
MMS / 4G modul Igen
Kétirányú kommunikáció igen (alkalmazás / SMS kódok)
Fényképezésiidőzítő Igen, 2-szer beállítható
Beépítettkijelző Igen, 2,4 "színes LCD
A fényképen látható adatok dátum, idő, hőmérséklet, akkumulátorállapota
SDHC-kártyatámogatás Akár 32 GB
Tápellátás 4x AA, 8x AA vagy 12x AA (a tartósság érdekében ajánlott), újratölthető NiMH / 6V külső akkumulátorok használatának lehetősége
Állványmenet Igen
USB kimenet Igen
Súly 350 g
Méretek 152 x 127 x 89 mm
Üzemihőmérséklet: -20 ° C - + 60 ° C

Csomagtartalma:

1x Vadkamera TETRAO Spromise S358

1x Heveder a vadkamera rögzítésére

1x USB kábel PC-csatlakozáshoz

1x Használati utasítás Magyar nyelven

Rövid utasítások a vadkamerához való hozzáférés beállításához a GMAIL- en keresztül


A modern és professzionális TETRAO márka termékeinek megvásárlásával támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus (siketfajd) visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal környezete minőségének javításában

Termék vélemények

Fel