A sikeres vadászat mögött a legjobb technológiák állnak

A Deerhunter márkánál a funkcionalitás a legfontosabb paraméter a sikeres vadászathoz. Vadászruházatuk bármilyen vadászathoz és szabadban, különböző outdoor és eltérő éghajlati viszonyokhoz készült. Ezért hangsúlyozzák a megfelelő anyagok kiválasztását minden termékhez. Együttműködnek hivatásos vadászokkal, akik különféle vadászatokkal foglalkoznak szerte a világon. Így sajátítják el azokat a széleskörű ismereteket, amelyek a megfelelő vadászruha kialakításához szükségesek.

Csúcstechnológiás membránokat használnak, amelyek magas vízállóságot, szélállóságot és légáteresztő képességet, valamint erős kopásvédelmet kínálnak, amely még a legigényesebb vadászati ​​helyzeteket is kibírja. Saját vadászati ​​tapasztalataik, a vadászok igényei és a világméretű kereslet alapján alakítanak ki álcázási mintákat. A szakértők által végzett teszteléshez kapcsolódó alapos ismeretek kulcsfontosságú kritériumok a megfelelő anyag kiválasztásához minden vadászati ​​helyzethez és környezethez.

Cerifikációk

ÖKO-TEX® Standard 100
Minősített termék garancia káros anyagoktól mentes!

Az OEKO-TEX® a világ vezető textiltermékek orvosi tanúsítványa. A Deerhunternél az új termékek létrehozása az egészségre és a környezetre veszélyes anyagokkal, a vegyi anyagokkal kapcsolatos jogszabályokkal és a textilipar fejlesztéseivel kapcsolatos legújabb orvosi ismeretekre helyezi a hangsúlyt.

Tények:

- A világ vezető textiltermékek egészségügyi tanúsítása

- Az OEKO-TEX jóváhagyási pecsétje bizalmat ad a textiliparban - a követelmények sokkal szélesebbek, mint a jogszabályok

- A termékhez használt összes alkatrész tanúsítvánnyal rendelkezik

- Független tesztek és éves ellenőrzések - jóváhagyott OEKO-TEX® intézmények által

- Az OEKO-TEX® szervezeteket kölcsönösen ellenőrzik - az összes termék 25-30%-ának évenkénti szúrópróbaszerű ellenőrzése

KITÖLTÉSEK

A Deerhunternél sok időt töltenek funkcionális és kiváló minőségű termékek fejlesztésével. Ez azért van így, hogy mi, vadászok a fontosra koncentrálhassunk – a gyönyörű természet élvezetére és a vadászatra.

Ha gyakran van túl egy hideg téli reggelen a hegyekben, akkor tudja, milyen fontos, hogy legyen meleg ruhája.

Ezért olyan párnát építenek be a vadászruházatba, amely hatékony szigetelést biztosít. A párnázás mennyisége a hideg éghajlattól függ, amelyre a ruhadarabot tervezték. Vagyis attól, hogy mennyi szigetelést kell biztosítania a ruhadarabnak. A töltelék különböző tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mindegyikének megvannak a maga előnyei. Fontos, hogy a ruha tulajdonságai megegyezzenek azzal, amire használni fogják.

DEER-TEX® Temp
Háromrétegű töltelék szálakból, amelyek alacsony hőmérsékleten tapadnak egymáshoz. Ez az egyedi szerkezet rendkívüli puhaságot hoz létre. A Deer-Tex® Temp összegyűjti a test hőjét, míg a felületi anyag biztosítja, hogy a hő rétegekbe záródik, és szigeteli a testet.

3M™ Thinsulate™ Vízálló szigetelés
Szintetikus hidrofób szálak kiváló keveréke jellemzi, ami kivételes meleg és könnyű szigetelést eredményez jobb vízállósággal.

3M ™ Thinsulate ™ Eredeti szigetelés
Puha, légáteresztő és párás körülmények között is képes megtartani az extrém hőt.

3M™ Thinsulate™ Rugó nélküli szigetelés
A tollak gyengédebb alternatívája. Ez egy innovatív anyag, amely helyettesíti a természetes pehelyt. Tudósok által tervezett laza töltetű szigetelés, amely szárazon utánozza a leereszkedést, és melegebb, mint nedves állapotban. Ezért ideális szintetikus alternatívája a papírnak.

3M™ Thinsulate™ Stretch szigetelés
A Platinum Flex egy egyedülálló elasztomer szigetelés, amely extrém körülmények között is működik. Akár 40%-ig nyúlik minden irányba, és gyűrődés nélkül húzódik vissza.

FELÜLETKEZELÉSEK

Azok a napok, amikor a száraz meleg és hideg nedves időjárás váltakozik, a vadkamerák ellenőrzése vagy a kutya kiképzése bármilyen időjárás esetén az egyik oka annak, hogy az ember a felületkezeléssel ellátott ruhák után nyúl. Jellemző felületkezelés az impregnált bevonat, amely víz- és szennyeződésállóvá teszi a terméket. A Deerhunter azt a felületkezelést választja ki, amely leginkább megfelel azoknak a körülményeknek, amelyek között a vadászruha valószínűleg használatos.

Vízlepergető kezelés
A vízlepergető kezeléssel impregnált termékek víz- és szennyeződésállóak. A foltok könnyen eltávolíthatók. Rendkívül hőállóak és nagyon sima felülettel rendelkeznek.

Bőrkezelés
A Deerhunter bőrtermékek puha és rendkívül ellenálló, kopásálló bivalybőrből készülnek. A bőr festése káros színezékek használata nélkül történik (azol anyagok nélkül). A bőrtermékek kezelésére a Deerhunter méhviasz vagy univerzális vízszigetelő spray használatát javasolja, hogy megvédje a terméket a víztől és a szennyeződéstől. A bőr természetes anyag, rendszeres ápolásával meghosszabbítjuk élettartamát.

Teflon kezelés
A teflonnal impregnált termékek ellenállnak a víznek és a szennyeződéseknek. A foltok könnyen eltávolíthatók. A teflon rendkívül hőálló és nagyon sima felületű.

Gyorsan száradó kezelés
A Quick Dry kezelt termékek légáteresztőek és gyorsabban száradnak, mint más ruhadarabok. A testnedvesség felszívódik és eltávolítja a bőrt, így az elpárolog. Ennek eredményeként a szervezet könnyebben tudja fenntartani a stabil testhőmérsékletet, és vadászat közben száraz marad.

ANYAGOK

A Deerhunter tervezőcsapatának alapos konzultációja és kiterjedt tesztelése után olyan anyagkombináció jön létre, amely a legjobb az adott termékhez. A Deerhunter tartós és rugalmas anyagokat használ, hogy ne korlátozza a mozgás szabadságát.

Egy cserkelő vadász számára csendes sztreccs anyagokra van szüksége - hogy könnyen, erőfeszítés nélkül és csendesen tudjon mozogni a terepen. A kutyavezetőknek és a sofőröknek gyakran nagyon lélegző membránnal ellátott vadászruházatra van szükségük, valamint például láberősítésre. Érdemes olyan erős nadrágot is csomagolni, amely véd a tövistől és a vastag aljnövényzettől.

Deer-X-Dura erősítés
A Deerhunter tágulásos erősítés speciálisan kifejlesztett. Az elasztikus megerősítés további védelmet nyújt a kitett területeken, mint például a térd és a könyök. Továbbá hangsúlyt kap a mozgásszabadság, hogy a vásárló jól fel tudjon készülni az igényes vadászatra.

Deer-Dura
A kihívásokkal teli vadászat további megerősítést igényel. A Deerhunter ezért kifejlesztette a "Deer-Dura" erősítést, amely még ellenállóbbá teszi vadászruháit az olyan kitett területeken, mint a térd és a könyök.

COOLMAX®
A COOLMAX® egy erős szövet, amely hatékony rostalapú nedvességkezelő rendszert tartalmaz. A rendszer képes elvezetni az izzadságot a testről és az anyagon keresztül, ahol gyorsan elpárologhat, így viselője hűvösebbnek és kényelmesebbnek érzi magát.

YKK®
A Deerhunternél magas követelményeket támasztanak a vadászat során használt cipzárakkal szemben.

Ezért van sok termék YKK cipzárral - világhírű, regisztrált minőségű cipzárral.

A HITENA™ egy korszerű technológiai innováció, amelyet a védőfelszerelésekben/ruházatban használnak; például a motorsportokban.

Szuper tartós
Hosszan tartó
Légáteresztő bevonattal rendelkezik, amely védi a testet szélsőséges időjárási körülmények között
Ellenáll a szennyeződéseknek

A HITENA™-t sokéves kutatás után fejlesztették ki a speciális sporteszközök használatára, valamint olyan feladatokra, amelyek az időjárási viszonyok és a minőségi követelmények miatt nagy kihívásokkal néznek szembe. Technikai poliamid szálak keverékéből készült, amelyek hosszú távú kopással, szakadással és szennyeződésekkel szembeni ellenállást biztosítanak.

Bambusz
A bambuszszálak természetes antibakteriális funkcióval rendelkeznek. A szálak jelentősen csökkentik a szagokat és a szagokat, miközben megtartják a légáteresztő képességet és eltávolítják a nedvességet a testből. A bambuszszálas ruházat enyhe hűsítő hatású.

Neoprén
A neoprén anyag jó hő/hideg tartásra és ütésvédelemre. A neoprén általában jó kémiai stabilitással rendelkezik, és széles hőmérsékleti tartományban megtartja rugalmasságát. A szintetikus gumit többek között időjárásálló termékekben használják.

Two-way stretch
Ha nagyobb mozgásszabadságra és jó állapotra van szüksége, válasszon a Deerhunter sztreccs anyagai közül. A kétirányú feszítésű anyagok használatának köszönhetően a vadászruha nyújtható, ami növeli a mozgás szabadságát.

Thornproof
A Deerhunter kifejlesztette Thornproof termékeit, amelyek extra szilárd anyagokból készülnek, és amelyek egyetlen célja, hogy ellenálljanak a bokroknak és a töviseknek.

Four-way stretch
A maximális rugalmasságot, mozgásszabadságot és jó alkalmazkodást igénylő vadászruházat kiválasztásakor érdemes a négyirányú nyújtással rendelkező Deerhunter termékeket választani. A négyirányú feszítéssel rendelkező vadászruha hosszában és szélességében elasztikus, ami lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy a ruha összehúzó érzése lenne.

Leather
Minden vadásznak vagy vadásznak erős bőrnadrágot kell viselnie. A bőr egy nagyon kényelmes anyag, amely egyszerűen mindent elvisel. A sűrű növényzeten átsétáló kutyavezetők különösen értékelni fogják a bőrnadrágot – ráadásul a hideg napokon nagyon melegek.

Wool

A gyapjú melegebb, mint a szintetikus anyagok – akár nedves, akár száraz. Sokkal hatékonyabban távolítja el a nedvességet, mint a pamut, de nem olyan jól, mint a szintetikus anyagok. A gyapjú lényegesen tovább szárad, mint más szintetikus anyagok.

EGYÉB FUNKCIÓK

Erősítés
Függetlenül attól, hogy álmai fogásaihoz sétál, vagy kemény terepen sétál, vadászruhái rendkívüli kopásnak vannak kitéve. A kitett területeken lévő ruházathoz további megerősítés és tartós anyagok szükségesek.

Légáteresztő képesség
Függetlenül attól, hogy milyen időjárási helyzetben van, a négy membrán egyikével ellátott Deerhunter ruházattal lélegző terméket kap. Ezek lehetővé teszik, hogy egyszerre kényelmes és aktív maradjon.

100% vízálló
A nedves és átázott vadászruha gyorsan befolyásolhatja a vadászatot. A Deerhunter ezért esős időben mindig vízálló termékeket ajánl Az anyagok és eljárások speciális kombinációja lehetővé teszi, hogy 100%-ban vízálló termékeket hozzon létre.

Ragasztott varratok
Ha a ruhadarabot megfelelően varrják, kis lyukakat készítenek az anyagon varrással. Hogy a nedvesség ne szivárogjon át ezeken a nyílásokon, a varratokat ragasztószalaggal le lehet zárni. Ez védi a kitett területeket és növeli a termék vízállóságát.

Szélállóság

Ha bármilyen membrános terméket választasz, az automatikusan szélálló lesz. Ez a ruházat azon képessége, hogy megakadályozza a szelet. Ha sokáig ül az erős szélben, gyorsan értékelni fogja, hogy a ruházat szélálló. A szélálló vadászruházat segít felmelegíteni, hogy a vadászatra koncentrálhasson.

Szigetelés
Ha nagyon alacsony hőmérsékleten szeretne vadászni, akkor előnyös, ha szigetelt vadászruházatot választ. A párnázást úgy tervezték, hogy melegen tartson. Fontos, hogy a szervezet a nap folyamán stabil testhőmérsékletet tudjon fenntartani.

Csend
A zajos vadászruha gyorsan tönkreteheti a vadászatot. Speciálisan kiválasztott zajmentes szövetet választottak ki a zaj minimalizálása érdekében, a kialakítást pedig úgy optimalizálták, hogy csökkentse a vállak és a lábak körüli súrlódást.

AZO free
Vegyi festékeket használnak a vadászruházat megfelelő színének megőrzésére. A festési folyamat során a kívánt szín a ruha szálaihoz kötődik. Az olyan színt, amely nem kötődik a rostokhoz, felesleges színnek nevezzük. A felesleges festékeket és egyéb vegyszereket úgy távolíthatja el, ha használat előtt kimosja a ruhákat.

Könnyű
A Deerhunter könnyű ruházat kényelmes vadászati ​​élményt és kivételes mozgásszabadságot biztosít extra súly hozzáadása nélkül.

Hőszigetelés
Ha nagyon alacsony hőmérsékleten szeretne vadászni, akkor előnyös, ha szigetelt vadászruházatot választ. A párnázást úgy tervezték, hogy melegen tartson. Fontos, hogy a szervezet a nap folyamán stabil testhőmérsékletet tudjon fenntartani.

A minőségi Deerhunter ruházat teljes választéka megtalálható: Deerhunter ruházat