Húzzon ki bármit könnyen és kényelmesen,nem csak a elejtett vadat hanem bármit amire szüksége van

Húzni kell? mostantól nem probléma ...

Bemutatjuk Önnek a hordozható benzines csörlőket a világ vezető gyártójától, a PORTABLE WINCH -től. A hagyományos orsóktól eltérően a hordozható csörlőtekercsek nagy teljesítményűek és kompaktok. Olyan könnyűek, hogy bárhová könnyedén hordozhatja őket . A csörlők olyanok, hogy az erdőben, a kertben végzett munkára készített gépek, amikor lőtt vadat, elsüllyedt járműveket vagy bármi mást kihúznak. Ez felbecsülhetetlen segítség, különösen a vadászok számára a lőtt vad nehezen hozzáférhető helyekről való kihúzásában. A hordozható csörlők egyik legnagyobb előnye, hogy nincs kötélhossz -korlátozás, amelyet használhat. A PORTABLE WINCH csörlő nem számít, hogy 50 méterről vagy akár 250 méterről húz. Mindössze annyit kell tennie, hogy legyen elég hosszú kötele.

sdnakdnaddn

Egyéb előnyök? A csörlők hordozhatóak, erőteljesek - akár 2000 kg, könnyűek - például a PCW 3000 modell súlya 9,5 kg. Ezenkívül könnyen felszerelhetők, és a csörlőrész karbantartásmentes. Ez csak néhány ok, amiért bízhat a kanadai PORTABLE WINCH orsókban.

A csörlők előnyei:

- Hordozható

- Korlátlan kötélhossz

- Erős

- Alacsony súly

- Gyors kapcsolat

- Könnyen kezelhető

- Bisztonságos

- Csörlő része karbantartásmentes

Vadászni készül a hétvégén?

Ha a hétvégén barátaival vagy családjával vadászatot tervez, és nem tudja, hogyan húzza ki a később lőtt vadat egy nehezen hozzáférhető helyről, akkor ez nagyszerű segítség az Ön számára. A PORTABLE WINCH PCW 3000 hordozható benzines csörlő visszacsévélő fejjel tökéletes erre a célra. Akkor is használhatja, ha erdőben dolgozik, mentési célokra vagy csónakokat húz ki a vízből. Használhatja minden területen, ahol húznia kell valamit, és ami a legfontosabb, nincs szüksége energiaforrásra.

A www.IBOHU.hu a mobil csörlők és kábelkötegelők kanadai gyártójának kizárólagos képviselője PORTABLE WINCH

A csörlő rendkívül biztonságos, könnyen használható, könnyű, rendkívül erős, akár 700 kg vontatási teljesítményt ér el egy kötélen! 4 ütemű Honda 6x-35cc motor hajtja, amely minden helyzetben használható.

Hogyan kell helyesen használni?

A csörlőt, a fa, a törzs, az oszlop vagy a jármű vontatógolyójához 2 méteres kötéllel rögzítse a csörlőfej opcionális rögzítőlemezét. A visszacsévélő fej elve lehetővé teszi, hogy a kötél hossza semmilyen módon ne legyen korlátozva. Húzhat, amit csak akar és ahova akar. Más csörlőkkel ellentétben állandó húzóerőt biztosít. A kötél egyik végét a teherhez rögzítik, a másik végét háromszor vagy négyszer tekerik a visszacsévélő fej köré. Amint a motor hirtelen jár, a visszacsévélő fej automatikusan forog. Egyszerűen húzza meg a kötelet, hogy súrlódást okozzon a fején, és a terhelés elkezd húzni.

Piaci forradalom!

Egy abszolút világújítást mutatunk be Önnek - a világ első akkumulátoroscsörlőjét

A hordozható csörlő a világon elsőként vezetett be egy teljes újdonságot, amely egy akkumulátoros csörlő. Az akkumulátoros csörlő az egyik legnagyobb újításnak tartják közel 20 éve. Tökéletes vadászoknak, kunyhók vagy házcsónakok tulajdonosainak, hivatásos arboristáknak, erdőgazdálkodóknak, szerelőknek és hasonlóknak. Az akkumulátorcsörlő 100% -ban megbízható, és gyors rögzítést biztosít a felhasználónak egy fához, oszlophoz vagy csonkhoz, vagy az autó vontatóberendezéséhez. A PORTABLE WINCH PCW3000-Li csörlő kezelése teljesen egyszerű. Csak a megfelelő rögzítésre van szüksége, és elkezdheti húzni. A kötél hossza korlátlan az akkumulátoros modelleknél is. Karbantartás? Abszolút egyik sem! Az 1000 kilogramm maximális húzóerővel rendelkező csörlő mindig és mindenhol teljesen használatra kész. A hordozható csörlő forradalmi újításának további nagy előnyei közé tartozik a kis súly, amelynek köszönhetően a gép szállítása egyszerű és igénytelen, teljes megbízhatóság és állandó tapadás. Az akkumulátor tekercs csendes, környezetbarát, nulla kibocsátású, szag és szmog nélkül működik.

ITT megtalálja a teljes PORTABLE WINCH kínálatot ITT.