Delta Optical – megfizethető optika mindenki számára

A Delta Optical márkát 2002-ben alapította az optika iránt érdeklődő emberek csoportja. Termékei magas minőségére, megfizethető áron való hosszú távú hangsúlyozásának köszönhetően tizenhat év alatt elégedett vásárlók millióit szerzett nemcsak Európában, hanem szerte a világon. A távcsöveket és a céltávcsöveket rendszeresen szigorú tesztelésnek vetik alá a neves német DEVA intézetben. Ezek a tesztek csak megerősítik a Delta Optical termékek magas minőségét, amelyek megfelelnek a legszigorúbb kritériumoknak is. És ezért is megengedhetik maguknak, hogy kiterjesztett garanciát vállaljanak optikai eszközeikre – 5 év kollimátorra, sőt akár 10 év távcsövekre és céltávcsövekre is. Ennek a márkának az optikája rendszeresen nyer nemzetközi díjat rangos világversenyeken. Ezért nem meglepő, hogy a Delta Optical eszközöket a rendőrök, hegyimentők, az erdőőrség tagjai, valamint a rendfenntartó és biztonsági erők sok más tagja is előszeretettel használja.

A Delta Optical távcsövek kiváló optikai paramétereiknek, minőségi kidolgozásuknak, időtálló kialakításuknak és nem utolsósorban kedvező árának köszönhetően nagyon népszerűek a vásárlók körében. Vízállóak, nitrogéntartalmúak és a legigényesebb időjárási körülményekhez is alkalmasak. Népszerű távcső a Titanium 8x56 ROH, amely nagy fényáteresztő képességgel rendelkezik, így gyenge fényviszonyok mellett is remek segítőtárs a megfigyeléshez. Nagy népszerűségnek örvendenek a Forest II sorozat modelljei is, amelyek a kedvező ár/teljesítmény arányuk miatt népszerűek. A legmodernebb optikával felszerelt prémium modellek a Chase és a Titanium HD sorozatba tartoznak.

A Delta Optical céltávcsövek megfelelnek a legigényesebb lövészek legmagasabb elvárásainak is. Nitrogéntartalmúak, harmatmentesek és nem párásodnak, így minden időjárási körülmények között ideálisak a lövéshez. Az egy darabból készült extra erős konstrukcióknak köszönhetően nagy ellenállással és hosszú élettartammal rendelkeznek. Prémium optikai üvegekkel vannak felszerelve, amelyek kristálytiszta képet biztosítanak, így a világpiac TOP céltávcsői közé tartoznak. A tudatos tantervek kínálata igen változatos, így a legnagyobb "ínyencek" is válogathatnak belőle. A Titanium HD a keresett termékcsalád, mert átlagon felüli minőséget biztosít, ami összemérhető más márkák drágább vonalaival, de nem kell pár száz eurót pluszba költeni érte.

A Delta Optical céltávcsövek gyártása során kulcsfontosságú tényező a vásárlók visszajelzése, amely alapján a vállalat megújítja és fejleszti céltávcsőit. Ennek köszönhetően megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, és egyre népszerűbbek a lövészek körében. Nemcsak a vadászok, de a sportlövészet kedvelői is könnyedén válogathatnak a modellek széles kínálatából.

Ezen optikák teljes választékát megtalálhatja az üzletekben és a Delta Optical márka új szlovákiai forgalmazójának, az IBO VADÁSZ cégnek az e-shopjában. További információkat itt kaphat: A Delta Optical optika teljes választéka