Deerhunter – szabadság és izgalom, napi kihívás, védelem és kényelem

Az egyik legelismertebb vadászruha márka Dániában!!!

Maga a vadászat és a vadászat egy olyan sport, amely generációk óta öröklődik szerte a világon. Nem volt ez másként Engelék esetében sem, akik szintén behódoltak ennek a szenvedélynek. 1985-ben ezt a hobbit ötvözték a család 1927 óta szerzett tapasztalataival. Ennek a kombinációnak az eredménye a funkcionális ruházat gyártása. Idővel létrejött a Deerhunter márka, amely ma már világszerte ismert. Szabadidős, vadászat, túrázás ruházat hölgyeknek, uraknak és mostanában a legkisebb természetkedvelőknek is.

A cég alapításának kezdete óta a szenvedély és a vágy együtt halad az alkotókkal. Igyekezni nem az üzletet és a meggazdagodás lehetőségét látni, hanem egy új életmódot és a vadászat jobb rálátását kialakítani.

A vadászok és a szabadtéri kedvelők elsődleges feltétele elsősorban a vízálló öltözet, a légáteresztő képesség, az álcázás, a funkcionalitás és az adott helyzethez való alkalmazkodás. Az innovációk és a technológiák évről évre fejlődnek, amiről még a kiforrott Deerhunter márka sem feledkezik meg. A tervezés és a gyártás során az összes legújabb technológia és folyamat beépül a ruházatba. A kabát, nadrág vagy egyéb ruházat minden tulajdonságát tesztelték az éghajlat, a tartósság, a funkcionalitás és a minőség szempontjából.

A Deerhunter márka világszerte a legmegbízhatóbb ruházatot kínálja az embereknek elfogadható áron és a lehető legmagasabb minőségben. Ezt az is igazolja, hogy manapság ez az egyedülálló márka a világ több mint 40 piacán öltözteti fel rajongóit. 2009-ben a Deerhunter a dán királyi család kizárólagos ruházati beszállítója lett. Nagy megtiszteltetés mindenkinek, aki e ruhák gyártása mögött áll.

A cég nem feledkezik meg a hosszú távú fejlesztésről, a legújabb technológiák integrálásáról, a humán erőforrás széles skálájáról és a káros tényezők levegőbe kerüléséről a gyártás során.

Ahogy ez a globális márka idővel bővült és számos országra terjeszkedett, úgy nőtt az alkalmazottak száma is. Ma Mr. Engel 500 embert foglalkoztat, akik közül 150-en Dániában, a többiek pedig a két fő ruhagyárban dolgoznak. Litvániában és európai értékesítési cégeknél dolgoznak.

Az új Deerhunter ruházati modellek megalkotásánál az alapfeltétel az innováció, a kreativitás, a használhatóság és a know-how beépítése. Az alkotókat elsősorban a funkcionalitás, a sok éves tapasztalat és a legfontosabb paraméter, a megrendelő legmagasabb elégedettsége és megbízhatósága motiválja.

Mottónk: vadászat! Az a vízió, hogy minőségi termékeket készítsünk magas szintű kényelemmel. Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi ruházattal tudunk ellátni minden vadászt és természetbarátot a világ minden táján, függetlenül attól, hogy melyik országban élnek, melyik vadászati ​​módot részesítik előnyben, és milyen hagyományokat alkalmaznak az adott országban.

Kabát, nadrág vagy ruhakészlet minden típusú vadászathoz

A Deerhunter nemcsak klasszikus zöld vagy barna színben készít úgynevezett általános vadászruhákat. Meghallgatja a világ minden tájáról érkező vadászok javaslatait, és arra törekszik, hogy teljesítse követelményeiket, hogy a legjobb és legszínvonalasabb vadászatot élhessék meg, olvadjanak össze a természettel és láthatóak legyenek a közös vadászatok során. Figyelembe veszi a különböző típusú növényzetet, a fényt és az éghajlatot.

A Deerhunter számára a funkcionalitás a legfontosabb paraméter a sikeres vadászathoz! Vadászruházatunkat úgy terveztük, hogy minden típusú vadászathoz, különféle növényzetben és különböző éghajlaton használható legyen. Éppen ezért ügyelünk arra, hogy az egyes termékekhez a megfelelő anyagokat válasszuk ki. Együttműködik hivatásos vadászokkal, akik különféle vadászattal foglalkoznak szerte a világon. Ezáltal szert teszünk arra a széleskörű tudásra, amely a piacra szánt vadászruha helyes kiválasztásához szükséges.

Gyors útmutató az anyagokról, a felületekről, a párnázásról és egyéb funkciókról

Minden Deerhunter ruhadarab a precizitás, a funkcionalitás és a tartósság szem előtt tartásával készül. Ezért kiemelten fontos a csúcstechnológiás membránok használata, amelyek magas szintet garantálnak a víz behatolása ellen, légáteresztő és szélálló. A kihívást jelentő vadászati ​​helyzetek a legjobb minőségű anyagokat és felületkezelést igénylik.

A Deerhunter úgy véli, hogy a megszerzett alapos tudás, amelyet a szakemberek által végzett tesztelés párosít, a legfontosabb kritérium a megfelelő anyagok kiválasztásához.

A leggyakrabban használt párnák közé tartozik a 3M Thinsulate szigetelés, a 3M Thinsulate nem toll szigetelés és a DEER-TEX Temp.

Annak érdekében, hogy minden vadásznak biztonságérzete legyen, a termékek beépített felületkezeléssel rendelkeznek. A legnépszerűbbek a vízállóság, a bőrkezelés, a teflonkezelés és a gyorsan száradó anyag.

Ami az anyagokat illeti, a tapasztalt vadászokkal való konzultáció és a tervezők által végzett tesztelés játssza a legnagyobb szerepet. A beépített anyagoknak tartósnak, rugalmasnak kell lenniük, és nem korlátozhatják a szabad mozgást. Ilyen például a Deer-X-Dura merevítés, COOLMAX, HITENA, neoprén, gyapjú, YKK cipzár, DEER-DURA, bambusz és tövisálló anyag.

Ahhoz, hogy a termékek valóban készen álljanak a természet minden veszélyének ellenállni, nem hiányozhatnak belőlük olyan funkciók, amelyek nélkül csak hétköznapi ruházat lennének. 100%-os vízszigetelésről, a leginkább kitett területeken megerősített területekről, szigetelésről, légáteresztő képességről, könnyedségről, csendről, ragasztott varratokról és szélállóságról beszélünk.


OEKO-TEX tanúsítvány - garancia a minősített termékre káros anyagok nélkül! Ez a világ vezető egészségügyi tanúsítványa a textiltermékek számára. Egy demokratikus egyesületet képvisel, évente 2-3 üléssel, ahol megvitatják a fejlesztéseket, új módszerek és szabványok tesztelését. Minden kezdeményezés az emberi egészségre és a környezetre veszélyt jelentő anyagokkal kapcsolatos legújabb orvosi ismereteken, a vegyi anyagokra vonatkozó jogszabályokon és a textilipari fejlesztéseken alapul.

A kiváló minőségű dán Deerhunter ruházat teljes kínálatát megtalálja: Deerhunter ruházat