Bemutatjuk Önnek az ALPENHEAT márkát

Az Alpenheat egy osztrák cég, amely a legtöbb startuphoz hasonlóan családi vállalkozás volt. Ez a jól ismert és nagyon népszerű cipő és ruhafűtő és szárítómárka 1993 óta van a piacon. Napjainkban az Alpenheat egyre nagyobb sikernek örvend. A cég kollektívája tapasztalt szakértői csapatból áll.

Az Alpenheat fűtő és szárítógépek nagy teljesítményű, megbízható készülékek, hosszú, akár 9 órás fűtési élettartammal. Nincs több hideg, hideg vagy fagyott ujjak vagy lábujjak. Az elégedett vásárlók számtalan száma önmagáért beszél. Az Alpenheat minősége bizonyított, az eredmény garantált.

Az IBO Vadász szállítja a legnevesebb osztrák ALPENHEAT gyártó cipőés ruhafűtőit és szárítógépeit. Az ALPENHEAT termékeket nagyon sok vásárló ajánlja, akik szívesen térnek vissza hozzánk

Valószínűleg minden vadász került már olyan helyzetbe, egy közös vadászaton, vagy amikor egy sügérre ülve "várja" a pillanatot, amikor megjelenik a vad, de kint csípős hideg van, érzi a hideget a lábán, kezén, egész test. Az Alpenheat termékekkel könnyedén elkerülheti ezeket a kellemetlenségeket.

Védje meg a legértékesebb dolgait, az egészségét. Az Alpenheat ruha és cipőszárítók kellemes meleget biztosítanak Önnek. Menjen vadászni vagy sétáljon a természetben szép száraz állapotban. Ezek a nagyszerű segítők rendkívül hosszú élettartamot, kiváló minőséget, megbízhatóságot és nagy teljesítményt biztosítanak Önnek. Alpenheat termékek ezekkel a paraméterekkel írhatók.

COMFORT cipőmelegítők

A COMFORT lábmelegítőket úgy fejlesztették ki, hogy melegen és kényelmesen tartsák lábait hideg körülmények között bármilyen tevékenység során. Nagyon jó fűtőelemekkel, jó szigeteléssel, valamint kiváló nedvességelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A cipők optimális klímát teremtenek. A COMFORT melegítők tökéletesek síeléshez, snowboardozáshoz, vadászathoz, horgászathoz, lovagláshoz vagy kerékpározáshoz. Ha szenvedélyes sportrajongó vagy, és szeretsz részt venni jégkorongon, futballon vagy más sporteseményeken, ez az Alpenheat melegítő tökéletes az Ön számára. A fűtőelem 3 fűtési fokozattal rendelkezik, anatómiailag kialakított fűtőelemmel és 2 hőmérsékleti zónával. Az optimális klíma biztosítása érdekében a cipőben a fűtőbetét kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és nagyon jól elnyeli a méretet.

HOTsole vezeték nélküli cipőmelegítők

A vezeték nélküli fűthető talpbetétek lábujjak területén fűtőelemek vannak. 3 különböző hőmérsékleti beállítást és akár 10,5 órás fűtést biztosítanak. Ezek a melegítők minden típusú lábbelivel kompatibilisek, a sporttól a vadászaton át az alkalmi lábbelikig. A melegítők alkalmasak síelésre, snowboardozásra, vadászatra, horgászatra, lovaglásra vagy kerékpározásra, valamint sporteseményekre, mint például jégkorong, foci stb. Többek között hideg körülmények között dolgozók és kerekesszékesek számára is alkalmasak.

Fűtött mellények

Az Alpenheat fűthető mellények még alacsony hőmérsékleten is növelik a komfortérzetet, így tökéletes minden olyan tevékenységhez, ahol ki van téve a hidegnek. A kabátokat speciális, biotermikus elemekből álló fűtési rendszer fűti, melyeket a ruha hátsó részébe építenek be. A vékony és rugalmas biotermikus elemeknek köszönhetően a műanyag fűtőcellák alig észrevehetők, ami kellemes viseletet biztosít a mellénynek. Az Alpenheat mellények 2-8 órás fűtést biztosítanak. Alkalmas bármilyen sporttevékenységhez vagy a mindennapi élethez.

Cipő és kesztyűszárítók

A cipő- és kesztyűszárítók nem adnak esélyt a baktériumoknak. Legyen szó nyárról vagy télről, izzadt vagy átázott cipő esőben és hóban – ideális környezet és táptalaj a penészgombák és a káros baktériumok számára. Ezekkel a gyors és hatékony segédeszközökkel egész évben gyorsan és kíméletesen száríthatja a nedves vagy izzadt cipőket és ruhákat. A négy levegőkimenettel rendelkező DRY4 modell akár 2 pár cipőt vagy kesztyűt is kiszárít egyszerre 1 órán belül. A csendes és nagy teljesítményű ventilátor erős légáramot fúj – opcionálisan fűtéssel vagy anélkül. Nagyszerű szolgáltatásait különösen sporttevékenységek után, a kertben végzett munka után, vagy amikor a cipője vizes vagy izzadt, értékelni fogja.

Fűtött zokni

Az Alpenheat fűthető zoknik magas viselési kényelmet és kellemes meleget biztosítanak a lábnak. Szénszálas fűtőelem van beépítve a lábujj területére, és egy kis, kompakt akkumulátorral működik, amely tépőzáras pánttal rögzíthető a lábszárhoz vagy a csizmához. A fűthető zokni különböző méretekben kapható és 8-16 órán át melegít...

Fűtött párna házi kedvenceknek

Az Alpenheat nemcsak az egész test szinte minden részéről gondoskodik, hanem kedvenceiről is. Egy igazán fényűző hely kedvencei számára aludni és pihenni – az Alpenheat fűtött párna, amely meleget és kényelmet biztosít. Ideális minden kisállat számára, 2 különböző méretet kínál. A fűtött párna háztartási hálózati csatlakozóval és 12V-os adapterrel rendelkezik az autóban való használatra. Ideális házban, garázsban, pincében, autóban vagy ahol szükséges. Könnyen mosható, a matrac tartós habja pedig további kényelmet biztosít.