Prémium minőség a modern vadászok számára MERKEL GEAR ruházat

Nehéz lenne olyan vadászt találni jelenleg, aki ne ismerné a MERKEL márkát. A németországi Suhl környékéről származó cég 1989 óta működik, és 123 éves története során elsősorban a minőségi és prémium osztályú fegyverek gyártásával vált híressé. 2016 óta a vállalat úgy döntött, hogy portfólióját saját ruházati és vadászati ​​kiegészítőkkel, a MERKEL GEAR márkával bővíti.

A minőségi előírások változatlanok

Akárcsak a MERKEL fegyverek gyártásakor, a minőségi szabványokkal szembeni követelmények változatlanok maradtak a Merkel Gear márkánál, nevezetesen a legmagasabbaknál. Semmi sem megengedett, csak a legmagasabb minőség és a tökéletességre való törekvés. A hangsúlyt a minőségre, a használhatóságra, a sokféleségre, a tartósságra, a teljesítményre és a fenntarthatóságra helyezzük. A Merkel Gear tapasztalt vadászokkal dolgozik, akik tudják, mi szükséges a területen az egyes ruházati modellek kifejlesztéséhez. Az a tény, hogy a Merkel Gear nem és nem is akar csak szürke átlag lenni a vadászat és a szabadtéri ruházat piacán, az is bizonyítja, hogy ruházatuk gyártásában együttműködnek világhírű partnerekkel, akik felső alkatrészek.

Első osztályú anyagoknak köszönhetően

Merino
A merinó gyapjú felhasználása egy termék előállításánál maga a termék egy másik szintre emelkedik. Ezt a hullámot általában "szupermaterial" -nak nevezik. Alapvető jellemzője a melegség, vagy inkább a hő elfogásának képessége. Ennek oka a gyapjúszál szerkezete, amely nagyszámú kiemelkedést és "bütyköt" tartalmaz, amelyekben a viselő által termelt hő nemveszik el. Meleg érzetet kelt, ami a klasszikus gyapjú pulóverekből ismert. A merinó gyapjú térfogatának akár 30% -áig képes elnyelni a nedvességet. Például a poliészterhez képest sokszor több. A gyapjú nedvessége könnyen felmelegszik, így izzadáskor nincs kellemetlen, hűvös érzés. Egy másik fontos tényező a gyapjú antibakteriális képessége. A merinó gyapjúból készült ruha még akkor sem szagol, ha hosszú ideig hordják.

G-LOFT
Meleg, könnyű és lélegző - még rendkívül nedves és hideg időben is: A forradalmian új G -LOFT szigetelőanyag megfelel a legmagasabb követelményeknek, és ötvözi a természetes pehely előnyeit a szintetikus szál robosztusságával. A "MEMORY EFFECT" funkciónak köszönhetően a szálak automatikusan visszatérnek eredeti és egyedi formájukhoz, és meleget biztosítanak ismételt mosás és nagy igénybevétel után is. A G-LOFT optimális hőszigetelést és hőszabályozást garantál beltéren és kültéren.

CORDURA
A Cordura textiltechnológiák gyűjteménye, amelyet számos termékben használnak, beleértve a poggyászokat, hátizsákokat, nadrágokat, katonai ruházatot és sportruházatot. A Cordura szövetek ellenállnak a kopásnak, szakadásnak és karcolásnak. A Cordura szövetek általában nylonból készülnek, de pamut vagy más természetes szálak keverhetők.

YKK
Az YKK -csoport (YKK グ ル ー プ, Waikeikei Gurūpu) a gyártó vállalatok japán csoportja. A világ legnagyobb cipzárgyártójaként az YKK csoport világszerte ismert termeléséről. Emellett egyéb rögzítőelemeket, építészeti termékeket, műanyag hardvert és ipari gépeket is gyárt. Az YKK kezdőbetűi Yoshida Kōgyo Kabushiki gaisha -t (osh 工業 株式会社, lit. "Yoshida Manufacturing Corporation") jelentik, amely a cég neve volt 1945 és 1994 között. Az YKK 71 országban 109 YKK üzemben gyárt kötőelemeket és építészeti termékeket. Ennek a márkának a cipzárainak használata a Merkel Gear ruházat gyártásakor garancia a kiváló minőségre és a teljes vízállóságra.

MADEIRA
Ha nem törekszik folyamatosan fejlődni, akkor nem lesz a legjobb. A folyamatos fejlesztés szintén Madeira vállalati filozófiája. Madeira a világ egyik vezető gyártója a kiváló minőségű hímzőszálaknak. Ezt a családi vállalkozást 1919 -ben alapították Freiburgban, Németországban Burkhardt & Schmidt Garnfabrik néven. 1975 -ben a Burkhardt & Schmidt Garnfabrik megváltoztatta a nevét Madeira Garnfabrikra a "Madeira No. 40" gépi hímzőszál után, amely azóta világszerte híressé vált. A név a híres hímzéséről ismert portugál Madeira szigetről származik. A Madeira szálak maximális ellenállást biztosítanak a Merkel Gear ruházatnak a varrás területén.

POLYGIENE
Az állandó frissesség magától értetődő lesz a Polygiene technológiának köszönhetően, amely minimalizálja az izzadást, megakadályozza a veszélyes baktériumok elszaporodását és higiénikus környezetet biztosít a ruhákon belül. Az ezt a technológiát tartalmazó szövetek lélegzőbbek, szellősebbek, ezért különösen fontosak a bőrrel érintkező alsó ruházati rétegek számára. 2006 -tól kezdve a Polygiene jelenleg jó hírű sport- és szabadtéri ruházati gyártókkal dolgozik, amiért egyik díjat gyűjti a másik után.

DURAFLEX
A Duraflex a világ vezető márkája a szabadtéri sportfelszerelési ipar műanyag csatjai és tartozékai terén, amely magában foglalja a Merkel Gear márkát is. A Duraflexet Joseph Anscher alapította azzal a gondolattal, hogy a legfunkcionálisabb és legmegbízhatóbb kiegészítőket hozza a hátizsákok piacára. Az évek során a Duraflex egyetlen gyárból nőtt ki az Egyesült Államokban, és mára világszerte, az Egyesült Államokban, Olaszországban, Kínában és Vietnamban működteti a gyárait. Ahogy a márka növekszik, úgy nő a termékeik köre a vezető gyártók számára, mint például a Merkel Gear. A jelentős bővítés 2007 -es befejezése után a márka mostantól kezdve kínál termékeket, kezdve az eredeti műanyag kapcsokkal, a fém csattanókkal, tömítésekkel, cipzáras hevederekkel, kábelzárokkal, címkékkel stb.

TECHNOLÓGIA 37.5
A Merkel Gear ruházati gyár egyedülálló 37,5 technológiát alkalmaz a membránruházat gyártásában. Ez a szabadalmaztatott technológia vulkanikus homokból készült aktív részecskéket használ, amelyek milliárd pórusokat tartalmaznak, ami jelentősen megnöveli az anyag felületét. Ezek a részecskék az infravörös (IR) fényt is elnyelik az emberi test által kibocsátott spektrumban, és ez lesz a részecskéket meghajtó energia. Ha nincs nedvesség (verejték, gőz), ami azt jelenti, hogy nem izzad, hanem inkább hideg, akkor a részecskék megtartják ezt az energiát, hogy felmelegítsenek. Ha nedvesség (izzadsággőz) van jelen, ami azt jelenti, hogy forró, a részecskék ezt az energiát használják fel a nedvesség eltávolítására a ruházati rendszerből. Ezen aktív részecskék nélkül a víznek nincs oka elhagyni a mikroklímát, amíg a relatív páratartalom jóval magasabb, mint a kényelmes. A Merkel Gear tehát a TOP technológiát is használja ezen a területen, hogy csak a legjobb és legmagasabb minőségű terméket hozza meg Önnek.

Több réteg a tökéletes eredmény érdekében

A MERKEL GEAR ruházat egy modern, többrétegű koncepción alapul, amely egyesíti a természetes merinó gyapjú alsó rétegeit és a kiváló minőségű szintetikus anyagok felső rétegeit. A MERKEL GEAR rétegzőrendszer lehetővé teszi az Önnek megfelelő rétegek számának kiválasztását adott körülmények között. A fagyos téli időben 5 réteg ruhát vehet fel.

1. NEXT-TO-SKIN (VÉKONY ALSÓ RÉTEG)
Az alsó réteg minden rétegrendszerben kulcsfontosságú. A MerkelGEAR Merino pólók vastag tiszta gyapjúból készülnek, 155 g / m2, a Dél-afrikai Köztársaságból. A merinó gyapjú garantálja a közvetlenül a bőrön lévő ruharéteg ideális tulajdonságait, ami minden vadászat során a legfontosabb.

Ebbe a kategóriába tartozik például:

  • Férfi rövid ujjú póló Merkel Gear Merino
  • Férfi termo nadrág Merkel Gear Merino

2. HEAVY–NEXT-TO-SKIN (VASTAG ALSÓ RÉTEG)
A vastagabb alsó réteg ismét tiszta merinói gyapjúból készült, ezúttal 200 g / m² mennyiségben. Ez a második réteg az első szigetelő réteg. Még izzadság esetén is melegen tart, és megakadályozza a baktériumok szaporodását.

Ebbe a kategóriába tartozik például:

Férfi pulóver Merkel Gear Merino Longlsleeve 37,5
Vadász zokni Merkel Gear Merino
• Vadász magasszárú zokni Merkel Gear Merino

3. LIGHT MIDLAYER (KÖZÉPSŐ RÉTEG)
A könnyű középső réteg könnyű, kiváló minőségű polár anyagból készül, a legjobb lerakódásgátló értékekkel, hosszú szellőző cipzárral és hüvelykujjlyukakkal. A legújabb tartalmazza a Polygiene technológiát, amely megakadályozza a testszagot és a baktériumok szaporodását.

Ebbe a kategóriába tartozik például:

Férfi pulóver Merkel Gear Bushshirt Gen. III (olivová/šedá)

4. HEAVY MIDLAYER (VASTAG KÖZÉPSŐ RÉTEG)
A vastagabb középső réteg önmagában egy nagyon könnyű kabát, a piacon elérhető legjobb súly / hő aránnyal. A G-LOFT párnázó anyagnak köszönhetően a BOREAS kabát rendkívül meleg, szinte vízálló és megbízható a Cordura® külső anyagnak köszönhetően. A Fleece GRIZZLY kabát, mint a MerkelGEAR 2021 új, klasszikus, vastagabb középső réteg, amely akár önálló kabátként, akár többrétegű rendszerének részeként viselhető. A nagyon szép, durva és vastag Sherpa gyapjúszál minőségi feldolgozása a GRIZZLY kabátban melegen tart, bárhová is megy.

Ebbe a kategóriába tartozik például:

Férfi kabát Merkel Gear Boreas
Férfi pulóver Merkel Gear Grizzly

5. HARD SHELL (KÜLSŐ RÉTEG)
A Hardshell külső rétegének védenie kell a vadászt súlyos hóviszonyok és viharok esetén. Szél- és vízállónak kell lennie, nagy állítható kapucnival kell rendelkeznie, és lehetővé kell tennie a lehető legjobb légáteresztést, amit a Merkel Gear márka garantál, 37,5 technológiával, ALPINIST és PALÄARKTIS 365 dzsekiben..

Ebbe a kategóriába tartozik például:

Férfi téli kabát Merkel Gear Alpinist Hardshell
Férfi kabát Merkel Gear Paläarktis 365

Kellemes melegség még a sarkvidéki télen is - WNTR EXPEDITION

A téli hónapok zord fagyaiban elsősorban meleg ruhákra van szükség, amelyek megvédenek minket az éles széltől és állandó hőmérsékleten tartanak. Ezeket és még sok minden mást hoz Merkel Gear zászlóshajója a WNTR EXPEDITION téli ruházat kategóriában. E megnevezés alatt kabátot és nadrágot is találunk. A G-LOFT töltőanyagként maximális meleget biztosít, míg a 37,5 technológia a testet megfelelő hőmérsékleten tartja. A készlet jól illeszkedik a Mekel Gear Merino téli zoknihoz is.

Fényvisszaverő választék közös vadászatokra

A MerkelGear kifejezetten közös vadászatra fényvisszaverő ruházatot gyárt. Azonban városnézésre is használható, vagy bármikor, amikor láthatónak kell lennie. Ebben a ruházati kategóriában a Férfi kabát Merkel Gear Realtree Blaze G-loft dominál. Ahogy a neve is sugallja, a Realtree nyomtatás mintájára készült, és a G-Loft anyagot használják fűtőanyagként. A kabát rendkívül ellenáll a kopásnak, és cserjékhez vagy sörtékhez is alkalmas.

Hasonlóan népszerű modell a Merkel Gear Helix Reversible kétoldalas polár kabát. Bővebben erről a blogban tájékozódhat: https://www.ibo.sk/blog/ked-je-bezpecnost-prvorada

A MerkelGear márka többek között fényvisszaverő kiegészítők széles választékát kínálja, mint pl. kalap, sapka, fejpánt, fényvisszaverő mellény stb.

Ha a ellenélást komolyan veszik - ILEX PRO

Amint azt korábban említettük, a MerkelGear globális anyaggyártókkal dolgozik termékeinek előállítása során. Amikor a tartós anyag kifejezést mondják, a hozzáértő emberek azonnal a CORDURA márkára gondolnak. És Cordura, ez a koncepció. Ezt a típusú szövetet használják az ILEX PRO modellsorozat gyártásához. Ezek nagy szilárdságú nadrágok és ingek, akár hosszú, akár rövid ujjúak, oliva és barna sapkákkal kiegészítve.

Prémium minőség minden napra

A MerkelGear márka nemcsak funkcionális ruházatot kínál az igényes körülményekhez, hanem praktikus ruházatot is a mindennapi viselethez. Akár elegánsabb szeretne ingben, akár sportosabb pólóban lenni, a MerkelGear minőségi, vadászhatású ruhákat kínál. Az ingek közül meg kell említenünk a márka finom flanel újdonságait az EVERYDAY és EXPLORER modellek formájában, a pólók közül kiemelkedik az INFINITY, DRIVEN HUNT vagy KEILER modellekben, amelyek 100% magas sűrűségű pamut. A pólók jól illeszkednek az univerzális unisex HNTR nadrághoz, amely kellemes gyorsan száradó anyagból készült. Ugyanilyen fontosak azok a kiegészítők, amelyek kínálata ugyanolyan széles. A sapkák, sültössapkák, kesztyűk, kalapok, övek, stb széles választéka. tökéletesen teljessé teszi ennek a márkának öltözött személy vadászó megjelenését.

Hölgyeim, ne essenek kétségbe, MerkelGear rád is gondol

Nagyszerű információkkal rendelkezünk minden hölgy számára, aki megnyitotta és elolvasta ezt a blogot. Hölgyeim, mér nem csak a férfiak lesznek többé minőségi és stílusos öltözetben, a Merkel Gear márkának köszönhetően stílusos minőséget is viselhet. A blogban említett ruházati cikkek és kiegészítők szinte mindegyike női mintákban is készül.

A Merkel Gear ruházat teljes választéka megtalálható itt: MERKEL GEAR ruházat