Az IBO VADÁSZ ismét újabb exkluzív HÄRKILA márkával bővíti kínálatát

Nálunk, az IBO VADÁSZNÁL-nál törődünk, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek, és közelebb hozzuk Önt vadászati ​​álmai megvalósításához. Éppen ezért egy újabb exkluzív HÄRKILA márkával bővítjük a kínálatot az Ön számára. Ezt a márkát nem kell bemutatni, a cég 1950 óta működik, Svédországban alapították, de székhelye jelenleg Dánia. A ruházati cikkek, lábbelik és vadászfelszerelések vezető és prémium márkája Európában. Szerinted igen? de ennyire drága? Szóval olvass róla valamit, és meg fogod érteni, miért.

Az 1950-es évek közepén a HÄRKILA Kennel márkát Lennart Davison alapította a dél-svédországi Västra Gotalandban található Härkila farmon. A tanyát a 17. század óta családokban örökölték. Nemzedékről nemzedékre vadászott itt, és gyűjtötte tudását a skandináv erdőkben és vadonban való vadászatról. A család mélyen gyökerező vadászati ​​ismeretei alapján 1985-ben Kjell Lennartson – Lennart Davison fia – megalapította a HÄRKILA-t, mint vadászruházati és felszerelési márkát. Célja, hogy olyan ruházatot állítson elő, amely csendes viselet vadászat közben, és ugyanakkor ellenáll a zord skandináv éghajlatnak. Ebből a célból 1987-ben a HÄRKILA gyártja le az első vadászklónokat Skandináviában, amelyeket forradalmian új szél és vízálló Gore-Tex membránnal szereltek fel.

Skandináviában, ahol az elkötelezett vadászok megalapították a HÄRKILA-t, a sikeres vadászat és a természet tisztelete hagyományosan elengedhetetlen a túléléshez ezen a zord északi éghajlaton. A büszke örökséggel rendelkező vadászok HÄRKILA mindenki másnál jobban ismeri a megbízható felszerelés értékét. Biztos lehet benne, hogy a HÄRKILA megérdemli a bizalmát, mert a természet iránti szenvedélyét, valamint a vadászati ​​és üldözési tudását innovatív HI-TECH megoldásokkal ötvözi. Az általuk legmerészebbnek, legkényelmesebbnek, időjárásállónak és sokoldalú és igényes vadászati ​​használatra használhatót kínálják.

A svéd HÄRKILA valószínűleg Európa legjobb vadászruháit gyártja. Ők voltak az első gyártók Skandináviában, akik nagy teljesítményű szöveteket, Gore-Tex membránokat használtak, és minden kialakításukat az európai szárazföld egyik legzordabb környezetében tesztelték. A HÄRKILA ruházattal garantált a legmagasabb szintű teljesítmény, stílus és kényelem. A csizmától és a kesztyűtől a kabátig és nadrágig – mindent megad, amire szüksége van az öltözködéshez egy kemény vadásznaphoz.

A HÄRKILA kezdetben csendes és vízálló vadászruházatként jött létre a jávorszarvasvadászathoz. Később a cég más típusú vadászatokhoz vadászruházatot kezdett gyártani, és hamarosan Skandináviába, majd a Brit szigetekre, majd a szárazföldre is terjeszkedett. Ma már több mint 50 országban működik. Ennek az egyedülálló cégnek a küldetése világos. Álljon a minőség, a funkcionalitás és az illeszkedés mögé. Az évek során ez a ruházat és felszerelés a minőségtudatos vadászokat, valamint a hivatásos vadászokat szolgálta a legtöbb tereptípuson. Szakemberek és nem kötnek kompromisszumot. Az ambíció az, hogy a piacon a legjobb vadászruhákat készítsék, ezért a legjobb anyagokat, a legjobb gyártókat és tervezőket választják. Ha azonban megvan ez az ambíció, természetesen nem lehet a legolcsóbb.

A HÄRKILA márkává vált, amely ruházati cikkeket fejleszt a legkülönfélébb vadászatokhoz olyan piacokra, amelyek messze túlmutatnak Skandinávián. Alapértékeik azonban nem változnak: olyan ruházatot terveznek, amely képes ellenállni a skandináv régió gyakran zord és változékony időjárásának, ami mindenkinek a hasznára válik, aki a saját feltételeik szerint akarja meghódítani a természetet. Tapasztalja meg az általa kínált örömöket is. Bár sokféle vadászat létezik, és minden vadásznak megvan a maga útja vagy módszere, a vadászatot felelősségteljes módon kell végezni. A természettel és a vadon élő állatokkal kapcsolatos felelősséget pedig komolyan veszik. A természet tisztelete...

A HÄRKILA-nál azonban arra törekszenek, hogy vezető szerepet vállaljanak a fenntarthatóság terén az iparágban. A HULLADÉKCSÖKKENTÉS KULCSA A MINŐSÉG.

Nemcsak a szövetek a legjobb minőségűek, hanem minden ruhadarab minden elemét a minőség, a tartósság és az erő szempontjai alapján tervezik és választják ki. A HÄRKILA ruházati cikkek, lábbelik és felszerelések úgy készültek, hogy sok évszakon át, évekig kitartanak. És méltán lehetnek rá büszkék, mert a tartós termékek az egyik legjobb módja annak, hogy csökkentsük lábnyomunkat. Természeti erőforrásokat takarítanak meg, csökkentik a vegyi hulladékot és a szállítást is. Ha olyan berendezésekbe fektet be, amelyek több mint egy szezonon keresztül működnek, akkor olyan berendezésekbe fektetnek be, amelyek nem növelik a túlzott fogyasztást és az erőforrások pazarlását. 2020-ban a HÄRKILA termékek 65%-a tartalmazott fenntartható anyagokat. Vásárlásaik 78%-a tanúsított beszállítóktól származik a fenntarthatóság érdekében.

Egy másik cél a fenntarthatóbb csomagolás. Jelenleg minden POS anyag, katalógus és hangtag FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termékek felelősen kezelt erdőkből származnak, amelyek környezeti, társadalmi és gazdasági előnyöket biztosítanak. Az Ön HÄRKILA termékeit közvetlenül a dániai Greve-i központból szállítjuk a DHL futárcégen keresztül. Elkötelezte magát amellett, hogy 2050-re nulla kibocsátási mérleget ér el. 2030-ra jelentősen csökkenteni akarja üvegházhatású gázok kibocsátását. Még sok tennivalójuk van a HÄRKIL-nél, de nagyra értékeljük, hogy eltökéltek egy szebb jövőt.

A HÄRKILA a lehető legmagasabbra feszegeti a határokat. És ez úgy történik, hogy csak a legtapasztaltabb vadászokkal, vezető kutatóintézetekkel és más professzionális cégekkel dolgoznak együtt annak érdekében, hogy a legmodernebb innovatív technológiákat használják ebben az "ősi sportban". A HÄRKILA csak a legjobb szállítókat választja ki és dolgozik velük annak érdekében, hogy végső fogyasztóik jó tanácsot és útmutatást kapjanak professzionális berendezéseik kiválasztásához. Éppen ezért mi, az IBO VADÁSZ-nál büszkék vagyunk arra, hogy közéjük tartozhattunk, és ezzel a márkával együtt professzionálisan kínáljuk Önnek az innovatív, modern és minőségi berendezések széles választékát. Nagymértékben a hagyományokhoz és azok tiszteletéhez kapcsolódva, hogy gondtalanul tudd magad vadászati ​​álmaid, élményeid megvalósításának szentelni.

Kalappal!

Az #IBOTEAM

Blog szerzője: @petrrissa

A HÄRKILA minőségi ruházat teljes kínálatát megtalálja: HÄRKILA ruházat