8 ok, amiért érdemes megvásárolni a legkisebb vadkamerát TETRAO Strix18

1. Kicsi, nem feltűnő méretek

A "diszkrét" kialakításnak köszönhetően ez a vadkamera szinte LÁTHATATLAN, lehetővé téve az állatok és azok természetes viselkedésének észrevétlen megfigyelését anélkül, hogy az állatokat megzavarná az emberi jelenlét. Lehetővé teszi saját tulajdonának biztonságos megfigyelését anélkül, hogy a behatolók észrevennék. Feltűnhetetlen méreteinek köszönhetően nem lehet könnyen felfedezni és elvinni, így megóvja a lopástól, sérüléstől.

2. Tiszta fényképeket ne csak nappal, hanem ÉJSZAKA is

Nem csak nappal, hanem különösen éjszakai körülmények között remekül fotóz és videóz, így a nap 24 órájában teljes képet ad a vadon életéről. A vadkamera biztonsága és diszkréciója éjszaka is biztosított, mivel a 940 nm-es megvilágítás nem látható az állatok és az emberi szem számára, ami minimálisra csökkenti az állatok természetes viselkedésének megzavarásának kockázatát.

3. Folyamatos működés a napelemnek köszö

A napelemhez való csatlakoztathatóságnak köszönhetően ez a modell kiküszöböli a lemerült akkumulátorok miatti aggódást, így folyamatos működést biztosít kézi töltés nélkül. Ez a funkció kényelmet és megbízhatóságot biztosít a felhasználók számára, így ideális a vadon élő állatok hosszú távú megtekintésére vagy a tulajdon védelmére. A TETRAO Strix18 vadkamerával ezért az események állandó rögzítésére támaszkodhat, függetlenül az áram rendelkezésre állásától.

4. Kiváló akkumulátor-élettartam, még télen is

A vadkamera két 18650-es elemmel van felszerelve, amely kiváló tartósságot garantál, és minimálisra csökkenti a gyakori elemcsere szükségességét. Azok számára, akik tovább szeretnék meghosszabbítani az akkumulátorok élettartamát és minimalizálni a karbantartást, tartozékként kapható egy napelem, amely lehetővé teszi, hogy a vadkamera hosszú ideig működjön anélkül, hogy elemet kellene cserélni..

5. Kiváló minőségű videó hanggal

A TETRAO Strix 18 vadkamera nem csak a kiváló minőségű fényképeket készít, hanem arról is, hogy kiváló minőségű hangot rögzítsen videókban, amely lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül rögzítse a természet hangjait. A vadkamera a tiszta hangot videókon rögzítő képességének köszönhetően a természet megfigyelésének teljes élményét nyújtja, legyen szó madarak hangjáról, levelek suhogásáról vagy a víz morajlásáról. Megbízható partner a természet szerelmeseinek, akik nem csak a kiváló fotókat, hanem a kiváló minőségű videók hangját is értékelik, ami hozzájárul a vadon élő állatok megfigyelésének általános gazdag élményéhez.

6. Felvétel SD-kártyára = nincs további üzemeltetési költség

Hatékony és gazdaságos megoldás a természetfigyelésre, hiszen mozgásérzékelő segítségével SD kártyára rögzíti a videókat, így nincs szükség további üzemeltetési költségekre. A mozgásérzékelős videók SD-kártyára történő rögzítésének lehetőségével nem kell fizetnie a szolgáltatóknak az adatok küldéséért, így további költségeket takaríthat meg, és teljes mértékben kézben tarthatja felvételeit. A fotók és videók megtekintése után mindig kellemes meglepetéssel és az állatok üdvözlésével üdvözöljük, ami személyesebbé teszi és javítja a felhasználói élményt.

7. Univerzális felhasználás otthon és terepen

Ez egy univerzálisan használható eszköz, amely nemcsak a természetben, hanem az otthoni, nyomozói magánszemmel is áttekintést ad a történésekről. Segítségével figyelemmel kísérheti, mi történik otthon, a kertben, és rögzítheti kedvencei tevékenységét akkor is, amikor Ön nincs otthon. Az USB-C tápegységnek köszönhetően akár otthon is gond nélkül üzemeltethető, ami nem csak biztonságot, hanem nyugalmat is ad.

8. Elfogadható ár

A vadkamera nagyon kedvező árral büszkélkedhet, így a felhasználók széles köre számára elérhető. Teljesítmény/ár aránya kiváló, így kiváló választás azoknak, akik megbízható eszközt keresnek a természet és ingatlanuk megfigyelésére. Mindemellett kedvezményes áron vásárolhat egy komplett készletet kiegészítőkkel, mely ideális választás azoknak, akik további befektetések nélkül szeretnének mindent kéznél tartani, amire szükségük van. Kiváló minőségű képeket és videókat nézhet anélkül, hogy nagy összegeket kellene drága technológiai eszközökbe fektetni.

A TETRAO Strix 18 vadkamerát ezen a linken tudod megvásárolni: TETRAO Strix 18