Mostantól nincs több elem – ez az ÚJ SPYPOINT LINK-MICRO S LTE

Nem titok, hogy nagy rajongója vagyok a Spypoint LINK-MICRO LTE vadkameráknak, amit az is bizonyít, hogy már 5-öt birtoklok. Most azonban felfedeztem a tökéletesen hangolt és környezetbarát testvérét, a LINK-MICRO-S LTE-t, amihez a beépített napelemnek köszönhetően soha többé nem kell elemet vásárolnom. Ugyanakkor ennek köszönhetően akár a vadkamerát nemkell az akkumulátor cseréje érdekében meglátogatni. Köszönhető továbbá egy tökéletesen hangolt, de egyben felhasználóbarát alkalmazásnak is, mellyel teljesen be tudom állítani vagy irányítani a vadkamerát, illetve az SD memóriakártyán lévő fotó au területen a vad tevékenységét, viselkedését anélkül, hogy attól kellene tartanom, hogy jelenlétemmel, emberszagommal megzavarom a vadat. Ezt akkor is értékelni fogja, ha vadkamerát helyez el nehezen elérhető terepen, vagy magasra akasztja fel fákra.

Előnyök

 • Csökkentett emberi hatás a területen
 • Nincs többé aggódás az elemek élettartama miatt
 • Kioldási sebesség 0,4 másodperc
 • Mozgásérzékelés hatótávolsága 24 m
 • A legkisebb vadkamera a piacon
 • Könnyen használható és kezelhető
 • Lehetőség több felhasználó fényképének egyidejű megtekintésére

Hátrányok

 • Nem csinál videókat
 • Nincs időzített üzemmódja
 • Saját SIM kártya cseréjére nincs lehetősége
 • Nem rendelkezik azonnali fényképkérési funkcióval

A LINK-MICRO S LTE vadkamera 10 MP-es fényképeket rögzít. Ez kissé kiábrándítónak tűnhet, hiszen manapság nagyon sok olyan kamera van, amelyik nagyobb képfelbontással büszkélkedhet. De ne zavarjon a LINK-MICRO S képfelbontása. Ennek az az oka, hogy az MMS-kamerák tömörítik az általuk küldött képek méretét, így havonta pénzt takaríthat meg adatcsomagján. Ráadásul egy jó képérzékelővel rendelkező fényképezőgép 10 MP-es képe elképesztően éles és tiszta képet tud készíteni. Összességében a fotó minőségét elégségesnek tartom ahhoz, hogy áttekintsük a területen zajló eseményeket. A vdkamerának van több felvételes üzemmódja, amellyel indításkor akár két fényképet is készíthet.

Egy másik dolog, amit tudnia kell, hogy a LINK-MICRO S nem rögzít videókat. Ez szintén nem tekinthető negatívumnak, mivel a legtöbb adatterv egyébként sem teszi lehetővé a videó továbbítását.

A mozgásérzékelő fontos jellemzője minden vadkamerának, mert elindítja a kamera mozgását abban a pillanatban, amikor mozgást észlel az érzékelési területén. A SPYPOINT LINK-MICRO S LTE kamera egy mozgásérzékelővel rendelkezik, 24 m-es érzékelési tartományban, ami nagyon jó tartomány a vadon élő állatok megfigyeléséhez. A LINK-MICRO ezen érzékelőjének érzékenysége is állítható. Magas, közepes és alacsony rögzítéssel, amely lehetővé teszi a legjobb teljesítmény elérését a vadkamerából a beállítások széles skálájában.

A SPYPOINT LINK-MICRO S LTE vadkamera kategóriájában az egyik legjobb kameraindítási sebességgel rendelkezik. 0,4 másodperces záridővel nagyon nehéz lesz bármilyen tevékenységnek elég gyorsan elmenni a fényképezőgép lencséje előtt anélkül, hogy elkapnák.

A SPYPOINT vaku lenyűgöző, 24 m-es vaku hatótávolsággal rendelkezik, amely a világítási lehetőségek szélesebb körét kínálja. A SPYPOINT a LINK-MICRO-t LTE állítható vakuval látta el, ami nagyon hasznos funkció lehet. Ha a téma viszonylag közel van a fényképezőgéphez, éjszakai módban kell hagynia (alacsonyabb beállítás), hogy elkerülje a téma túl világosságát és elhalványulását. Ha a fényképezőgép távolabbi témákról fényképez, és úgy tűnik, hogy nem világít úgy, ahogy szeretné, a vakut továbbfejlesztett módba kapcsolhatja a LED-ek intenzitásának növelése érdekében.

SPYPOINT alkalmazás

A csomag tartalmaz egy előre beállított SIM-kártyát, így nem kell SIM-kártyákat intézni külső mobilszolgáltatóktól, a SPYPOINT fiók mindent megtesz helyetted. Összességében a Link-Micro beállítása nem is lehetne egyszerűbb. Bár nem tartom magam a technológiailag legfejlettebb embernek a világon. A SPYPOINT LINK-MICRO S vásárlásakor az első dolog, amit meg kell tennie, hogy töltsön le egy ingyenes alkalmazást okostelefonjára (iOS és Andoid rendszerhez is hibakereséssel). Az alkalmazás nagyon könnyen használható, és nem hagyja, hogy összezavarodjon. Tartalmazza az élő ügyfélszolgálatot, a felhőalapú tárolást, a GPS-es földrajzi címkézést és a játékfelismerő szoftvert a képen – Buck Tracker.

Az alkalmazás a LINK-MICRO S maximális kihasználásának szerves részét képezi. Nemcsak képek fogadására és megtekintésére használhatja, hanem a kamera beállítására, valamint a vadkamera helyzetének, jelének áttekintésére is. , akkumulátor állapota, havonta készített fényképek száma vagy a terv hátralévő napjaiban fényképátvitel adott hónapban (kredit).

Még azt is be lehet programozni, hogy ez a vadkamera be- vagy kikapcsolja a hét bizonyos napjain. Például H-P 5:00 és 8:00 óra között, de hétvégén a nap 24 órájában bekapcsolhatja a kamerát. Kár, hogy nem tud parancsra fotót küldeni, ellenkezőleg, nagyon nagyra értékelem, hogy több felhasználó is nézheti a vadkamerát. Így több okostelefonon is lehetőség van az alkalmazásba jelszóval történő belépés után több útlevél egyidejű használata, ami előnyt jelent pl. családi használatra vagy vadászegyesületekre.

Fényképátvitel ütemezése

Az adatcsomagot az alkalmazásban állíthatja be. 4 rugalmas fotóátviteli csomag közül választhat, köztük egy ingyenes képcsomag (igen, INGYEN mondtam), amely lehetővé teszi akár 100 ingyenes kép átvitelét havonta, így a fényképezőgépet egész évben ingyen használhatja. Nagyon értékelem ezt a finomítást. Ha több mint 100 képre van szüksége havonta, itt vannak a csomagok:

 • 5 € / hó: 250 kép és 7 nap képtörténet, egyszeri (éves) havi 4 € fizetéssel
 • 10 € / hó: 1000 kép és korlátlan előzmény, egyszeri (éves) havi 7 € fizetéssel
 • 15 € / hó: korlátlan küldés és korlátlan képtörténet, egyszeri (éves) havi 10 € fizetéssel

Havonta módosíthatja ezeket az ütemterveket, ami nagyszerű, ha csak az év egy részében szeretné használni a kamerát. Ha egész évben használja a vadkamerát, és egy évre előre fizet, kedvezményt kaphat.

A vadkameráróll készült minden egyes fotó tartalmazza a dátumot, az időt, a holdfázist és a hőmérsékletet. A fényképeken található információk segítségével felfedheti a tevékenységi mintákat a nap bizonyos szakaszaiban vagy bizonyos időjárási körülmények között. A nap mint nap hozzád érkező fotókkal kombinálva a fotó alján található információk segíthetnek abban, hogy nagyszerű szezonális döntéseket hozzon arról, hogy hol és mikor fog vadászni aznap.

Alkalmazási területek

Mini méretének és tökéletes álcázásának köszönhetően a LINK-MICRO S LTE könnyen elrejthető. Ezért nem csak vadmonitorozásra, hanem ingatlanfelügyeletre is remek választás. A napelemnek és az újratölthető akkumulátornak köszönhetően nagyszerű választás azoknak, akik távol élnek a vadkamera helyétől, és nem szeretnének attól tartani, hogy az akkumulátoruk lemerül, ha hosszabb ideig felügyelet nélkül hagyja.

A LINK-MICRO S LTE az elmúlt évtized legvonzóbb és leginnovatívabb vadászati ​​technológiáját hozza el olyan áron, amelyet minden vadász értékelni fog. Ez a vadkamera tökéletes egyensúlyt kínál a cellás technológia és a felhasználóbarát platform között, amely nemcsak a technikailag jártas, hanem a technológia új felhasználóit is vonzza. Ennek a vadkamerának a megvásárlásával nem csak az elemek vásárlására spórolhat, hanem arra is, hogy folyamatosan a kihelyezett vadkamerához utazzon. Ezért úgy gondolom, hogy ennek a vadkamerának jelenleg nincs versenytársa a piacon.

Blog szerzője: @petrrissa

Ezt az innovatív vadkamerát és számos más kiváló minőségű vadkamerát a következő helyen találhat: SPYPOINT vadkamerák