Walkstool teleszkópos székek - kényelmes ülés vadászat vagy fényképezés közben

A Walkstool egy svéd találmány, és az egyetlen háromlábú szék a világon, teleszkópos lábakkal, szabadalmakkal és védjegyekkel. Saját svédországi gyárukban gyártják. A teleszkópos lábak két üléshelyzetet kínálnak. Az alsó végtagok összecsukásával vagy anélkül. Most megvásárolhatja ezt a széket. Nincs más szék, amely egyszerre felel meg ezeknek a követelményeknek: stabilan álljon, kényelmes legyen a hosszú ideig tartó üléshez (ergonómikusan kialakított ülés), és évekig kitartson (minden részletben minőség). A szék alumínium teleszkópos lábakból, az ülés pedig high-tech anyagból készült.

Dőljön hátra, és várja meg a tökéletes pillanatot

Például a fotósok gyakran kerülnek olyan helyzetbe, amikor sokáig kell várniuk a megfelelő pillanatra. A Walkstool az egyik leghasznosabb termék, különösen azoknak a fotósoknak, akik egész nap nehéz felszerelést cipelnek.

Korlátozott fizikai képességű emberek használják és ajánlják

Gondoljon minden olyan alkalomra, amikor kint szeretne lenni – akkor szüksége van valami kicsire, könnyűre és kényelmesre, amin ülhet. Ha problémája van a hátával, térdével vagy ízületeivel, és le kell ülnie - a mi székünk a megoldás. Próbáld ki ! Nem fogsz csalódni.

Kiváló partner a szabadban

A kedvenc széked nem viheti magával mindenhová. Folyamatosan mozgásban vagy, és gyakran mozdulatlanul állsz. Szeret golfozni, horgászni, vadászni, és szívesen leülne egy kicsit. Jársz koncertekre, sorban állsz a jegyekért, sétálsz egy nagyot, kempingelsz? Több ezer oka van a könnyű, összecsukható és hordozható széknek.

Walkstool professzionális felhasználók számára

Ha gyakran guggol, nagy a kockázata a hasi, térd- és ízületi fájdalmaknak. Sok szakértő nagyon jól ismeri ezt a problémát. Ebben az esetben életre szóló befektetés lehet, ha a Walkstool társa. Kicsi, könnyű hordozni, de stabil és kényelmes a használata.

A tökéletes ajándék

Alkalmas az Ön számára fontos ügyfelek, alkalmazottak és barátok számára. Eredeti és praktikus ajándék, amely szinte mindenkinek megfelel.

Bemutatjuk Önnek a márka legjobb termékeit!

Walkstool Comfort

Könnyű konstrukciója alumínium teleszkópos lábakkal. Ha nem húzza ki a teleszkópos lábakat, még alacsonyabb ülésmagasságban is használhatja a Walkstool-t. A Walkstool Comfort nagyméretű gumilábakat és hálós anyagból készült, ergonomikusan kialakított ülést kínál, aminek köszönhetően hosszú ideig kényelmesen lehet ülni. Minden Comfort modellhez tartozik egy praktikus táska, amelyet például a vállán is átvihet. A Walkstool Comfort négy különböző modellben kapható, 45, 55, 65 és 75 cm-es ülésmagassággal. A legkisebb modell nagy és kényelmes ülésmérettel rendelkezik, ami a magasabb modelleknél növekszik.

1-es méret
Magasság: 45 cm
Súly: 825 g
Max. terhelés: 200 kg
Ülőfelület mérete: 35 cm

2-es méret
Magasság: 55 cm
Súly: 900 g
Max. teherbírás: 225 kg
Ülőfelület mérete: 37,5 cm

3-as méret
Magasság: 65 cm
Súly: 975 g
Max. teherbírás: 250 kg
Ülőfelület mérete: 40 cm

4-es méret
Magasság: 75 cm / 30 hüvelyk
Súly: 1050 g
Max. teherbírás: 250 kg
Ülőfelület mérete: 40 cm

Walkstool Basic
A második leghíresebb modell a Walkstool Basic. Hasonló könnyű szerkezettel rendelkezik, mint a Walkstool Comfort modellek, alumínium teleszkópos lábakkal. A Walkstool Basic két különböző ülésmagassággal kapható - 50 cm és 60 cm. Az ülés fekete poliészterből készült, és körülbelül 20%-kal több ülőfelülettel rendelkezik, mint egy háromlábú székhez való normál ülés. Svédországban készült, elég magas minőségben ahhoz, hogy a legtöbb ember hosszú évekig tudja használni.

1. modell
Magasság: 50 cm
Súly: 675 g
Maximális terhelés: 150 kg
Ülőfelület mérete: 32,5 cm

2. modell
Magasság: 60 cm
Súly: 725 g
Maximális terhelés: 175 kg
Ülőfelület mérete: 32,5 cm

Steady Walkstool
A Walkstool Steady a Walkstool Comfort kiegészítője. Az összes Walkstool Comfort modellhez használható, ha módosítja a beállításokat a modellnek megfelelően. A Walkstool Steady háromféle felhasználót szem előtt tartva készült:

• Emberek, akik a széket a szabadban használják, és fennáll annak a veszélye, hogy a gumilábak a földbe süllyednek – általában vadászok.
• A csúszós felületeken dolgozó professzionális felhasználóknak még robusztusabb és megbízhatóbb Walkstool-ra van szükségük.
• Nagy emberek, akiknek olyan hordozható ülésre van szükségük, amely hosszú évekig megtartja a súlyát.

Szeretnénk néhány általános tanácsot adni...
Íme néhány javaslat, amely segít kiválasztani a megfelelő modellt. A helyes választás attól függ, hogyan szeretné használni a Walkstool-t, de a magasságától és súlyától is. A legjelentősebb különbség a WS Comfort és a WS Basic között a hálós anyagú ülések nagyobb mérete és a nagyobb gumilábak, amelyek csökkentik az elsüllyedés kockázatát, ha kint az erdőben és nedves füvön tartózkodik. Ne feledje, hogy a konyhában és az étkezőben használt szék ülőmagassága általában 45 cm.

Gyakran Ismételt Kérdések

Comfort vagy Basic modellt vegyek?

Ez attól függ, hogy milyen gyakran használja a Walkstool-t, hol használja, és mennyi pénzt szeretne költeni. Ha mindkét világból a legjobbat szeretné a legmagasabb minőséggel és kényelmes ülésekkel, akkor magasságának és súlyának megfelelően válassza a Comfort modellt. Az alapmodellek azonos koncepciójú alumínium teleszkópos lábakkal és azonos súlyúak. A fő különbségek a kisebb méretű poliészter ülés és a normál műanyag lábak. Az applikációval ellátott ülés ugyanakkor fele olcsóbb, ami azt jelenti, hogy sokan inkább két Walkstool Basic modellt vásárolnak egy Comfort modell helyett. Ha nem szeretné kiadni azt a pénzt, amibe a Comfort modellek kerülnek, hanem egy teleszkópos funkciójú koncepcióra vágyik, amely nagyobb ülésmérettel (20%-kal nagyobb), mint a hagyományos, 3 lábú, jó minőségű székek, akkor a Walkstool Basic a tökéletes választás.

Használható a Walkstool a homokban?

Igen, a szék használható a homokban. Mivel a Walkstoolnak soha nincs szüksége olajra vagy kenőanyagokra, homokban is használható. A Walkstool Comfort modellek nagy gumi lábakkal vannak felszerelve, és a még jobb stabilitás érdekében nehéz körülmények között javasoljuk a Walkstool Steady tartozék használatát.

Milyen széket ajánl professzionális használatra, például szerviztechnikusoknak vagy villanyszerelőknek?

Mindenkinek, aki széles körben használja a Walkstool-t alsó helyzetben (térdmagasságban), a Comfort 55-öt vagy a Comfort 65-öt ajánljuk.

Mi a teendő, ha a lábszár alsó része leszakad húzásra?

Ennek nem szabadna megtörténnie, de ha nagyon gyorsan kihúzod, megtörténhet. Ugyanez igaz lehet néhány évnyi Walkstool használat után is, hiszen a piros műanyag gomb egy év múlva megpuhulhat. Ezekben az esetekben nem okoz gondot a láb alsó részét visszatenni mindkét piros gomb egyidejű megnyomásával. Ugyanaz az eljárás, mintha elengedné a lábszár alsó részét a mosáshoz, majd visszahelyezné. Ez a probléma nem befolyásolja a széken való ülés biztonságát, de mindig győződjön meg arról, hogy a piros reteszelő gomb a megfelelő helyzetben van, és látható, amikor a teleszkópos lábak ki vannak húzva a normál ülésmagasság eléréséhez.

Miből készült a Walkstool?

A székek készítéséhez használt két elsődleges anyag egy eloxált alumínium asztal és egy nagy ellenállású nejlon hálós ülés.

Be tudom zárni a szék alsó lábait?

Útmutató a nagy gumilábbal rendelkező Walkstool Comfort modellek alsó lábszárának rögzítéséhez:
Az alsó lábak rögzítéséhez, amikor nem használja a Walkstool-t, csavarja el őket úgy, hogy az egymáshoz közeli gumilábak rögzítse őket. A Walkstool használatához tegye az ellenkezőjét, és oldja fel az alsó végtagokat.

Hol készült a szék?

Minden Walkstool modellt Svédországban terveztek és gyártanak.

Van valami utasítás a Walkstool használatához és karbantartásához?

A széklábak kinyújtásához lassan húzza le őket, amíg a piros biztonsági gomb láthatóvá nem válik és a helyére nem kattan. Amint mindhárom lába a helyére van rögzítve, a szék készen áll az ülésre. Mint minden háromlábú zsámolynál, itt is tanácsos úgy ülni a zsámolyon, hogy az ülés három pontjának egyike a lábai között legyen (például kerékpárülésnél). A széklábak visszahúzásához nyomja meg a piros biztonsági gombot, és tolja vissza a széklábakat az ülés felé. Ne próbáljon meg felállni a székre, mert a háromlábú kialakítása nem biztonságos. Karbantartási szempontból a székek soha nem igényelnek olajat vagy kenőanyagot, szárazon futásra tervezték őket. Ha az asztal rendkívül szennyezett lesz, távolítsa el a lábakat, és törölje le tiszta, száraz ruhával.

Walkstool székek megtalálhatók: Teleszkópos Walkstool székek