Weisskirchen vadhívók - hosszú távú minőség és hagyomány

Klaus Weisskirchen 1943-ban született egy kis házban egy erdő szélén, hegyvidéki terepen. Már 10 évesen is gyakran járt az erdőbe és próbálta utánozni az állatok hangját. 14 évesen kezdett puskaművesnek tanulni. 16 évesen sikeres felvételi vizsgát tett, és egy hivatásos vadásziskola tanulója lett. 1957-től kezdte el tanulni az állatok vadhyvását. A hangutánzásnak ez a művészete végigkíséri vadászpályafutása során. 2004-ben saját műcsalik fejlesztésébe és gyártásába kezdett. Ismert nevének köszönhetően csalimárkája gyorsan elterjedt és nagyon népszerűvé vált. Jelenleg a világ legkelendőbb csalii közé tartoznak.

A Weisskirchen egy neves német gyártó, amely állatok hívására gyárt vadhívókat. Ez a cég közel 40 éve gyárt vadhívókat. A vadhívók kiváló minőségű és tartós anyagokból készülnek. A fa és platina térhálósított szilikon gyűrűk a legtermészetesebb hangzást biztosítják a vadászati ​​siker érdekében. A Weisskirchen vadhívük nagyon jól ismert márka a professzionális és szabadidős vadászok, filmesek, fotósok és a természet szerelmesei körében. A vadhívókat az elegáns dizájn és a magas minőség jellemzi.

Felhívjuk figyelmét a Weisskirchen bőgőkürtre, amely egy híres vadhívó, és az egyik legkelendőbb vadhívó ennél a gyártónál. A bőgőkürt hihetetlenül hű akusztikával rendelkezik. A weisskircheni bőgőkürt két vagy három összecsukható darabból áll, amelyek súlya mindössze 175 g, és 50 cm-es teljesen kinyújtva. Speciális felületének köszönhetően a vadhívó időjárásálló, nem igényel tokot és tökéletesen tárolható. Minden vadhívó csomagjában talál egy oktató DVD-t is.

A kínálatban a vadhívók széles választékát találja, amelyek a következőkhöz készültek:

  • Bőgőkürt
  • Őzbak síp
  • Vaddisznó vadhívó
  • Róka vadhívó
  • Liba vadhívó
  • Kacsa vadhívó
  • Szalonka vadhívó

Rajtad múlik, csak a helyes döntést kell meghoznod.
Az ügyfelek nagyra értékelik a vadhívók hosszú élettartamuk és tökéletes megbízhatóságuk miatt.
Az IBO VADÁSZ cég exkluzív importőrként minőségi Weisskirchen vadhvót szállít Önnek.