Fűrészcipő MEINDL Airstream

Kategória: Favágó cipő
Termékkód: LNG 355501
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Nemelérhető
  • Vágásvédelmi osztály 1 (20 m/s)
  • AIRStream technológia
  • MFS rendszer
  • DIGAFix fűzés
  • Ortopédiailag megfelelő sara magasság
  • Gore-Tex membrán

A MEINDL Airstream Rock egy innovatív biztonsági cipő modell a fájlokhoz. Acél orrú, ez az egyik legbiztonságosabb cipő a piacon. Megfelelnek a Német Erdészeti Kamara KWF legszigorúbb kritériumainak.

A Gore-Tex membrán gondoskodik arról, hogy a cipő vízálló legyen, melegen és szárazon tartja a lábát. Ez a membrán mikropórusos - 1 cm 2 -enként akár 1,4 milliárd mikropórust tartalmaz. Ezen pórusok mindegyike körülbelül 20 000-szer kisebb, mint a legkisebb vízcsepp, és ugyanakkor 700-szor nagyobb egy vízgőz molekulánál. Ennek eredményeként a membrán maximálisan vízálló és egyben nagyon lélegző. A Gore-Tex szélálló is. A széllökéseket a membrán szerkezete fogja meg, amely a cserjék szerkezetére hasonlít. Minél erősebb a szél, annál kevésbé áteresztő a membrán. A felületi textilréteg vízlepergető DWR (Durable Water Repellent) kezelést kapott, melynek hatására a vízcseppek lefolynak a hidrofób felületen.

Az Airstream modell kiváló minőségű és kényelmes MEINDL Multigriff Vibram talpat használ, gumi burkolattal. Az Air-Active száraztalp párnák kivehetők. A memóriahab lemásolja a lábad formáját a lábad által termelt hő felhasználásával (MEINDL MFSystem). A cipő ortopédiailag megfelelő sara magasságú. A DIGAFix fűzés (rugalmas, átlós rögzítés) biztosítja a láb tökéletes rögzítését a cipőben. Biztosítja az optimális fűzést, hogy a cipő ne lökdössen. A DIGAFix rögzítési pontja sokkal alacsonyabban van, mint a zsinór kampója. Ez a megoldás csökkenti a második cipő általi szennyeződés kockázatát. A kétzónás fűzőkampók alul találhatók, és minőségi lábtartást biztosítanak.

Termékleírás:

Bélés: Gore-Tex
Betét: Air-Active száraztalp
Talp: MEINDL Multigriff Vibram
Felső anyaga: bőr
Szín: piros-szürke
Súly: 2200 g / pár
Méret: 37 - 51

Termék vélemények

Fel