Vadász bakancs CHIRUCA BULLDOG Boa Vadász bakancs CHIRUCA BULLDOG Boa 1 Vadász bakancs CHIRUCA BULLDOG Boa 2 Vadász bakancs CHIRUCA BULLDOG Boa 3 Vadász bakancs CHIRUCA BULLDOG Boa 4 Vadász bakancs CHIRUCA BULLDOG Boa 5
Árengedmény 20%

Vadász bakancs CHIRUCA BULLDOG Boa

Termékkód: JS4475101
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
95 840 Ft áfával 119 800 Ft

A Bulldog Boa cipő egy kiváló minőségű és kényelmes vadászcipő, amely vízálló Scotchgard nubuk bőrt, vízálló nubuk bőrt és Goretex membránt tartalmaz. A Vibram Hunting talp kényelmes és biztonságos járást biztosít. A Bulldog Boa vadászbakancs vízálló, nagy szélálló és ugyanakkor kényelmes légáteresztő képességgel rendelkezik.

A Boa fűzőrendszer a cipőfűzés új módja. Ez a rendszer nagyon egyszerű és kényelmes. Ez egy drótkötélből áll, amely a klasszikus húrokat váltotta fel, és ez a drót egy forgó kerékben van rögzítve. Ennek a keréknek a forgatásakor a kábel megfeszül, így a saru bezárul, és a kerék nagyon egyszerű előrehúzásával kioldódik a kábel. A boa rendszer abból a szempontból is praktikus, hogy elég egy kéz a működtetéshez. Ez a kábel nagyon strapabíró, de ha mégis megsérül, viszonylag könnyen cserélhető.

Termék vélemények

Fel