Azonnal állítható lőbot PRIMOS JIM SHOCKEY - BIPOD Gen.3

Termékkód: PO12904
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • új forgatható pisztolymarkolat ergonomikusan kialakított markolattal
  • új "V" gyorslekapcsoló rendszer integrált zárral
  • erősebb és tartósabb konstrukció
  • könnyebb és szilárdabb lábak csendesebb kiterjesztéssel
  • a lábak megdöntése 60°-os szögben
  • állványként is használható
  • magassága 61-155 cm között állítható

A világhírű bipod új és továbbfejlesztett harmadik generációja - PRIMOS BIPOD. Tökéletes stabilitást biztosít, ami nagyon fontos a sikeres beavatkozáshoz.

Az újdonság egy modernebb és kifinomultabb fogantyú. Immár teljesen új dizájnt kapott, ergonómikusan alakították ki, hogy tökéletesen tartson, és forgatható is. Ezzel gyorsabban megcélozhatja a célt.

Egy másik nagyszerű gyakorlati újítás a felső "V" gyors lekapcsoló rendszere. Többé nem kell „kicsavarnia”, mint más modelleknél, amikor a lövészbotot állványra kell fordítania. Egyszerűen csak kioldja a biztosítékot, kiveszi a V-szemet, és pillanatnyilag a vadkamera alatt állvány, fényképezőgép, fényképezőgép, távcső vagy egyéb optika áll a rendelkezésére.

Az új alumíniumötvözet használatának köszönhetően, amelyből a lábak készültek, könnyebb, mint a versenytársa, és a lábak erősebbek. Sokkal csendesebb és simább a lábak ki- és behúzása is. A legtöbb versenytárs bottal szemben az az előnye, hogy a lábakat akár 60°-os szögben is megdöntheti. Ez lehetővé teszi a fényképezést ülve is. A lőbot magasságának azonnali beállítása a kar megnyomásával történik, anélkül, hogy a csavarokat meg kellene húzni vagy bármit utólag módosítani kellene. Egy kézzel gyorsan és egyszerűen beállíthatja az állványt a kívánt pozícióba. Magassága 61 cm-től (terített lábakkal) 155 cm-ig állítható.

Termék vélemények

Fel