Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 1 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 2 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 3 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 4 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 5 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 6 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 7 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 8 Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes 9
Árengedmény 15%

Vadászházizsák Vorn Fox Green - 7 literes

Termékkód: VORN0088
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • Szabadalmaztatott QRR rendszer
  • Kompaktság
  • Elegendő hely minden szükséges tartozék számára
  • Kiváló minőségű nylon szíj

A Vorn Fox Green vadászhátizsák egy nagyon kompakt hátizsák minden vadászathoz. Úgy készült, hogy a viselése teljes időtartama alatt kényelmet és kényelmet biztosítson. A hátizsákban van hely a vadászfelszerelésnek és a lőfegyvernek. A párnázott és tágas rekesz tökéletesen megvédi fegyverét és távcsövét a karcolásoktól és szennyeződésektől. Szabadalmaztatott QRR - Quick Rifle Release mechanizmussal büszkélkedhet, aminek köszönhetően a kioldó fogantyúval nagyon egyszerűen előveheti sörétes puskáját vagy puskáját.

Lehetősége van a derékszíj és a vállpántok eltávolítására. Utána pedig más kiegészítőket is lehet hozzá rögzíteni. Széles és vékony pántjai kényelmes viseletet biztosítanak. Nem zavarják a megfelelő szabadságot lövés közben. A tárhely nagysága lehetővé teszi az összes vadászfelszerelés könnyű elérését. A mell- és haspánt optimális terheléselosztást biztosít. A hátizsák hátulja fel van szerelve és úgy van kialakítva, hogy jobb légáramlást biztosítson a hátizsák és a háta között.

Termékleírás:

Cipzár: YKK
Csatok: Duraflex-acetát
Térfogata: 7 liter
Súly: 1,7 kg
Anyaga: 100% poliészter

Termék vélemények

Fel