Vadhívó nagyragadozókra Nordik Crying Lamb

Kategória: Vadhívók
Termékkód: PO31
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A Nordic Crying Lamb egy könnyen használható vadhívó. Kifejezetten úgy tervezték, hogy valósághűen utánozza a sérült vagy stresszes bárány hangját. Ez a hang nagyon hatékonyan vonzza a ragadozókat, akik kifejezetten juhokat és kecskéket ölnek.

Használata:
Tartsa a csalit a jobb kezében; bal kezével vedd a tenyeredbe a hangkamrát (csinálj a tenyeredből egy csészét), hogy az szorosan zárva legyen. Vegyél egy mély lélegzetet, és amikor elkezdesz fújni, egyúttal kezdd el kiengedni a poharat a bal kezedből, hogy B hangot adjon Bááá, kicsi és rövid túlnyomást kell gyakorolni a csaliban. Ha ezt egy pillanat alatt megtapasztalod, megpróbálhatsz egy hihetőbb hangot kiadni a kilégzés során. A hangerőt az a mód szabályozza, ahogy nagyon erősen fújsz a csaliba, valamint a bal kezed a hangkamra előtt. Próbáld ki és hallgasd meg, milyen erősen tudsz fújni, mielőtt a hang leküzdi (felébred), és ennek megfelelően alkalmazkodj.

Vadhívás tipp:

Nyitott mezők
Csábítson intenzíven 15-20 másodpercig, maradjon csendben 2-3 percig, és folytassa így a csábítást további 20-30 percig minden alkalommal, amikor vár.

Kisebb szántók vagy erdős területek
Csábítson intenzíven 15-20 másodpercig, legyen csendben 5-6 percig, és továbbra is így csábítson további 15-20 percig minden várakozás után.

Termék vélemények

Fel